0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (759 puan) tarafından
Kızlar ben memleketteyken eşim evin anahtarını kaynima verip öyle bizi almaya gelmişti . Bina kapı şifresini telefondan söylerken yakaladım . Yani bana sormadan izinsiz vermişti . Tabi ben bu duruma baya kızdım böyle birşeyin banada danismasi gerektiğini ama o benim durumu abarttigimi söylemişti.siz olsanız kızmaz misiniz. Son zamanlarda bana sormadan danışmadan çok şey yaptı . Artık güvenemiyorum ona . Yol masrafını her şeyini ben karşılamıştım oğlumun bakıcı maaşı ile ben oradayken beni aradı dedi demiyorsun hiç bu parasız falan ne yapıyor diye Ben dedim sen giderken ben zaten bin lira verdim sana Her neyse meğersem bu gün farkı 3000 almış ve bana söylememişti bugün zorladım ne zaman yatacak diye yattı ve hepsini yedim dedi sadece bir hafta kaldım memlekette 3 bini tek başına yemiş ve ben gelir gelmez elimdeki parayla gitmiştim mutfak masrafı her şeyini oradan gelirken yol masrafını yine her şeyden karşıladım kendimi ***** gibi hissediyorum. Ben disimden tırnağımdan eksikti biriktiriyorum elimde avucumda ne varsa masraf yapıyorum ama o bencilce davranıp sadece kendine harcıyor bilmiyorum Ne yapmalıyım.

2 Cevaplar

0 oy
(7,133 puan) tarafından
Dışardan yemek filan yediyse 3 bin çok büyük bir miktar değil ki 
(759 puan) tarafından
Zaten evet dışarıdan yemiş kahvaltıyı bile yani halbuki her şey var evde kendisi hazırlayıp yiyebilirdi ama  keyfine çok düşkün biri
(7,133 puan) tarafından
Erkekler evde kadın olduğu zaman o konforu bi kere görğnce bi daha o zahmete girmiyolar canım yemeğin hazır önüne gelmesine alışmış demekki . Ayrıca hergğn dışardan yediyse yine iyi idare etmiş dışarda bi kişilik yemek 700 800 lira zaten bunla kurtulduğuna sevin bence zwten harcanmış gitmiş artık ne kadar kızdan da boş
(759 puan) tarafından
Ben parasında değilim aslında canım çok zor günler geçirdik onun yüzünden postlarımda paylaştım zaten kumar oynadı hepsini altınlarımla kapattım kalktı dolandırıcılara bir sürü para kaptırdı Ben tekrar o borçları ödeyebilmek için kendimden ve çocuklarımdan kısıyorum aynı şeyi ondan da bekliyorum. Hataları o yapıp bedelini biz ödüyoruz hiçbir şekilde çaba sarf etmiyor ve Ben son kuruşuna kadar ona vermişken o saklıyor para saklıyor bu durum hiç hoşuma gitmedi
(7,133 puan) tarafından
Para saklaması sıkıntı tabi haklısın o konuda sana hiç paran varmı sormuyorsun demesi de anormal yani alışmış senden birşeyler koparmaya insan yarınını düşünmez mi yemeği önüne gelmesine alışmış karısının para vermesine alışmış baya sıkıntılı bir eş senin için çok haklısın bütün yükü sana yüklemiş çok zor bir durum Allah yardımcın olsun eşine de akıl fikir versin inşallah
(759 puan) tarafından
Amin İnşallah canım benim Allah razı olsun evet maalesef öyle tüm yük tüm sorumluluk benim üzerimde evin hem erkeği hem kadını gibi hissediyorum maaşi hepsi zaten borçları gidiyor pek bir şey kalmıyor ve ne kadar nasihat versen de söz veriyor özür diliyor yapışıp kalıyor küsmeme de izin vermiyor ama düzelmiyor gün sonunda yine ben üzülüyorum
-Reklam-
0 oy
(16,760 puan) tarafından
Benim evimin anahtarını benden izinsiz başka birine hangi gerekçe ile vermiş bunun çok büyük kavgası olurdu bizim aramızda ki benim eşim vermez veremez 
(759 puan) tarafından
Değil mi yani bu konuda ben çok üzüldüm bana sorma gereği bile duymuyor orada büyük eltilerin vardı Onların evindeydim biraz tartışma işi oldu ama çok büyütemedim çünkü sabah sordular bir şey mi oldu diye falan Ben çocuklara bağladım ama artık hiç güvenemiyorum yani ben artık sanki onun hayatına dahil değilim. Üstelik kardeşi gelip benim evimde kalmış benden izinsiz.

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 631 göst.
0 oy
9 cevap 399 göst.
26 Mart 2021 Aile kategorisinde Öykü'mün öykü sü (371 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 519 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 389 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu