0 oy
613 göst.
Diğer kategorisinde (1,047 puan) tarafından

Nasıl saftiriğim ki bi gram kin yok içimde şunu söyledi bak unutma diyorum 1 saat sonra unutuyorum eşimle de iki gündür küstüm bugün içimden öyle düşünürken arkadaş biz niye kavga etmiştik dedim kendi kendime düşündüm düşündüm yok valla bende mi bisey var sizde de mi böyle oluyor 

Akşam da özür diledi bu arada bi gezintiye çıkardı buzlar biraz olsun eridi :)

27 Cevaplar

0 oy
(4,377 puan) tarafından
Hatırlıyor musun sene şuydu biz senle şunun için kavga etmiştik diyorum ve bu bahsettiğim on sene falan öncesi sevgiliyken olan durum sen düşün evlilikte olanı unutur mu bu kadın asla unutmuyorum hatırladıkça da öfkem tazeleniyor oysaki B12'si de çok düşük biriyimdir ama kavgaları hiç unutmam 
(1,047 puan) tarafından
Önemli şeyleri unutmam eften püften şeyler olduğu için unutuyorum galiba
-Reklam-
0 oy
(17,990 puan) tarafından
O sırada beş sene önceki kavgamızı bile hatırlayan ben :) 
(1,047 puan) tarafından
Ahahah çok iyi ben kavga ettiğimizi hatırlarım da neden olduğu yok
0 oy
(1,974 puan) tarafından
Ben unuturum eşim unutmaz tersine ne zmn hangi kavga ettik tek tek söyler de
(1,047 puan) tarafından
Benimki değil mi bu
0 oy
(6,900 puan) tarafından
Eğer ufak tefek birşeyse unuturum üstünde düşünmem ama ağır bı kavga olduysa unutmam tabi kalkipta önüne önüne sürmem 
(1,047 puan) tarafından
Heh onu diyorum ya eften püften bi şeyse unutuyorum ama önemliyse zaten unutmam
(6,900 puan) tarafından
Düşünsem aklıma geliyo :D o yüzden aklıma getirmiyorum
0 oy
(3,096 puan) tarafından

Ben unutmam ama sonra düşünürüm ben 3 gündür bu sebeb içinmi küstüm saçmaymış derim :blink:

(1,047 puan) tarafından
Eften püften şeyler olduğu için unutuyorum belkide
0 oy
(6,989 puan) tarafından
9 yıl öncekiler bile bazen aklıma geliyor hayatta unutmam ne iyiliği ne kötülüğü 
(1,047 puan) tarafından
Her zaman böyle olmak istedim kötülük yapanlara karşı bile unutuyorum arkadaş nefret ettiklerim disinda
0 oy
(396 puan) tarafından

Söyle düşün cnm önemli bi konu üstüne tartışmış olsanız unutamazsın demek çok ufak tefek şeyler için tartışma çıkıyor ki senin dahi aklinda kalmiyor :)

Bende ayniyim ya o özür diler ya ben ben dileyecek zaman ne olacak sanki küçük mu düşecem kocam o benim diyip özürümü dilerim :)

Ama önemli olan kavgayı büyütmemek 

Ama tabiki sorun büyük olur karsi tarafi affetmek çok zor olur bi ozurle dahi tedavi edilmez o zaman o konu ayri :)

(1,047 puan) tarafından
Zaten hep öyle düşünüyorum da  ne bilim aman açıkçası benim de 4 senelik evliligimizde  1 kere özür diledim ve gerçekten ben haksızdım adamı dövmüştüm onun dışında ben de çok bencilmişim aslında 0 özür çünkü

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 296 göst.
23 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 317 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde _busra_0743_ (465 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 987 göst.
0 oy
3 cevap 121 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu