+16 oy
1,432 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Özel çocuk annesiydim herkesin engelli özel baktığı o anneydim hor gördüğü parkta hastanede okulda awmde gözü yaşlı akrabaların arasında o anneydim 

Benim kuzum düzelecek dedim bu yol çok uzun dedim çok meşakkatli çok sabır isteyen bir yol dedim  yeri geldi dayanamadım yüz üstü kapandım kendim düştüm kendim kalktım saatlerce günlerce ağladım ekmek su içime zehir oldu varım yogum bir kuzum vardı başka çocuk istemem isteyemem dedim.bakamam oldu baktım başardım Allahim yardım etti büyük harflerle yazayım özel çocuk anneleri bu size umut olsun bu post burada kalsın ENGELİ KALKTI BENİM KUZUM AKRANLARİNİ YAKALADI BENİM KUZUM ARTIK COK İYİ BENİM KUZUMUN EĞİTİM HAYATİ NORMAL İLERLEYECEK ELHAMDÜLİLLAH İCİM İCİME SIĞMIYOR 

HERKESİN OLUMSUZ KONUŞTUĞU HERKESİN BU ÇOCUK DURMUYOT ALLAH YARDIMCIN OLSUN BEN SENİN YERİNDE OLSAM DÖVERİM DEDİĞİ O ANNEYİM 

zaman geçti içime oturarak ama bir kere olsun bırakmadım pamuk ellerini masllalah suphanallah kuzuma Allah'ım benim gibi olan annelere sabırlar versin şifalar versin 

41 Cevaplar

0 oy
(709 puan) tarafından
O hor goren aciyarak bakan itekleyen dışlayan  insanlari allah islah etsin unutmasinlarki bugun senin evladina gelen yarin birgun onlarinda basina gelir rabbim ozel evlatlarimiza verdigi guzelligi bircok insanim diye gezene vermiyor  evladin icin cok sevindim rabbim tum guzel basarilarinin devamini getirsin masallah
tarafından
Allah razı olsun bacım
-Reklam-
0 oy
(1,648 puan) tarafından

Rabbim sevinçlerini arttırsın, ne mutlu sana <3

tarafından
Allah razı olsun bacım
0 oy
(146 puan) tarafından
Hormonlarım alt üst görünce duygulndm ağladım rabbim yar ve yardımcınız olsun her yiğidin harcı değil maalesef 
tarafından
Allah razı olsun bacım
0 oy
(749 puan) tarafından
Annesiydim diyince içime oturdu kötü bişey oldu sandım canım okumasammı dedim hatta dayanamam diye sana destek olmak için okudum iyiki okumuşum ya o kadar mutlu oldumki Allah yolunu izini açık etsin canım özel eğitimde staj görmüştüm ünivde o ailelerin umudu sabrı gözlerinde gördüğüm için daha çok içime oturuyor özel çocuklarla ilgili bişey gördüğüm zaman 
tarafından
Allah razı olsun bacım
0 oy
(95 puan) tarafından
Darısı bizim başımıza. Çook sevindim. Benimde kızım yürüyemiyor sıpinabifida hastası. Hidro sefali hastası. Yüregimde hiç bitmeyen bir umut var sanki. Birgün ordan kelebek uçup gidecek. Bende çok aglıyorum bazen ama kendim için değil onun genç kızlık zamnını düşünüyorum psikolojisini kısıtlı hayatını yoksa ben ölene kadar bakarım gocunmam. Rabbim sana verdiği müjdeyi bizede nasip eder inşallah
tarafından
Allah razı olsun bacım sen asla üzülme beni hiç unutma özür dilerim uzduysem ama umudunuzh kaybetmeyin Allah korusun ölümden başka herşeye çare var
0 oy
(2,668 puan) tarafından

Çok şükür bin şükür :)

tarafından
Allah razı olsun bacım
(2,668 puan) tarafından
Cümlemizden ^_^
0 oy
(19,541 puan) tarafından
Maşallah size. Çok şükür Allah'a . Dsha iyi günler görün inşallah. ❤️
tarafından
Allah razı olsun bacım
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Ooy maşallah kuzuya ağlattin rabbim ömrü boyunca hastane yüzü göstermesin gördugu göreceği bu kadar olsun sağlikli nice nice yılları olsun inşallah Sabri'nin sonu kocaman bir ödul maşallah size
tarafından
Allah razı olsun bacım bir bilsen bu bacın neler yaşadı ne hayal kırıklıkları ne kadar üzüldüm iliklerime kaar acıyı hissettim
(7,438 puan) tarafından
Ah canım ya rabbim mükâfatını vermiş çok şükür öbür taraftada da kat kat versin bu sabrinin
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Sonunu kötü bekleyen ben sonunda çok sevindim .o nasıl bir başlık canim aklım çıktı rabbim sana bağışlasin.sen mükemmel bir annesin maşallah size .
tarafından
Allah razı olsun bacım bulamadım kelimeler düğüm düğüm bunları ona anlatacağım günler gekecek ama nerden nasıl
0 oy
(1,167 puan) tarafından
Ohhh okudukca rahatladim kotu bir sey oldu sandim korkarak okudum boyle guzel baglanmasini beklemiyordum hikayenin.Masallah masallah
tarafından
Allah razı olsun bacım
0 oy
(692 puan) tarafından
Ne güzel senden mutlu yok Rabbim ömür boyu mutlu etsin yavrun la ben 25 yıldır özel çocuk ablasıyim halen bebek gibi altını da üstünude manasını da herşey bizde bir kere abla demesi için neler yapmazdık ki ama olsun nefes alsın yatağı boş kalmasın yeter Bizim için iyiki var 
tarafından
Oda düzelecek inşallah canım kalpten inanın lütfen Allah'ım yar ve yardımcınız olsun
0 oy
(428 puan) tarafından
Maşallah sanada yavrunada ben özel çocuk annesi idim 6 yaşında kaybettim kuzumu 16 yıl oldu ama hiç unutamiyom
tarafından
Ne diyeceğimi bilemedim rabbim sabırlar versin
(428 puan) tarafından
Amin sagolasin
0 oy
(32 puan) tarafından
Maşallah canım rabbim hep güldürsün inşallah. Bu postu ve yorumları görünce meğer ne çok sabırsızmışız onu anladım. Bebeğim dış çıkarma döneminde çok zor geciyo yine de çok şükür bunada demesini bilmiyoruz. Bunu farkettirdiğin içinde ayrıca teşekkür ederim..  yavrunun da yolu bahtı açık olsun inşallah. Rabbim birdaha sağlığıyla sınamasın.. ♡
tarafından
Allah razı olsun bacım
0 oy
(5,464 puan) tarafından
Gözlerim dolu dolu okudum :)) Rabbim bir daha kötü günler göstermesin inşallah. 
tarafından
Allah razı olsun bacım
0 oy
(1,332 puan) tarafından
Başta Rabbim göstermesin kaybettin sanıp ağladım sununa gelecene kadar için gtti Rabbim bundan sonra kolaylaştırsn inşallah 
tarafından
Ay herkes öyle anlamış başlık bulamadım ki ne yazacağımı nereden başlayacağımı daha size anlatamadım kuzuma nasıl anlatsam
0 oy
(680 puan) tarafından

Sizin adınıza çok çok sevindim <3 

tarafından
Allah razı olsun bacım
0 oy
(577 puan) tarafından
Rabbim sana bağışlasın inşallah mutluluklarınız çoğalsın ❤️
tarafından
Allah razı olsun bacım
0 oy
tarafından
İşte böyle postlar bizlere ilham veriyor ve daha cok baglaniyoruz meslegimize özel egitim öğretmeniyim 8.yilim ve toplasam bi elin parmaklarını geçmeyecek kadar azdır cocuyla ilgilenen çocuğunu düşünen veliler herkesin bize bakıcı muamelesi yaptığı aman sadece okulda kalsın dövün hocam gerekirse denilen çocuğundan utanan çocuğunu eğitip geliştirmek için hiçbir amacı çabası olmayan olmadığı gibi egitmenlerinin işine müdahale eden bu tip insan kılıklı kişilere umarım örnek olur
tarafından
düzenlendi
Allah razı olsun hocam ben emeklerimin karşılığını anladım elhamdülillah ongoz yaşlarımin umutlarımin bittti artık olmuyor dediğim sabrimin bittimi hayır en güzel eğitim alması için gerekiyor ya hir yüzüm küpem yetmedigi yerde herseyim fedadir
0 oy
tarafından
Çok sevindim canım hem senin adına hem  çocuk adına gözün aydın Allah nice sağlıklı mutlu günler görmenizi nasip etsin çok güçlü bir kadınsın çocuğun da senin gibi güçlü bak annesi maşallah 
tarafından
Allah razı olsun bacım ❤️
0 oy
(311 puan) tarafından
Hem ağladım hem sevindim senin adına bende özel çocuk annesiyim ama daha küçücük dokuz aylık şuan kucağımda uyutuyorum ilerde yaşayacağı zorlukları acıları düşündükçe deliriyorum ama bu bir imtihan Rabbim layıkıyla alnımın akıyla geçmeyi nasip etsin. Benim bebeğim belkide hiç iyileşemicek çünkü illetin bi tedavisi yok birkaç yıl daha ömrünü uzatan bi ilaç var ama dünyanın en pahalı ilacı 100 milyon lira yardım kampanyasıyla toplanabilir mi bilmem dua edin kızlar devlet karşılasın yoksa yavrum gözlerimin önünde ericek elimden hiçbir şey gelmiyor
tarafından
Ah çok ama çok.uzuldum ne diyeceğimi.bilemiyorum.inanki
(311 puan) tarafından
Minik savaşçıma dua edin
tarafından
Edeceğim canım

İlgili bir soru bulunamadı

408,572 soru

12,276,522 cevap

37,774 kullanıcı

Kategoriler

...