Özel çocuk annesiydim herkesin engelli özel baktığı o anneydim hor gördüğü parkta hastanede okulda awmde gözü yaşlı akrabaların arasında o anneydim
Benim kuzum düzelecek dedim bu yol çok uzun dedim çok meşakkatli çok sabır isteyen bir yol dedim yeri geldi dayanamadım yüz üstü kapandım kendim düştüm kendim kalktım saatlerce günlerce ağladım ekmek su içime zehir oldu varım yogum bir kuzum vardı başka çocuk istemem isteyemem dedim.bakamam oldu baktım başardım Allahim yardım etti büyük harflerle yazayım özel çocuk anneleri bu size umut olsun bu post burada kalsın ENGELİ KALKTI BENİM KUZUM AKRANLARİNİ YAKALADI BENİM KUZUM ARTIK COK İYİ BENİM KUZUMUN EĞİTİM HAYATİ NORMAL İLERLEYECEK ELHAMDÜLİLLAH İCİM İCİME SIĞMIYOR
HERKESİN OLUMSUZ KONUŞTUĞU HERKESİN BU ÇOCUK DURMUYOT ALLAH YARDIMCIN OLSUN BEN SENİN YERİNDE OLSAM DÖVERİM DEDİĞİ O ANNEYİM
zaman geçti içime oturarak ama bir kere olsun bırakmadım pamuk ellerini masllalah suphanallah kuzuma Allah'ım benim gibi olan annelere sabırlar versin şifalar versin