+1 oy
162 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (75 puan) tarafından

Bundan kurtuluş yok mu kullanıyoruz verilenlerleri ama yine çıkıyo 1 yaştan sonra oldu bu daha önce yoktu şampuan değiştik kaç kere yağ vs herşey bi ton şey aldık hala kuruluk oluyo

11 Cevaplar

+1 oy
(212 puan) tarafından

Alerjisi olabilir cnm ondan dolayı egzaması vardır 

-Reklam-
+1 oy
(6,298 puan) tarafından

Egzama genelde besin alerjisi kaynakli olur. Diyet yapmadan da gecmez. 

+1 oy
(3,143 puan) tarafından

2 yaşından sorna geçer nemli kalcak cildi hep kışın yağlıcan yazın hem losyon sürcen banyodan sorna günde 3 4 sefer sürmen lazım 

+1 oy
(1,002 puan) tarafından

Bağırsaktan başlar ona neyin iyi gelmedigini bulmanız bilmeniz gerek mutlaka bir şeylere tepki veriyor vücudu yediği şeyleri gözlemleyin asitli şeylere kuruyemişlere yumurta,süt ürünleri vb bir süre takip ederek verin hangisinde daha çok tetikleniyorsa onu kesin bir süre. Krem,şampuan vs ancak dışardan görünen yarayı hafifletir içerden bitirmedikce devamlı çıkar o.

+1 oy
(1,737 puan) tarafından

Oğlum 13 yaşında

Neler kullanmadıkki 

Ellerine dove nemlendirici krem kullanın

Oyun hamuruna temas etmemeli 

Ellerini yaş nemli bırakmamalı 

Birde mustelanın atopik kremi biraz iyi gelmişti 

Zaman zaman tam geçiyor zaman zaman da sürekli parmak aralarında oluyor

0 oy
(485 puan) tarafından

Oğlum doğdu 3 ayliktı atopik egzema dendi hala cildi kuru testte yapildi besin alerjisi yok ama alerjik astımı çıktı 3 yaşından sonra toz alerjisi ve polen alerjisi var çok öksüruyor hava tedavisi görüyoruz şimdi yine basladı kaşıntı geçmiyor sürekli nemlendirmek lazım Bioderma atoderm iyi geliyordu bize sizde bir alerji doktoruna gösterin test yapılsın en azından benim oğlum şuan 8 yaş olacak hala geçmedi o cilt kuruluğu maalesef 

0 oy
(2,589 puan) tarafından

İntense diye bir kremi var onun bebeğini 8 aylıkken kurtardık çok zor ...şuan 1.5 yaşında şükür gecdi stelapı ıntense muthiş bir krem..

(2,036 puan) tarafından

Oğlumun yuzundd var benimde. 5aylik. Bu krem ise yarar mı? Kortizon lu mu

(2,589 puan) tarafından

Evet çok işe yaradı bizde alerji doktoru verdi

0 oy
(2,229 puan) tarafından

Bioderma nemlendirici Krem al canım . Benim de kuruluk sıfırda. Onu kullandığımdan beri çok güzel nemlendiriyor. Ama orijinal olmasına dikkat et. Biraz pahalı 

0 oy
(5,335 puan) tarafından

Muhtemelen alerjiden sebep. Alerji testi yaptirin. Benim oglumunda bebeklikten beri oyleydi en sonunda test yaptik alerjik cikti. Surekli hap kullaniyo 7 yasinda. Hatta dun farkettim baharla birlikte tetiklenmis sanirim yine kabarmisti vucudu. Mutlaka alerjik sebebini bulun. Bunun haricinde biz la roche posay syndet ap+m kremini kullaniyoruz hafifte olsa yatistiriyo.

0 oy
(2,517 puan) tarafından

Benim oğlumun bacak arkası ve kolları felaket oluyor

1. evden tereyağını kestik kırmızılık düzeldi.Bir şeyler dokunuyor muhtemelen. Süt ürünleri protein içeren şeyler çok yediğinde yüklenme olunca da oluyor 

2. paketli gıdalar çikolatalar kakaolu katkı maddeli şeyler

3.ortam sıcak olduğunda kızarıklık artar. Kar yağarken cam açık yattigimizi bilirim

4.banyo suyu sıcak olmayacak ve suyunuz çok kirecliyse o da yapar. Bebekken arıtma suyu kullanırdık banyosuna

5.banyo lifi ve duş jeli sabun kullanma

6.vücut hep nemli olsun

7. elbiselerine yumusatici falan kullanma

(2,517 puan) tarafından

Benim oğlumun kirmiziliğa sadece EUMOVATE KREM iyi geldi. 1 günde kırmızılık geçiriyor eczaneye sorun ama sürekli kullanılmıyor bu. Siz içten gelen nedeni bulun. Ama bu kremi de evde bulundurun gece kaşıntı ve ağlama krizi olursa elinizin altında bulunsun. Dediklerime dikkat ederseniz düzelecek inşallah ben 2.5 senedir çekiyorum malesef oğlumdan

0 oy
(31 puan) tarafından

Bizde yaşadık baya çözüm de aradık. Şu krem geçirdi hiç bişey kalmadı. Atmak istedim yani bize doktor geçme ihtimali de yok demişti. 7-8 aylık falandı kızım belki ergen olunca geçebilir demişlerdi. Şimdi hiç bişeyi yok. Öpersek falan yanağı kızarıyo o kadar. Atıyim size de eczane bu şekilde karışım yapıp veriyo.

(31 puan) tarafından

Fotoğraf şeklinde atamadım. 

Vazeline 50 g

Gliserin 50 g

Locoderm lipo krem 1ad.

Bu şekilde. Denemek isterseniz eczane hazırlayıp verir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 616 göst.
0 oy
40 cevap 3,184 göst.
0 oy
7 cevap 183 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ardabebek (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
22 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya iaa (179 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,596 soru

23,872,165 cevap

320,955 kullanıcı

...