0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
Gözlük mü alsam numaralı lens mi alsam diye düşünüyordum hatta burayada sormuştum ama sonunda aldım lens gözlükten çok yoruldum çünkü yordu beni cidden 3 aylık aldım ama güzel kullanırsam 6 ayda kullanabilirim kızlar birşey sorucam lensle uyuyabilirmiyim zararı olurmu yoksa çıkarmam mı gerekiyor

13 Cevaplar

0 oy
(127 puan) tarafından
Bu günlük lens ile kontakt lens arasında bir fark oluyor mu bilmiyorum ama gözde takılı uyuduğunda kuruluk oluyor çıkarması biraz daha zor oluyor bu şekilde biliyorum ben 
(580 puan) tarafından
Normal mi derken neyi kastediyorsın canım ?
(84 puan) tarafından
Yani çok yüksek mi ortamı numaram
(580 puan) tarafından
Yüksek canım
(84 puan) tarafından
İlerlermi peki gözüm yani gôrme kaybım olurmu
(580 puan) tarafından
Onu ben bilemem ki olmaz inşallah
-Reklam-
0 oy
(3,931 puan) tarafından
Bende gözlük kullanmak istemiyorum lens düşünüyorum ama hic beceremem diye korkuyorum 
(84 puan) tarafından
Yarım saat takmak için uğraşıyorum ama en azından gözlüksüz daha iyi ya
0 oy
(68 puan) tarafından
Lensle uyumak ıyı birşey degıl kızın bıri gözünü kaybettı lens yüzünden bence bi gözlükçüye falan danıs
0 oy
(580 puan) tarafından
Gözde kuruma yapar geceleri çıkar canım. Ben yıllardır gözlük lens kullanıyorum kendi gözünle görmek kadar güzel bir şey yok 
(84 puan) tarafından
Kesinlikle ya gözlükten bıktım artık inanki
0 oy
(1,127 puan) tarafından
Ben de gözlük kullanıyorum ve çok zorlanıyorum. Yani 3 4 senedir gözlüğüm var ama düzenli kullanmadım. Şimdi maalesef gözlüksüz duramıyorum. Yazın terletiyor, kışın buğu yapıyor :) bir türlü alışamadım. Lensten memnun musunuz? 
(84 puan) tarafından
Şimdi yeni kullandım taktım sadece gözlüksüz görmek çok güzelmiş ama zamanla kullandıkça yorumumu güncelliycem
(1,127 puan) tarafından
Bekliyor olacağım :)
0 oy
(1,802 puan) tarafından
Kaç çift aldın cnm ne kadara aldın. Ben yıllardır kullanıyorum da doktora yazdirdim alamadım henüz optikçi 1300 demişti en son 
(8,335 puan) tarafından
Benimde biri 1.75 biri 1.5 . İkisi için ayrı almam lazım benim numarası küçük ama baya körüm uzağı hiç göremiyorum:D
(84 puan) tarafından
Ben numaradan anlamıyorum benimki çok mu ileri oluyo yani bu böyle ilerlermi
(10,221 puan) tarafından
Miyop ilerler canım. 8 çok yuksek. Gözluk veya lens olmadan göremiyorsindur muhtemelen
(1,388 puan) tarafından
Cnm 8 degildir o benim 4.25 di sanirim numaran yuksek lens kullanamazsın demislerdi bana sana da bu numarayla lens vermezler sanmiyorum
(84 puan) tarafından
Lens reçetesinde öyle yazıyor  canım görüyorum ama rahatsız ediyor gözlüksüz veya lenssiz gözlerim rahat bakamyo
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Ben aldığumda bir hafta çıkartmadan uyuyan var ama tavsiye etmem göz arkasına kayabilir lens ve gözünüzden olabilirsiniz demişti o yüzden ben uyumadan önce çıkartıyordum 
0 oy
(1,426 puan) tarafından
Ben de lens kullanıyorum numaralı. İşten eve geldiğimde çıkarıyorum yatmayı bile bekleyemiyorum, kurutuyor gözü. O yüzden bence çıkar canım. Her gün tak çıkar yaparken öğreniyorsun hem de kullanmayı da
(84 puan) tarafından
Allahtan daha önce kullanmıştım o yüzden zor gelmiyo
0 oy
(709 puan) tarafından
Aman diyim uyuma lensle benim kuzenim sabah gozunu acamadi bende bi ara kullanayim dedim ama benim.isim belli olmuyorki aniden uyyup kaliyom
0 oy
(5,040 puan) tarafından
Benm esm kuklanıyor lens uyunamaz lensle
0 oy
(630 puan) tarafından
Ben lenslerimi gün içinde takıp, uyumadan önce çıkarıyorum. Gün içinde 1 saat uyuyup uyanınca bile o lens benim göze yapışıyor. Normalde yatabilirsiniz deniyor ama benim gözümde kuruluk da var. O yüzden gün içinde takıp çıkarmak hijyen açısından da daha iyi. 
(84 puan) tarafından
Hadi ya şimdi bu durum canımı sıktı cidden evet ilerde yani bir veya iki yıl içinde cizdirmeyi düşünüyorum
(630 puan) tarafından
Dediğim 2-3yıl numaranızın sabit kalması lazım ki, lazer yaptıktan sonra sorun olmasın. Ve umarım gözünüz de ameliyata uygun olur.
(84 puan) tarafından
Canım şimdi receteye baktm göz numaram 02.25 miş o 8.4 lens boyutu ile ilgiliymş
(630 puan) tarafından
2.25 çok da aşırı değil, normal diyebiliriz. Abiminki 4 üzeri ve gözlüksüz asllaaa görmüyor. Siz 8.4 deyince o derecede nasıl oluyor bilmediğim için çok yüksek dedim.
(84 puan) tarafından
Benimde içim rahat etti gerçekten
0 oy
(12,599 puan) tarafından
uyurken çıkartman lazım. görümcem kullanıyor. gece hep çıkarır. evde de pek takmaz bazen gözlük kullanır dışarıda lens takar genelde
0 oy
(615 puan) tarafından
10 senedir lens kullanıyorum. Ben haftada 2 akşam çıkartıyorum. Her akşam çıkartmak daha sağlıklıdir tabikide. 
(84 puan) tarafından
Göz numaranız kac

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 155 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 2cocuklu1anne (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
0 oy
3 cevap 117 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 216 göst.
12 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde poyrazlina22 (248 puan) tarafından soruldu

408,354 soru

12,268,412 cevap

37,531 kullanıcı

Kategoriler

...