0 oy
67 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (226 puan) tarafından

image

47 günlük bebeğim var göğsümun ucu yoktu doğduğu günden itibaren asla mememi tutmadı zorla zorla hemşireler 1 defa tutturdu 1 hafta zorlaya zorlaya emdi ondan sonra yine bıraktı silikon ucla emzirdim ama mama takviyesi de yapıyordum kaşık biberonla ama yavaş yavaş silikonu da bıraktı artık hiçbir şekilde kabul etmedi kucağıma meme için aldığımda katıla katıla çığlık çığlığa ağlıyordu mosmor oluyordu bir süre de sağarak verdim ama tabiki de düzensiz sagim olduğu için azaldi yeniden tutturmak istedim asla kabul etmedi bende artık iyice yıprandım ağladım ve sütüm iyice çekildi dünden beri kafaya koydum tekrardan sağarak çoğaltmak istedim ama iki göğsümden gelen süt 3 çay kaşığı kadardi oturdum yeniden ağladım emzirmeyi çok istiyordum içimde kaldı bugün son sagdigim sütü koyuyorum buraya Allah rızası için burada bilen birileri yok mu emzirmeyi de geçtim artık imkanı yok tutmaz ağlayarak kas katı kesiliyor asla kabul etmiyor nefesi sesi gidiyor ağlamaktan diyebilirim ben sadece sagim yaparak sütümü geri getirebilir miyim onun derdindeyim elektrikli bir makine kullanıyordum adi rexon ama memnun değilim şu sıralar bu sefer manuel denemek istiyorum manuel sağım yapan anneler çekim gücü kuvvetli bir marka söyleyebilir misiniz ve lütfen bu süt artar mı umut var mı lütfen bana bir yol gösterin çok çaresiz kaldım sütüm ill başlarda çok geliyordu zamanla azaldi üzüntü de olunca iyice çekildi bebeğim bu kadar küçükken sürekli mama ile beslenmesine dayanamıyorum sütüm olduğu halde kesildi kabul etmedi sütüm nasıl artar başına böyle şeyler gelen anneler var mu aranızda lütfen yazar mısınız 

6 Cevaplar

0 oy
(580 puan) tarafından

DHA çok küçük meme reddi için stres yapma bi banyo yap kucağında sev okşa konuş bu dönem hep uyumak ister gazını hep çıkar eğer kolik varsa ondan da ağlar sen ağlama rahat ol hep dene gögs ucuna masaj yap çıkartmaya çalış ve emzirmeyi de sürekli dene 

Bide Kuru inciri suda pişir hoşaf gibi iç 3 gün falan şeker dökme içine zaten tatlı oluyor 
-Reklam-
0 oy
(696 puan) tarafından
Canım başta süt artırıcı şeyler yiyip içebilirsin bende bugün rezene çayına başladım ılık duşun altında dur biraz göğüslerine falan tut sütün inmesi için, birde bnmde uç yoktu ne silikon uç ne başkası fayda etmedi, ben lansinohun göğüs ucu çıkartıcısını kullana kullana çıkardım verdim böylelikle uç oluştu, aşağıya linkini bırakayım denemek istersen bakarsın büyük pompa gibi gözüküyor ama öyle değil işaret parmağım kadar birşey tam göğüs ucuna göre yapılmış muhteşem bir ürün

https://www.hepsiburada.com/lansinoh-gogus-ucu-cikartici-p-OYUNVOCHLALAC?magaza=Kozvit&&wt_gl=cpc.6809-ABO.pmax.camp20465722298adgr000000&gad_source=4&gclid=EAIaIQobChMIkPboipXghwMVHqdoCR1tHxWGEAQYAyABEgLLRPD_BwE&gclsrc=aw.ds
0 oy
tarafından

Yaşadığının aynısını yaşadım, yeter artık diyip bir daha emzirmedim :D

0 oy
(4,223 puan) tarafından
Bunun tek sebebi stres bu kadar canını sıktıkca süt gelmicek önce internette araştır süt artırıcı kürler damlalar şuruplar var al dene çocuğunu al banyoya girin kucağında bi sıcak duş alın korkutmadan. Ha bide çocuk doktoruna götür dil damak bağı olduğu içinde emmekte zorlanabilir bi kontrol ettir. Ama en en önemlisi sakin ol artık her imkan elimizde süt olmazsa mama olur önemli olan anne bebek sizin sağlığınız 
0 oy
(474 puan) tarafından
Cnm ben hastanedeyken hemşire bir bayana  sutu yoktu dedi 2 saatte 1 10 dk sağ göğsünü diğerinde on dk 6 sefer yap böyle bol su tüket 6 sağımda düzelir dedi öyle yap ve bırak  aç kalınca tutar   verme 1 2 ağzına kat aç kalsın dediğim saatlerce  değil 2 saatte 3 4 defa ağzına kat memeyi alışır attıktan sonra yap 
0 oy
(20,050 puan) tarafından

Dostum bu yöntemle meme ucu cikabiliyomjs. Bı denemek istersen dene istersen belki öyle emer. Allah kolaylık versin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 121 göst.
3 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semos.0111 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 191 göst.
7 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bimuallime (79 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 39 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nisanur_ (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 34 göst.
2 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fairy.han (5,568 puan) tarafından soruldu

410,822 soru

12,362,284 cevap

41,660 kullanıcı

Kategoriler

...