0 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde (576 puan) tarafından
Diyanetin kreşine çocuğunu gönderen yada bilgisi sahibi olanlar varmı kızlar farkı ne diğer kreslere göre, bana daha yakın olduğu için oğlumu oraya göndermek istiyorumda

10 Cevaplar

+1 oy
(15,346 puan) tarafından
Eğitim fakültesi mezunu değil oradakiler. İnsan olarak ne kadar iyi olurlarsa olsunlar maalesef bir eğitimci gibi yaklaşamiyorlar çocuklara. Bende çocuğumu yollamak istedim ama çocuk okuldan soğudu. Normal ana okuluna başlayana kadar diyanetin kreşinde kendini herkesten soyutladi. Amacım kötülemek değil ama her çocuk kaldiramiyor maalesef o ortamı. Öğretmenler eğitimci gibi yaklaşamiyorlar. Kızım orda akran zorbaliğina maruz kaldı ama öğretmen olaylara hiç müdahil olmadı. Çocukta doğal olarak öğretmene karşi güvenini kaybetti. MEB anaokuluna gider gitmez öğretmenle arasında güven bağı oluştu. Ögretmenim kimsenin bana zarar vermesine izin vermez dedi. Herkesten korkup çekinen kızımin iletişimi ve sosyalleşmesi normale döndü. 
(4,092 puan) tarafından
Ben çalışıyorum bu yıl özel kreşe gönderdim aynı şekilde bakanım var ama kızım çok istekliydi bi çpk öğretmen arkadaşım memnun diye bu kreşe gönderdim akran zorbalığına maruz kaldı 3 4 ay sonra gitmek istemedi boş yere para ödedim okulda bir arkadaşım diyanetin kreşine gönderdi oraya göndermeye çok da istekli değildi mecbur kaldı biraz o kadar memnun kaldı ki sadece dini eğitim değil her konuda çocuk kendini geliştirdi bende öğretmen olarak sizin gibi düşünürdüm ama maalesef en iyisi daha çok araştırıp ordan mezun olanların gelişimine göre karar vermek
(15,346 puan) tarafından
Benim yolladiğim yerdeki hoca inşaat mühendisliginden mezundu. Daha sonra nasıl oluyor bilmiyorum ama orda öğretmenlik yapıyordu. Yaş grubuna göre ayirmişlardi mecburen o hocaya gitmesi gerekiyordu. Dediğim gibi her çocuk için olmasada benimki için olumsuz oldu sonuç.
(216 puan) tarafından
Aynı şeyleri bende yasadım desem ilgi alaka sıfır neyseki bi hafta sonra bitiyor
-Reklam-
0 oy
(984 puan) tarafından
Bilgim yok canım 

Post üste çıksın
(576 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(18,720 puan) tarafından
Ben bu sene 4 yaş oglumu diyanetin kusruna göndereceğim. Anaokuluyla aynı uzaklıkta ikisi de evime. Bu sene diyanete göndermeyi tercih ettim. Sonraki seneye de büyük ihtimalle diğer anaokuluna göndereceğim. 
(18,720 puan) tarafından
Kiyaslamadim dostum. Ama benim gönderme amacım dini bilgileri kuranı kerimi küçükken öğrensin. Anaokulunda ki dersleri de yapıyorlar. Ben öğleden sonraki tercih ettim. Öğlen 13.30-18.00 arası . Sabah grubu da var. Evden günlük beslenme gidiyor. Aylık ücret 2100 TL ymis önümüzdeki sene.
(576 puan) tarafından
Burda 600 tl mis kreş için bende öğlenci istiyordum boş yer yokmuş, sabaha yazdırdım. Bi sınıf daha açılırsa talebe göre öğlene alınacak kaydimiz
(18,720 puan) tarafından
Çok uygun ya. Hangi sehir
(1,347 puan) tarafından
Allah nasip ederse sonraki sene yine gönderin daha iyi olur. Aynı anaokulundaki şeyleride yaptırıyorlar
(18,720 puan) tarafından
Aynen memnun kalırsam gondeirrim tabi ki
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Değerler eğitimi de veriliyor aynı zamanda. Elif ba dan esmaül hüsna dan dualardan öğretiliyor 
(576 puan) tarafından
Peki oyun oynatıyorlar mi yada egitici aktiviteler ?
(18,720 puan) tarafından
Bu dediklerinin hepsi var. Bizim kucukkenki cami gibi düşünme. Anaokulu faaliyetleri artı dini bilgiler değerler eğitimi kuranı kerim . Aslında ekstrasi var yani.
(3,568 puan) tarafından
Evet tabi ki oyun oynanılıyor eğitici aktiviteler oluyor. Boyamalar etkinlikler vs
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Diyanetin kreşinde de okul öncesi öğretmenleri mi var? 
(3,568 puan) tarafından
Evet ama anaokullarında görev almadım diyanet bünyesindeyim
(5,471 puan) tarafından
İyi de o eğer öğretmenseniz, okuduğunuz bölümün adının okul öncesi öğretmenliği olması lazım. Çocuk gelişimi değil ki? Sizin bir yerde yanlışınız var. Örgün mü okudunuz aöf mü? Bir de kaç yıl
(3,568 puan) tarafından
Niye bu kadar soru sordunuz onu anlayamadım. Çocuk gelişimi mezunuyum diyanetin kurslarında da liselerde de öğretmenlik yaptım. Diyanetin ihtiyaca göre alımına göre nasıl anlatayım ki sistemi size. Mesela bi açık olur fahri olarak Kuran kursun da hocalık yaptırırlar bi açık olur ihl de veya proje okulunda dini değerler öğretmeni olarak görev yaptırırlar. Şimdi ben size mezuniyet belgelerimi mi atayım
(231 puan) tarafından
nasıl bu kadar farklı yerlerde görev alabiliyorsunuz 5 yaş ile ihl yaş grubunun alakası nedir
(5,471 puan) tarafından
Yani eğitim fakültesi bitirmeden öğretmen olduğunu iddia ediyorsun. Böyle şeylere dayanamıyorum. İnsanlar yıllarca çabalıyor o fakülteleri kazanmak ve bitirmek için. 2 yıllık aöf mezununun öğretmen kesilmesi bana haksızlık geliyor
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Ben 2 kızımıda oraya gönderdim ordaki nasıl bilmiyorum ama burdaki özel gibiydi aynı sınıfları bahcesi çok güzel di . Öğretmenimiz dünya tatlısıydı . Ücretide çok makul dü. Hergün koşarak gittiler .. 
(576 puan) tarafından
Bahçesi yok işte yola sıfır büyük bi bina önceden kız yurduydu fetocularin.
Aşağı katta da oyun alanı varmış ama hergun indirmiyorlarmis, fiyatı bizimkinin gayet makul beslenmesini kendimiz koycaz ama oğlum alınabilecek mi o korkutuyor beni
0 oy
(522 puan) tarafından

Evet bizim kurslarımız (diyanet) 4-6 yaş Kur'an kursu diye geçiyor

Kur'an-ı Kerim 

Dini bilgiler 

Tamamlayıcı kazanım sekiller çizgiler  mevsimler vs

Değerler eğitimi veriliyor

Fark olarak diger anaokullarında dini bilgi yok

Bı de yaşları küçük olduğu için dini bilgileri etkinlikle öğretiyoruz sadece okuma değil. Tiyatro oyun boyama kesme yapıştırma vs
0 oy
(56 puan) tarafından
Kizimi 2 yil gonderdim.

Bizim hocamiz cok tatli cok naif bir bayandi. Anaokulundaki gibi bir suru etkinlikleri oluyor. Ona ek olarak degerler egitimi  cok guzel. Temel dini bilgileri ogreniyorlar. Kurana gecti kizim tekrar yaptirmazsaniz unutuyorlar ama. Hayrlisi olsun
(576 puan) tarafından
Benim oğlum altini kendisi temizliyemiyor daha, sadece ıslak mendil veriyorlarmış nasıl olcak bilmiyorum ya
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Kur'an öğretiyorlar. Hem anaokulunda yapılan herşeyi orada da yapıyorsun. İslam'ı açıdan bence çok güzel. 2 yıl üst üste daha iyi olur
(576 puan) tarafından
Evet memnun kalırsam gönderirim sadece evime biraz uzak, yakinda anaokulu var
0 oy
(14,355 puan) tarafından
Geçtiğimiz dönem kızımı gönderdim 

sureler kuranı Kerim harflerini öğreniyorlar 

Tahin ile Pekmez seti aldık orada dini bilgileri eğlenceli şekil de açıklamalı görselli öğreniyorlar 

Etkinlik de yapıyorlar 

Sayıları öğrendiler 10 a kadar tabi daha çok dini eğitim
(576 puan) tarafından
1 dönem mi gitti sadece, memnun kaldinizmi
(14,355 puan) tarafından
2023 eylül de başladı 2024 Mayıs da bitti
Hocamızdan çok memnunnum ilgili her konuda bilgi verem öğrettikleri olsun ama işte sınıfta bir
Kaç öğrencinin davranışları yüzünden oraya göndermiyorum normal kreşe gidecek
(576 puan) tarafından
Peki tuvalet konusunda yardımcı oluyorlarmiydı

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 297 göst.
29 Mart 2023 Aile kategorisinde Beratcinar (2,989 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 219 göst.
24 Eylül 2021 Aile kategorisinde nerminin annesi (1,166 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 158 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (314 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
4 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Bustas (579 puan) tarafından soruldu

404,874 soru

12,128,619 cevap

36,492 kullanıcı

...