Kızlar ben memleketteyken eşim evin anahtarını kaynima verip öyle bizi almaya gelmişti . Bina kapı şifresini telefondan söylerken yakaladım . Yani bana sormadan izinsiz vermişti . Tabi ben bu duruma baya kızdım böyle birşeyin banada danismasi gerektiğini ama o benim durumu abarttigimi söylemişti.siz olsanız kızmaz misiniz. Son zamanlarda bana sormadan danışmadan çok şey yaptı . Artık güvenemiyorum ona . Yol masrafını her şeyini ben karşılamıştım oğlumun bakıcı maaşı ile ben oradayken beni aradı dedi demiyorsun hiç bu parasız falan ne yapıyor diye Ben dedim sen giderken ben zaten bin lira verdim sana Her neyse meğersem bu gün farkı 3000 almış ve bana söylememişti bugün zorladım ne zaman yatacak diye yattı ve hepsini yedim dedi sadece bir hafta kaldım memlekette 3 bini tek başına yemiş ve ben gelir gelmez elimdeki parayla gitmiştim mutfak masrafı her şeyini oradan gelirken yol masrafını yine her şeyden karşıladım kendimi ***** gibi hissediyorum. Ben disimden tırnağımdan eksikti biriktiriyorum elimde avucumda ne varsa masraf yapıyorum ama o bencilce davranıp sadece kendine harcıyor bilmiyorum Ne yapmalıyım.