+1 oy
941 göst.
Diğer kategorisinde (711 puan) tarafından
Ben cimere yazdım sabah çocuğumu okula götüreceğim ve servis yok. Eylül'de başlayacak okul sabah 7 buçukta çıkacam 20 dakikalık yol . Köpekler saldırgan gelene gidene havlıyor bi kadının üstüne atladı cadde de. Mahale yeni gelişiyo gecekonduları yıkıp bina dikiyolar ama henüz ıssız tam işlek değil. Sebebini bilmiyorum varoş gelişmemiş mahalleler daha çok sokak hayvanı dolu. Sizce bişey yapılır mı en azından bir kısmını toplasalar 10-15 köpek oluyo bi anda 

15 Cevaplar

+5 oy
(3,329 puan) tarafından
Hayvansever değil. Köpektapar. 
(147 puan) tarafından
Siz Allah dan başka bir varlığa mı tapıyosunuz bu nasıl bir söylem
(3,329 puan) tarafından
Ben değil severler için söylenen bir tabir.
-Reklam-
+3 oy
(1,219 puan) tarafından
Toplatmak yerine herkes onune bir kap su bir kap mama koysa hayvanlar sakin olacak kimseye saldirmayacak.
(20,658 puan) tarafından
Ya bi zırvalama yeter beee
(1,219 puan) tarafından
Bidı bidı
(20,658 puan) tarafından
:D jdjjdjjsjsj
(711 puan) tarafından
Dövüşmeyin:))
(3,329 puan) tarafından
Hahah :)) sonu güzel bitti hadi olaysız dağılın :D
+3 oy
(6,307 puan) tarafından

Sokak hayvanları için yürüyüş yapan kişilere saldıran köpekler geldi aklıma :D

Vallahi bu çok ciddi bir konu eğer önünü alamazlarsa boyle olmuyor gerçekten. Ben Kızımı okula götürüyorum köy yerindeyim, çocuk normalde kendisi gidip gelebilir ama köpeklerin korkusundan asla yalnız bırakamıyorum

Öyle önlerine bir kap mama suyla da olmuyor köy yerindeler millet çöpünü atmıyor. Bir ton ekmektir yemektir kalıyor hep, onların önüne gidiyor aksine daha fazla saldırganlaşıyorlar . insanın üzerine geliyorlar bir poşet falan bir şey görünce

Eşimin amcasının kızına köpek saldırdı ve kadının çenesinin yarısı gitti

Komşunun köpeği vardı bizim yok bayatlayan ekmekleri kalan yemekti falan önlerine koyardık.

Bu kış Kızım okula giderken beslenme çantası boynunda asılı köpek peşine dolanıp durmuş ve en son çantayı çekiştirmişti.

O günden sonra bir daha yalnız göndermedim alın işte mamayı da yedi suyunu da içti mesela. hayvanın içinde saldırganlık varsa ne yaparsanız yapın olmuyor ve ben kalkıp da o hayvanlar yüzünden çocuğumun tırnağına zarar gelsin istemiyorum. çok seven hepsini toplasın evinde baksın

Hele bir çocuğun eline mama verip köpeğin yanında 5 dakika bırakın 

Evde beslenen ile sokakta olan hay.van bir degil maalesef kimse aynı demesin boşuna 

Kızıma o gün bişey olsaydı ne olacaktı peki?

(3,329 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum. Kediler bile sokak kedisiyle ev kedisi bir olmuyor. Sokaktakilerin çoğu saldırgan. Oğlum sevsin korkmasın diye hiç engellemedim. Tırmaladı, bende mecbur artık gitme yanlarına diyorum gerekte yok. Biz sevmeden büyüdük noldu gayet vicdanım merhametim yerinde şükür.. Olsun onların başına gelmediği sürece sorun yok. Allah kimseye göstermesin masum yavrularınada böyle işte..
(711 puan) tarafından
Sokaktakiler sürü halinde daha saldırgan oluyo
+3 oy
(3,329 puan) tarafından
Gerçekten bende sıkılıyorum artık. Hayvanları seviyorum ama fazlalıklarından ürküyorum artık insanın peşine takılıyorlar sevmemeye başladım.. Ne olursa olsun hayvanın ne yapacağı belli olmaz. İnşallah biran önce el atılır. Burası gelişmemiş mahalle değil ama sürüsüne bereket maşallah! 
(711 puan) tarafından
Evet sayıları çok fazla ve kocamanlar insan korkuyo havlayınca
+3 oy
(2,080 puan) tarafından
Yemek su ver saldirmaz deniliyor bu köpektir ne kadr beslersen bezle adı üzerinde köpek her türlü saldririr 

Bence toplanması iyidir 

Geçenlerde mahallenin köpeği besledigimiz.birden kardeşime saldırdı dur dük yere ömrümden omur giti o an nasıl dışarıya kostüm nasıl gittim bilemiyorum Allah'tan kardeşim sopa vermiş elinden kovmuş yoksa ısıracakti
(711 puan) tarafından
Köpeğin psikolojisini bilemeyiz ki sokakta ne yaşadı kim bilir başkalarının yaptığı yanlışlarının cezasını biz mi çekelim. İç güdüleriyle hareket ediyor o an ne olduda saldırdı acaba Allah korumuş
(2,080 puan) tarafından
Vallahi hiç saldırmayan köpek uslu kardesim yemek bana getirdi verdi dış kapıdan çıkmasıyla sesten gittim tüm mahlle çıktı bazıları bu köpek eskisi gibi değil saldırıyor falan artık dedi
Köpeklerden çok korkarım küçükken bana saldırdı bacagimdan ısırdı nerde görsem kaçar giderim

Bazen haberde görüyorum bazı çocuklara saldirir hastanelik eder hayır sever adı üzerinde bazıları çıkar üstüne der çocuğun ailesi çocuğuna sahip çıksın böylelerine o köpeği üstüne saldirtmak isterim yeminle
(711 puan) tarafından
Sadece çocuklara değil ki büyüklerede saldırıyor
+2 oy
(29 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bacım ben bilirim onu oturduğum yerde 2 yıldır evliyim hiç çıkamadım köpekle dolu her yer şimdi köpek seven insanlar seni linçleyebilir
(711 puan) tarafından
Saldırgan hayvanlar bi çözümü olmalı ama
(29 puan) tarafından
Devlet el atacak inşallah ben tüm hayvanları severim ama köpek hariç onun bende travması var birkaç sene önce koşa koşa cami tuvaletine girmiştim arkamdan gelmişti çok tehlikeli bi h-ayva-n insan falan dinlemiyor
(711 puan) tarafından
Evet bazıları çok saldırgan ısırmadan bırakmıyor
(5,455 puan) tarafından
Devlet katledecek inşallah diyecektiniz heralde
+2 oy
(1,823 puan) tarafından
Bizim buralarda çok kocaman kocaman köpekler hirliyolar kaçma bile kacmiyolar. Okul yolunda da çok oluyo özellikle kışın korkuyoruz valla. Bide yavrulamislarda onlarda çok 
(711 puan) tarafından
Kimse yok sabah vala kaydı sildirsem çocuğum evde sıkılıyor götürsem tedirginim of
+2 oy
(147 puan) tarafından

Sevgili arkadaşım 33 yaşındayım kendimi bildim bilelide kedinin köpeğin içindeyim bebeğim 3 aylıktan itibaren benimle beslemelere geliyo o saldırgan dediğiniz iri yarı köpekler bir kere bile diş göstermedi bana önlerine bir kap mama bir kap su koymayı deneyin evinizde yemediğiniz yemeği bırakın tam tersi sizi ve çocuğunuz koruduklarına şahitlik edersiniz korkunuzu anlıyorum ama kısırlaşmadıklar ve aç oldukları için o şekilde duruyorlar emin olun doğadaki hiç bir canlı siz zarar vermeden size zarar vermez insan hariç tabiki :) 

(711 puan) tarafından
Ben yılandan bile korkmam zehirli olmadığı müddetçe ama hamamböceği görsem tüylerim diken diken olur . Aynı şekilde köpek görünce kalp atışlarım hızlanıyor besleme yapamam yanına bile yaklaşamam geçen asansörde kaldık çocuğum dışarda kaldı neyseki asansörün kapısı açıldı ama iki saat kalbim ağrıdı. Köpeğe yaklaşamam helede 10 tane birden
(147 puan) tarafından
Köpekten korkmam ama civcivden inanılmaz korkarım herkesin korkusu başka inşallah yenebiliriz ama onlarında birer canlı olduğunu unutmayın gidecek hiç bir yer bırakmadım her yer beton yoğunu oldu kısırlaştırma belediyeler yollardır yapmıyor kendi imkanı ile yapan bizlerde artan inanılmaz fiyat karşımda bırakmak zorunda kaldık olan ama o yavrulara olacak
(711 puan) tarafından
Öyle acıyorum ama korkuyorum çocuk varken kaçamam bile
tarafından
Şu yorumun alnından öperim ❤️ 1 yaşında kızım şuan deli oluyor çığlık çığlığa üstlerine gidiyor hay'van görünce :D tutuyor sarılıyor. Sokakta kedi-köpek- tavuk bizi görünce resmen ordu gibi peşimizde dolanıyorlar
(147 puan) tarafından
Çok mutlu oldum benim kızımda 1 yaşında şuan tedi diye bütün köpek ve kedilerin peşindeyiz hepsi kızımı tanıyo merhametli duyarlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin rabbim öpün benim yerime koklayarak
+2 oy
tarafından
Ay evet çok üzülüyorum ama yapacak bir şey yok biz belki savunruz ama bebekler çocuklar var o yüzden aramak gerekiyor gerekli yerleri
(711 puan) tarafından
Yazdım ne cevap gelecek bilmiyorum
+2 oy
(1,144 puan) tarafından
İnsAllah toplarlar o kadar iyi anlıyorum ki sizi.  
(711 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Varos gelişmemiş mahalle nasıl oluyor?
(711 puan) tarafından
Sokaktan köpek sahiplen o zaman doğa neden doberman? Sokakta önüne mama bırakıp gitmek sahiplenmek olmuyo bu arada.ayrıca mys Senin gibi değil çocukların parçalanmasına gerçekten üzülüyor. Tunahanada üzüldüm ama köpeklere de üzülüyorum yersen!
(3,288 puan) tarafından
Hahaha komedisin ha başlık okuyup içerik okumayanda ne bilem .. bak bakım benim mi kedi içeriyi oku..  üşenmeyip benim postlara girmiş bide boş insan kimmiş gösterdin..
(711 puan) tarafından
Ya bide köpek getirir dedim var bi tane dobermanım diyo köpeğim var demiyo önce cinsini söylüyo zaten daha dışarda hiç görmedim köpeği olupta cins olmayan. Bu sokakta yatanlar cins olmayanlar instadan ordan burdan bunları çekip koyuyolar bide kumbara hesabı açıp milletten mama parası toplayanlar var . Bunlar sokaktan toplanınca ne için para topluycaklar acaba
(2,546 puan) tarafından
Sadece Bu post için demiyorum valla senin yorumların ortada hep.hep bı eleştiri,nerde kaos orda sen veya hep bir sert cevap ,soru işareti ve ünlem değişmiyor bu.ben hayv.an seviyorum ama insan benim için önce gelir.yasam alanıymista falan da filanda yani napalim biz nerde yaşayalım barinaktami ?  Devlet hepsine ağızlık taksın ,aşılarını yapsınlar ozaman öyle koyun koyuna yaşayalim .sürü gibi dolaşan kop.eklere kim karşı koyabilir.senin cantanda belki kendini koruyacağın bişey vardır bize de yolla biz de kullanalım doğa doğa doğa hanim
(2,546 puan) tarafından
Ayrıca burda kimse benim.kankam falan değil dipnot düşeyim.kimseyi tanımam etmem
0 oy
(14,748 puan) tarafından
Bizde Kütahya  da  yemi gelişen yeni evlerin yapıldığı yerde oturuyoruz tek halinde olunca sıkıntı yok geçen akşam bir anda sürü haline geldiler öyle havlıyorlarki arabalara insan görseler parçalayacaklar
(711 puan) tarafından
İşte bunu yaşadı caddede giden kadın
0 oy
(768 puan) tarafından
Ay demin mahalledeki köpeklerin seslerinden korkup baktım camdan koşturuyolardı aynı yerdemiyiz acaba kız eyüpsultanda oturuyorum 
(711 puan) tarafından
Yok canım ben ankaradayım
(768 puan) tarafından
Demekki her yerdeler yarım saattir korkudan uyuyamadım sanki evemi gircekler ama havlamaları bile korkutuyor napim
(711 puan) tarafından
Benimde komşum gece ses olmasından rahatsız bebeği var uyanıyormuş
0 oy
(498 puan) tarafından
Varoş nasıl bir tabir ya
(711 puan) tarafından
Nasıl bir tabir gelişmemiş büyükşehire göre geri kalmış doğru dürüst yatırım yapılmamış ne hastane ne okul ne AVM ne ulaşım ne bi eğitim merkezi kurs olmayan. Bana göre varoş bunlar yoksa gelişmemiş bi semt
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Evet ve sokak köpekleri artık yapılan iğneden kısırlaştırmadan yapılan işlemlerden mi bilmem saldırgan oluyorlar. Hayvanlarda haklı kendini savunma haline düşüyor ama önüne geçilmesi şart tabiki de uyutularak değil ama bı çare şart 
(711 puan) tarafından
Bi çözüm bulmak zorundalar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 874 göst.
0 oy
10 cevap 219 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Birkullanici00 (191 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 431 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde 00Melikeee (684 puan) tarafından soruldu
0 oy