0 oy
264 göst.
Aile kategorisinde (362 puan) tarafından

Bilenler biliyordur zaten annesi şu anda bizimle kal ıyor dün bazı sebeplerden dolayı küsmüştüm baş başa kalamıyoruz bana vakit ayırmıyorsun diye hani çocuğu anneme yollamıştım annesi evdeydi işte hiçbir şekilde baş başa kalamıyoruz dedim  dedim kendimi çok değersiz hissediyorum dedim o da bugün çiçek almış ne yapayım

Ama içim kırgın buruk yani hiç birşeye hevesim kalmadı resmen çiçeğe bile sevinemedim gözümde değeri yok bu cicegin benim mutsuzluğum ve huzursuzluğum göz ardı ediliyor gibi istemiyrum dedikçe tepeme çıkmaları bunalttı beni çok yıprandık ikimizde bu süreçte ailesi sayesinde aramızdaki saygıyı da yitirdiğimizi düşünüyorum sevgiye gelirsek heves kalmadı ne sevmeye ne sevilmeye...

Eşime bunu daha nasıl anlatabilirim kızlar 

Daha iki yılımız dolmadı yazdığım cümlelere geldiğimiz noktaya bak ya

3 Cevaplar

0 oy
(579 puan) tarafından
Eşin seni mutlu etmek için çiçek almış.

Bu kadar sadece bunu düşün çok dert arıyorsun yoksa 
(362 puan) tarafından
Dert aramadigim için istemiyorum arasam dertten bol ne var
-Reklam-
0 oy
(7,132 puan) tarafından
Annesi neyden sebep sizle kalıyor eşi yokmu
(362 puan) tarafından
Var kendi evleride var Ardahan da gelini de orda kendi evini geline bırakıp buraya yerleşti resmen kocası da orda buraya gelemez zaten husumetliyiz ama kadın kocasının yanına kendi evine gitmiyor şaka gibi
(7,132 puan) tarafından
Bu ne biçim iş evli barklı kadın kocasının yanında durması lazımken sizde ne işi var alsın kocasını başka eve çıksın o gelinde kayınpederine bakıyor anladığım kadarıyla oda rahat etsin sende rahat et hatta onlar da rahat etsin nası rahat yaşayabiliyolar genç insanların evinde hemde keyfi olarak hayret ediyorum
(362 puan) tarafından
Kız köyde evleri var iki katlı bu alt katı kendisi oturuyormuş işte şu an gelin orada oturuyor üst katı da kendine yapmıyor ya ev zaten yapılmış  camın çerçevesini yaptıracaklar onu da yapıp çıkmiyor kocasını oraya bıraktı kendi buraya geldi ay artık illallah ettim ya oburunede üzülüyorum valla kaynanamın amcasının kızı gelini olmuş onu da eziyorlar garipler ya bide evleri yokmuş gibi yazın orda kışın burda olucak mi öyle diyor eşim kabul etmiyorum diyorum ama aynı terane
0 oy
(2,095 puan) tarafından
Esin neden annesine evine gitmesini soylemiyor canm onu anlamadm madem evi var neden sende kaliyor.bemce esinde sorun var .annesine evine gitmesjni soylemeki yani tamamen mi size yerlesti kaynnan
(362 puan) tarafından
Ben yüzüne söyledim gitmiyor
(2,095 puan) tarafından
Demek senin soylemen yetmiyor canm esin dicek bunu.acik acik artik evine git diye.esinde buna izin veriyorsa ozman baska cozum dene derim.yoksa bi omur zor yanj cekilmez evi oldgu halde sende kalmasi tuaf.

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 659 göst.
0 oy
17 cevap 1,298 göst.
30 Mayıs 2019 Aile kategorisinde İkinci mutluluk (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 74 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ruveydacacan (963 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 365 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sda.aymina (106 puan) tarafından soruldu