0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (29 puan) tarafından
Geçmiyor geçmiyor geçmiyor. Tam söndü diyorum tekrar başlıyor. Sırt ve karın bölgemiz çok feci. Bu hep böyle mi devam edecek hiç geçmiyor mu ya da geçerse her zaman çıkabilir mi? Hiç mi iyileşme gibi bir şey yok. Kana baktılar alerji var mı diye süt ürünleri yumurta ve beyazına. Hiçbirinde bir şey çıkmadı. Bilmiyorum neden olduğunu deneme yanılma yoluyla da anlayamıyorum.

7 Cevaplar

0 oy
(147 puan) tarafından
Bizimde vardı o kadar çok çektim ki mustela kullanıyorsan anında bırak bıoderma nın abc serisi var pompalı hergün hiç üşenmeden süreceksin bol bol alerjisi yoksa vücudu kuru olduğu için oluyordur sonra bi bakacaksın ki yok olmuş gitmiş hiç üşenmeden günde 3 4 defa sür zaten kocaman şişe bitmiyo 
-Reklam-
0 oy
(10,497 puan) tarafından
Kaç aylık bebeğin benim iki oglimfa da bebekken vardı ama yüzünde yanaklarinda vardı karışım kremler kullaniyodum şükür geçti 
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Bioderma atopik ciltler için bi losyon var onu kullanıyorum terlememesi lazım sık sık cildi nemli kalacak bol su içecek baharatlı şeyler yemicek 
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Kanda ya da deri testinde çıkmaması olmadığı anlamına gelmiyor malesef :( deneme yanılma ile bulacaksınız. Gün içinde 3 kere4 kere sürekli nemlendireceksiniz. 
0 oy
(1,845 puan) tarafından
Yok bacım geçmiyor artık illlalah ettim tam geçiyor bir hafta sonra yine aynı hep krem sürüyorum sampuanini değiştirdim mustela kullanıyorum mustelanin nemlendiricisini aldım hersegi yaptım ama olmuyor lociderm diye bir krem var tekrarladığı zaman onu sürüyorum hergun duş aldirmakta çok önemli hergun duş aldir nemlendir aslında nemlendiriciyi hergun sürmemiz lazım usendigimiz için surmuyoruz tekrarlıyor doktor her gün duş hergun nemlendirici kullanacan dedi ama kremi çok kullanamıyorum bırakmıyor kaçıyor o bile ilalah etti
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Benim kızımın Yüzünde çok vardı 30 günlükken ortaya çıkmaya başladı birçok Doktora gittim hep nemlendirici verip gönderdiler. En son başka bir doktora gittiğim zaman kortizonlu bir krem yazdılar ve hematen ikisini karıştırıp yüzüne sür dediler ama en fazla 3 gün kullan çünkü kortizonlu olduğu için çok fazla tavsiye edilmiyor geçtikten sonra Muslera'nın bir kremi vardı nemlendirici Onu her Banyodan sonra bütün vücuduna sürmemi istedim kortizonlu 3 gün kullandım Fito ile karıştırarak Ondan sonra devamlı mustelanın kremini kullandım nemlendirici kremi Çok faydasını gördüm Mikrofonla yazdım Bazı kelimeler yanlış yazılmış olabilir Geçmiş olsun
(2,362 puan) tarafından
Yukarıda hematen yazılmış o fito olacak yanlıs yazmısım.
Ve mustela nemlendirici
0 oy
tarafından
2 yaşında hala var çok beyaz tenli bide hemen belli oluyor Sebamed Bebek şampuanı ile özel bir krem var nemlendirici Krem onu kullanıyorum Dr. Nemli tut vücudunu dedi 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
22 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya iaa (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 570 göst.
0 oy
2 cevap 332 göst.
0 oy
40 cevap 2,857 göst.

412,584 soru

12,421,824 cevap

45,269 kullanıcı

Kategoriler

...