Sokak hayvanları için yürüyüş yapan kişilere saldıran köpekler geldi aklıma
Vallahi bu çok ciddi bir konu eğer önünü alamazlarsa boyle olmuyor gerçekten. Ben Kızımı okula götürüyorum köy yerindeyim, çocuk normalde kendisi gidip gelebilir ama köpeklerin korkusundan asla yalnız bırakamıyorum
Öyle önlerine bir kap mama suyla da olmuyor köy yerindeler millet çöpünü atmıyor. Bir ton ekmektir yemektir kalıyor hep, onların önüne gidiyor aksine daha fazla saldırganlaşıyorlar . insanın üzerine geliyorlar bir poşet falan bir şey görünce
Eşimin amcasının kızına köpek saldırdı ve kadının çenesinin yarısı gitti
Komşunun köpeği vardı bizim yok bayatlayan ekmekleri kalan yemekti falan önlerine koyardık.
Bu kış Kızım okula giderken beslenme çantası boynunda asılı köpek peşine dolanıp durmuş ve en son çantayı çekiştirmişti.
O günden sonra bir daha yalnız göndermedim alın işte mamayı da yedi suyunu da içti mesela. hayvanın içinde saldırganlık varsa ne yaparsanız yapın olmuyor ve ben kalkıp da o hayvanlar yüzünden çocuğumun tırnağına zarar gelsin istemiyorum. çok seven hepsini toplasın evinde baksın
Hele bir çocuğun eline mama verip köpeğin yanında 5 dakika bırakın
Evde beslenen ile sokakta olan hay.van bir degil maalesef kimse aynı demesin boşuna
Kızıma o gün bişey olsaydı ne olacaktı peki?