0 oy
358 göst.
Diğer kategorisinde (248 puan) tarafından
Bu kadın beni bezdirdi artık. Bugün eşim maaşıni çekti her maaş aldığında faturaları ödeyip  maaşı bana bırakıyordu bugün annesinin evinden geldikten sonra para nerde dedim. Para yok artık sana vermeyecem herşeyi ve alıyorum zaten sende kalmasına gerek yok dedi şoka girdim asla böyle birşey demişti şimdiye kadar parayı tutumlu biriyimdir. Market apartmanın altında çocuklar birşey istediğinde çıkıp birşeyler alırız onun dışında harcamiyorum zaten niye böyle birşey dedi anlamadım annesi niye böyle birşey söylemiş olsn mesela. Kaynnaamin bir tane evi var onu almayı düşünüyoruz bence annesi onun kafasına girmiştir eşine para verme maaş günü parayı bana getir diye

7 Cevaplar

+1 oy
(2,586 puan) tarafından
Herşey olabilir canm hani kaynananı da bilemem nasıl biri kesin  demiştir de demek istemiyorum eşinin kendi düşüncesi de olabilir sordun mu neden diye peki 
(248 puan) tarafından
Kaynanam zaten hep dolduruyor neden dedim benim düşüncem bu dedi
-Reklam-
+1 oy
(3,843 puan) tarafından
Doldurmuş besbelli 
(248 puan) tarafından
Malesef öyle
+1 oy
(68 puan) tarafından
Müge anlının bır lafı var Ali'ye kibarca bir bay bay  anasının yanına gıtsın o zaman anasi baksın benım eşim bunu yapacak verırım çantayı elıne güle güle derım böyle şeyler beni deli ediyor  ne kadar alışmıslar insanı yönetmeye bazı erkekler karısını hızmetcı gıbı görüyor ne derse o olacak o iş öyle olmuyo işte Allah sabır versin ne dım
(248 puan) tarafından
Amin canım ilk defa böyle birşey dedi yani bende çok şaşırdım annesi ona demiştir borcunu bana erkenden ver paranın değeri düşmesin diye o kadar cimri ki o kadın herşey gelir ondan
+1 oy
(7,450 puan) tarafından
Parasız ev olurmu . Tabiki sanada verecek . Sakin kafayla konuş bence 
(248 puan) tarafından
Konuştum vermicem artık diyor o annesiyle artık konusmanin zamanı geldi
(7,450 puan) tarafından
Vermesi lazım sana . Konuş bakalim
+1 oy
(321 puan) tarafından
Vay oğullarini doldurup gelinlerine gönderen annelere ah ah
+1 oy
tarafından
Birgün benim kaynanam eşimi doldurmaya çalışmış eşim konuşuyor ben anladım.bu sözler sana ait değil ama ben duymadım.tamami dedim 

Seslnemedim çıktım mutfağa gittim vay yaptım geldim 

annem.boyle böyle dedi dedi annenin yaptıklarını anlatayım mı dedim.anlattim bak ben bunları sorun etmiyorum evime karismasin dedim bidaha yapamadı 
+1 oy
(20,453 puan) tarafından
Günahını almak istemiyorum ama fit yemiş kocan belliii

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 499 göst.
2 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,276 göst.
0 oy
16 cevap 274 göst.
0 oy
18 cevap 567 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,203 cevap

37,573 kullanıcı

Kategoriler

...