Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
On bin lira bir evin mutfak masrafına yeter mi aylık
0
oy
1,469
göst.
6 Ağustos 2024
Diğer
kategorisinde
Deryaa.u
(
590
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar merhaba, sorum çok açık. Bir evin pazar market tüm mutfak masrafını karşılar mı on bin lira ? Et, balık, tavuk, sebze meyve, şarküteri ürünleri, bakliyat vs. Hepsine yeter mi bu para?
sohbet♥️muhabbet
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
52
Cevaplar
0
oy
6 Ağustos 2024
Omurmete
(
2,482
puan)
tarafından
cevaplandı
Biz absürt şeylere para vermesek yetiyor da işte yok saçma sapan para harcıyoruz sonra bi bakmışız ayı zor bitiriyoruz
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
7 Ağustos 2024
Mhmd8mrn
(
7,132
puan)
tarafından
cevaplandı
Bize yeter zaten iki kişiyiz oğlum yarım tabak yemek bile yemez onu saymıyorum herşeyden az az alırım bir ay yetecek şekilde. Ha bolluk bereket olur rahatça geçiniriz demiyorum ama idare edilebilecek bir miktar bizim için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ağustos 2024
Ecem Karaca
(
261
puan)
tarafından
cevaplandı
Yani şöyle söyleyeyim biz şimdilik uc kişiyiz ama oğlan daha 5 yaşında çok da bisey yemiyor yani. Aylık market yapıyoruz bir kere o yaklaşık 3 bin tutuyor et tavuk kıyma ekle çok almıyorum gerçi yaklaşık bin lira da oraya gidiyor pazar genelde bir hafta gidip herseyden birer kilo alırsam diğer hafta gitmiyorum çünkü çok geliyor pazara da yaklaşık 600 700 gidiyor yani bizim mutfağımiz alışveriş olarak 5 6 bin tutuyor ama tabi günlük ihtiyaçlarda var ekmek alınıyor içecek alınıyor cocuk marketten biseyler istiyor falan 2 buçuk da kendime alıyorum öyle yani bu şimdilik böyle ikinci bebe yolda oğlan da büyüyünce mutfak masrafı da daha farklı olur tabi ki bizim ki en alt düzey 0
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ağustos 2024
Meryemmseda
(
3,219
puan)
tarafından
cevaplandı
Dün a101 den sadece topkek çubuk balık kraker tavuk 2 meyve suyu paketli 3 4 bisküvi bı kaç ıvır zıvır elle sayılır 900 lira tuttu ben zannetmiyorum yeteceğini ha yetirirsen yeter belki
7 Ağustos 2024
Deryaa.u
(
590
puan)
tarafından
yorumlandı
Bilmiyorum bacım hayat pahalılığına ben mi yetişemiyorum yoksa gerçekten bir yerde hata mı yapıyorum bilmiyorum
7 Ağustos 2024
Meryemmseda
(
3,219
puan)
tarafından
yorumlandı
Hata değil biz hayata yetisemiyoruz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ağustos 2024
Yaprak.k
(
13,092
puan)
tarafından
cevaplandı
A dan z ye her şeyi alacaksanız zor Haftalık zaten bisi almadığım halde bin TL pazara gidiyor sen her şeyi aldığını varsay 2 gitse zaten ayda 8 bin yapar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ağustos 2024
2525
(
3,958
puan)
tarafından
cevaplandı
Hangi şehirde yaşadığına bağlı bana kalırsa her yerde fiyatlar aynı olmuyo
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ağustos 2024
gokce123
(
681
puan)
tarafından
cevaplandı
Et tavuk almayınca yetiyor ben çok dışarı çıkıp gezen birisi değilim pazara ger hafta ds gitmiyorum 7 8 bin yetiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ağustos 2024
Karkuresi
(
680
puan)
tarafından
cevaplandı
Hayır yetmez hepsinden az az alınınca yeter ama
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ağustos 2024
Elizan nur
(
2,417
puan)
tarafından
cevaplandı
Bize Yeter ......
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ağustos 2024
Sweatmom
(
6,267
puan)
tarafından
cevaplandı
Mümkün değil bence kızım 4 yaşında iki kişide biziz ona rağmen marketten 1000 lira altı çıkamıyoruz her gidişte
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ağustos 2024
Gorki
(
183
puan)
tarafından
cevaplandı
Bize yetiyor canım bizde 8 bin falan harcıyoruz mutfağa
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ağustos 2024
Gunani
(
14,123
puan)
tarafından
cevaplandı
Yani her sey cok pahali ve bizde de hep yeme icmeye gider esim.cocuklar masallah yerler bide esim yemek secer tavuk kiyma.nerde ayda bir alinsa keske yani yetmez gibi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ağustos 2024
6haziran
(
2,157
puan)
tarafından
cevaplandı
Et,kıyma dolabımızda oluyor zaten kurbanımızdan. Onlara para vermiyoruz. Tavuk alırız alırsak. Balık da almayız biz ben balık pişirmiyorum çünkü midem kötü oluyor. Onu kayınvalidemlerde ya da annemlerde arada alıp yapıyoruz. O yüzden bu kadar çok masrafımız olmuyor. Bakliyatta her ay almıyoruz ya da deterjan. Zaten 3 kişiyiz. Kızımız daha küçük. Bi karışık çerez alsak 1 ay kesin gider. Onu da dolu dolu almayız tadımlık alırız 250-300 liralık çayın yanına azar azar koyarım. Bizim market alışverişimiz cerezimiz şu bu her ay anca 3000 tutuyor abur cubur fiyat kaldırıyor.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ağustos 2024
Meryemm
(
846
puan)
tarafından
cevaplandı
Sadece makarna yersen yeter ulkenin hali.nereye.gidiyor cocuklar vitamin alamiyor Allah sonumuzu hayretsin aksam bir tane icecek iki biskuvi kek aldim 104lira ya
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ağustos 2024
Tuba Y
(
909
puan)
tarafından
cevaplandı
Şuan konteyner da kalıyorum eşim haftalık maaşını alır günlük 100 tl alır onu bana verir. maaşına dokunmam arada kendi verirse verir yoksa günlük yemek parasının bana verir. gider haftalık olarak alışverişimi yapıyorum belki aydan aya olsaydı bizde zor ucu ucuna yetiştirirdik ama haftalık 700tl elime geçiyor hatta kalan da biriktirmeye çalışıyorum belki bizim yaşadığımız yeri fiyatları düşük dersin ama öyle değil k.maraş da yaşıyorum malûm depremden sonra herkes azıttı.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ağustos 2024
Yeniheyecanlianne
(
360
puan)
tarafından
cevaplandı
Bize yetiyor sanırım 10 bin. Ama şöyle biz 2 kişiyiz. Bebişle zaten stoklu gidiyorum onun mutfak masrafını saymıyorum çünkü 2 ay önce kıyma tavuk aldık buzlukta hala duruyor hafta da 2-3 gün kırmızı 2 günde beyaz et yer. Sebzesi meyvesi zaten pazar alışverişimize dahil. Haricinde pazar alışverişimiz 1000 bilemedin 1500 tutar 4 hafta ortalama 5 bin desek. Kalan 5 bine kahvaltılık deterjan kıyma tavuk falan yetiyor. Üstelik makinem her gün bazen 2 günde 1 çalışır. Ama her ay deterjanım bitmez uzun vadeli gider. Birde ben deterjanı yumuşatıcı da stoklu alırım ve internetten alırım daha uyguna geliyor. Bulaşık makinesi tabletini ve bulaşık deterjanı da aynı şekilde. Ama kahvaltıda bi ben birde evladım var eşim izin gününde yapar sadece. Bende çok yemem bebişe göre alırız. Sanırım stoklu gittiğim için hepsi aynı anda tükenmeyince bir ay diyelim makine tabletim bitti sipariş edince çok göze gelmiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ağustos 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Simdi soyle her ay bakliyat alırsaniz vs yetmez ama ben soyle yapiyorum bir ay bakliyatlari ikiser paket alıyorjm diger ayda bakliyat almıyorum et kiyma vs alıyorum dolabimda her zaman bulunuyor ayrica iki kisiyiz yetiyor bize meyve sebzede aliyorum normal alisveris gununde eksik oldugu zaman marketten temin ediyorum bazen 12 13 tuttugu oluyor etler vs olunca bazen de max 6 bin falan tutuyor bi kenara da atabiliyorum yada stok yapiyorum az tuttugu zaman
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ağustos 2024
ile ile
(
993
puan)
tarafından
cevaplandı
Yeter pazar icin her hafta 1000 tl toplam 4000 tl
2000 tl kahvaltilik
Kiymanin kilosu 500 e yakin et olarak da 100 e tavuk var 2000 tl tavuk ve kiyma olur
Geriye 2000 tl ekmek su ve un falan
Kahvaltilik surekli alinmiyor zaten eger gunluk yemek listen belli olursa haftalik listeler olusturursan inan daha az gider sebze meyveler curumez
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ağustos 2024
Mdbk
(
263
puan)
tarafından
cevaplandı
İki kişiyiz bebeğim küçük her gitmemiz de 700 TL gidiyor markete bunu aylık hesaplarsak bilemiyorum her şey pahalı çünkü
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ağustos 2024
Merve1112
(
10,388
puan)
tarafından
cevaplandı
Kac kisilik aile olduguns bagli canim bizim 3 kisiyiz aylik 8 bin yetiyoamakurbsn kestik kirmizi et haric yag seker cay bakliyat deyerjan bunlarda her ay almiyorum o sekilde cocugun bezi mamasi dahil 8 bin tam yetiyo
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
3
sonraki »
İlgili sorular
+1
oy
16
cevap
471
göst.
Asgari ücret on bin kira geçim olur mu
27 Nisan 2024
Aile
kategorisinde
Papatya0000
(
159
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
15
cevap
292
göst.
Kira Dışı 15 Bin Lira ile Gerçekten Birikim Yapmak Mümkün mü?
6 gün
önce
Aile
kategorisinde
Zeynepjdjdjd
(
50
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
1
cevap
99
göst.
1459 Kredi Notu İle Bankadan 60 Bin Lira Alınabilir Mi?
21 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
Prensesp
(
8,396
puan)
tarafından
soruldu
❤muhabet❤
0
oy