0 oy
675 göst.
Diğer kategorisinde (224 puan) tarafından
Oııııjgf bbjjjjjuuoo

23 Cevaplar

+2 oy
(1,192 puan) tarafından
İcerinin karanlık olmasından ziyada yağmur sel gibi durumlar da direk su basacak evi kaçışı yok bence onu düşünün.asil sorun bu bence .benim evim 9.kat full güneş cephe bende sevmiyorum mesela loş ortam seviyorum tüm panjurlari kapatıyorum .aydınlık olmamasi  çok dert değil yani 

Hele İstanbul Ankara gibi altplyapisi çökmüş bir yerde ise kesin sel den etkilenir.esyana yazık olur
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bütçeme uygunsa kesinlikle alırdım, yaşamak için bana uygun gelmiyosa kiraya verir gelen kirayla kendi kiramı öderdim açıkçası. Hani dezavantajları muhakkak ki vardır, ama her halükarda bi daireye sahip olmak avantajlı bi durum. Kaç para istiyolar bu daireye
(224 puan) tarafından
1300000 istiyo izmr
tarafından
Market place bölümü var ya Facebookun, orda civardaki satılık daireleri bi araştır istersen, o fiyata alabileceğin başka daireler de vardır mutlaka
+1 oy
(213 puan) tarafından
Canim herseyi bosverdim bu devirde basini sokabilecegin kendine ait yerin olsun da yeter sadece bu tarz yerlerde kışın yagmurda sel olup evlere giriyorya o durum muamma onu bi sorusturun bence canim yoksa kendi evin olsunda nasil olursa olsun bence bosver yarin belki boyle biyeri bile alamayacak hale gelebilirsin ekonomiden dolayi
+1 oy
(2,458 puan) tarafından
Böyle evler tehlikeli ya bizi bu hale getirnelr utansin dilerim Rabbimden bizi yönetenler öbür dünyada cayır cayır yansın ben biraz ucuz olsun diye gittim dağın basidna ev tuttum 10 ne bide
0 oy
(20,350 puan) tarafından
Başka eve paranız yetiyorsa almayın derim. Ama yetmiyorsa kesinlikle alin. 
(224 puan) tarafından
Yetmiyor
(20,350 puan) tarafından
O zaman kaçırma
0 oy
(6,133 puan) tarafından
Karanlık olur ya insanın içi daralır bence 
0 oy
(232 puan) tarafından
Canım bence çok boğucu olur inşallah Baska evler önünüze çıkar bütçenize uygun 
0 oy
(580 puan) tarafından
Güneşi dışarıyı görmedikçe boğulmaz mısın 
(224 puan) tarafından
Boğulurum
(580 puan) tarafından
Biraz daha aramaya devam edin bence karşımıza çıkacaktır
(224 puan) tarafından
O fiyata ev yok para yok
(469 puan) tarafından
Bu evın fıyatı ne ki ve hangı il hangı semt onlarda etken  ıstanbulsa neresi mesela  ben çok ıyı bılırım hangı semtte ne para eder değer  mi
0 oy
(681 puan) tarafından
Kapalı alan korkusu var o yüzden alsam da duramam yüksek olsa iyi içi aslında 
0 oy
(242 puan) tarafından
Çok çok ucuza olursa alırım ama boğucu bir havası var 
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Yok canım alsan alırsın satsan zor iş alan dar kapalı ışık almıyoe kışın karlar dolar yağmur sel olsa evi basar böcek vs derdi bitmez yoldan geçenler olacak çöp atar bizim insanımız malum biliyorsun param yetse de yetmese düşünmezdim açıkcası 
0 oy
(1,631 puan) tarafından
Ev güzel ama bana kalırsa bodrum kattan ev almam.Allah korusun bir sel olsa anında su basar evine canına mi acirsin malına mı yine de karar senin
0 oy
(4,694 puan) tarafından

İnsan boğulur burda cnm tavsiye etmem

0 oy
(765 puan) tarafından
Cnm rutubet olur burda büyük ihtimalle bde ferah degil daralırsın biraz daha bakın.. rabbim daha iyilerini nasip etsin inşallahhh
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Bu ev bakımlı ama ucuz olma sebepleri neler araştırın. Giriş kat mi bodrum katı mi? Resimde görünen en alt katsa sıkıntılı biraz. Çünkü yağmur yağınca pencerelerden içeri sızar,  güneş almıyor, karanlık olur ve sürekli ışıklar açık olacak. Bu da bir masraf. Şebeke çekiyor mu? Biri yürüse tüm ayak sesleri evin içine gelecek belki de. Bunları iyice düşünün ve kararı o şekilde verin. 
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Canm ben daralıyorm böyle yerler nasl diyim bunaltıyot başka ev bulabilrsenz bir bakın bence insan en olmadı bir balkona çıkmak istiyor benm evin pencereleri küçüktü valla büyüttüm psikolojik olarak geriliyorm
0 oy
tarafından
Canım araştırın daha eski ama yüksek katlı mantıklı büccenize uygun bi ev bulun burası cok karanlık zamanla icin sıkılır ve pişman olursun iyice araştırın 
0 oy
(2,465 puan) tarafından
Güzel ama bakarken nefesim kesildi yemin ederim yanlış anlama canım.gucunuz yetiyorsa girin ama sel baskın durumlarında sıkıntı oluyor içi güzel ama, umarım istediğiniz evi bulursunuz:)
0 oy
(3,811 puan) tarafından
Almam yaşamakta istemem psikolojisi bozulur insanın burda hiç bukadar zemine de daire yapılırmı su basar camı açsan mahallenin tozu pisliği eve girer
0 oy
(1,051 puan) tarafından
Bu ev nerde kaç para canım ona göre yorum yapcam
(224 puan) tarafından
İzmir 130000

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 396 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aye1 (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (1,767 puan) tarafından soruldu