0 oy
757 göst.
Diğer kategorisinde (1,293 puan) tarafından

Bugün bir sokak kedisi asfaltta tuhaf bir şekilde yatıyordu, ilgimi çekti , gidip baktım ağzından burnundan kan geliyordu yalpalayarak ayağa kalkmaya çalışırken düştü :( hemen kızımın kıyafetiyle sarıp mahallenin çocukları yardımıyla mahalle veterinerine götürdüm.İğne ilaç derken küvöze aldılar (vet e gelmeden önce eşimi aramıştım yardım istedim eşimden ,belediye bakar arayayım dedi. biraz bekledim eşim aramayınca aldığım gibi veterinere koştum)sonra tedavi ücretini ödemeye geçtim 1500 lira dediler eşimin kartıyla ödedim , arkasına eşim arayıp bana fırça attı, bana sormadan neden ödeme yapıyorsun diye bu benim aşırı ağrıma gitti ve inanın şuan yazdığım her cümlenin sonuna bi gözyaşı döküyorum ben kötü bişey yapmak istemedim o kediyi orda bırakamazdım çok kötüyüm şuna baksanıza küvöze aldılar bebek gibi nasıl kıyılır

image

image

18 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Allah'ım sana çok güzel bir şekilde ödüllendirecek helal.olsun bacım 
(1,293 puan) tarafından
Saol canım benim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
aklıma şöyle bir hadis geldi Rasulullah zamanında bir kadın kediye eziyet ediyor ve bu sebebten dolayı öldüğü zaman cehenneme gidiyor. yine başka bir şahıs bir hayvanı doyurduğu için cennete gidiyor. hangi amelin ile cennet veya cehenneme gideceğini bilemiyorsun. bazen ufacık gördüğümüz şeyler aslında o kadar büyük mükafatlar getiriyor ki.. 
+1 oy
(467 puan) tarafından
Sokak hayvanlarını veterinere götürdüğümüzde ücret alınmamalı bence. Yüreğinize sağlık. Allah onun için harcadığınız paranın kat kat fazlasını versin size inşallah. 
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Durumunuz yoksa belki ona kizmistir esin geçim çok zor biliyorsun ama durumunuz varsa çok ayıp etmiş 
(1,293 puan) tarafından
Eve geldiğinde özür diledi ve sen haklısın iyi yapmışsın dedi :((
0 oy
(6,664 puan) tarafından
Siz yerdekilere merhamet edin Demisler. Üzülme hallolur.  

İyi yapmışsın yaralı halde birakmamassin.  Belki bu iyiliğin karşılığını en güzel şekilde alirsin
(1,293 puan) tarafından
Allah razı olsun yapılan her iyilik kendi hayrına insanın zaten
0 oy
tarafından
Maddi konuda sıkıntınız varsa belki de ondan kızmıştır

Onun sevabı bile yeter size şuan durumu nasıl kendinin
(1,293 puan) tarafından
Yok sıkıntımız aslında.Ama eşimin işi ağır,eve geldi özür diledi beni haklı bulduğunu söyledi şimdi
0 oy
(2,225 puan) tarafından
Ayy ben seni tebrik ediyorum valla helal olsun 
(1,293 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim iyiki varsınız
0 oy
(997 puan) tarafından
Allah razı olsun öncelikle her insan yapmaz. Rabbim de sizin zor zamanınızda size böyle güzel kapılar açsın. Habersiz yapmana kızmıştır eşin vicdan sahibiyse ve durumu iyise özür diler üzülme 
(1,293 puan) tarafından
Biri Çarpıp ezip geçti diğerleri de bakıp bakıp geçti :(((
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Allah hayrını kabul etsin inşallah eşin de sadaka gibi düşünsün 1500 liraya bu devirde anca bir pantolon alıyorsun o da bir senede mahvoluyor
(1,293 puan) tarafından
Bende öyle düşündüğüm için gözümü kırpmadan teslim ettim veterinere
0 oy
(3,585 puan) tarafından
Ağlama üzülme bence sen çok güzel bişey yapmışsın. Rabbim verdiğin paranın kat kat fazlasını sana geri versin inşallah. Eşin de geçim zor diye kızmıştır öyle olmasa belediyeyi de aramak istemezdi. Sen doğru olanı yapmışsın. Onlar da Rabbimin dilsiz kulları 
(1,293 puan) tarafından
Allah razı olsun güzel yorumlarınız bana çok iyi geldi
0 oy
(523 puan) tarafından
Ay bir kere bende kumru yavrusu bulmuştum yeni uçmayı öğrenirken düşmüş ayağını incitmis hemen aldım yakında veteriner vardi goturdumayagi incinmiş dedi muhabbet kuşu besliyordum onun vitaminleri den verdim yem verdim ekmek kırıntısı 5 6 gün veteriner krem vermişti onla ayağına masaj yaptım sonra topladı çatıya çıkıp salmistim onu bo geldi şimdi aklima
(1,293 puan) tarafından
Allah sizden de razı olsun :((
0 oy
(11,697 puan) tarafından
bir cana dokunmuşsun, 1500 evet iyi para ama yaptığın şey paha biçilemez. Allahım görür seni
(1,293 puan) tarafından
Son param olsa yine de verirdim :(
0 oy
(517 puan) tarafından
Bak bu verdigin para nasıl bereketlenip sana geri dönecek sen bile şaşıracaksın
0 oy
(234 puan) tarafından
Rabbim senden razı olsun canım yaptığın şey çok güzel 
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Rabbim bu kediyi senin karşına çıkarmış ki onu kurtar diye sen elinden geleni yapmışsın inşallah bunun mufakatını da alırsın belki bir kaza olur kazadan kurtulursun belki elin dara düşer bir anda feraha ulaşırsın daha neler neler yani çok iyi yapmışsın canım
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Allah senin birini bin etsin insallah amiiinnnnn
0 oy
(310 puan) tarafından
İlk önce allah razi olsun senden bu erkekler böyle canim takma benim esimde oyle kiz koltuğu boyadı laf etti çamaşır makine bozulur gibi ses geldi laf etti ben duymazdan geliyorum 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Allah senden razı olsun ♥️ ♥️ 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 363 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.