0 oy
1,470 göst.
Diğer kategorisinde (590 puan) tarafından
Kızlar merhaba, sorum çok açık.  Bir evin pazar market tüm mutfak masrafını karşılar mı on bin lira ? Et, balık, tavuk, sebze meyve, şarküteri ürünleri, bakliyat vs.  Hepsine yeter mi bu para?

52 Cevaplar

0 oy
(1,387 puan) tarafından
Bşzşmt sâdece marketten aldıklarımız aylık olarak çıkıyoruz 6 bin et,süt,kuruyemiş,sebze,meyve hariç çok zor yani
-Reklam-
0 oy
(7,425 puan) tarafından
Bize 20 bin gidiyor rahat 
tarafından
20 binlik ne yiyonhz kız etme
Bizde herşeyi yiyorum çerezi eti balığı ama en fazla 15 bin
0 oy
(549 puan) tarafından
Bence yeter niye yetmesin.
0 oy
tarafından
Bana yetiyor şahsen 
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Yeter artar keşke kalsa o kadar mutfağa 
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Bebeğim var onun kıyafeti ilaçları ki hiçte az değil devlet ödemiyor kullandıklarımızı evin pazarı marketi ki bebeğim çok seçici ayriyetten ona özel yesin diye bir sürü şeyde alırız aylık 14 bin TL tutuyor eti balığı herşeyi ile ve ayda bir kg balık 1 kg kıyma bir kg kuşbaşı vs yapacagim şeye göre alırız tavuk 2 kg oluyor çoğunlukla ama acayip indirim takip ederim çok hesaplı ve planlı alsiveris yaparım  en uyguna en verimlisi olur bu şekilde yaşamak zor ama herşeyi bir arada istiyorum elimdekide bu diyorsan biraz emek harcamak gerekiyor 
0 oy
(452 puan) tarafından
Bence bu duruma kesin bişey denmez.bana göre karsilar ama bazılarına göre karşılamaya bilir.bazilari et tavuk haftada bir yapıyorsa bazıları 2 günde bir yapıyor o yüzden yemeyle alakalı bı durum
0 oy
(112 puan) tarafından
Ben çoğu şeyi internetten alıyorum aylık alışverişimi ise toplu yapıyorum bana fazla bile 10 bin 
0 oy
(276 puan) tarafından
Bana yeter valla 3 gün önce toplu alışveriş yaptık 20 yi gözden çıkarmıştık evde kürdan dahi yoktu yeni ev dizdik yani 9 bin kusur tuttu 
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Kac kişi yaşadığınıza bağlı ve öğün sayısına. Yani çalışan bir aile çocuk da kresdeyse mesela sadece akşam yemeği evde olur. Ama 3 çocuklu oglen yemekleri de evde yenen bir aileyse yetmez bile
0 oy
(1,622 puan) tarafından
İdda ediyorum fazlasıyla yeter artar bile 
0 oy
(2,490 puan) tarafından
Bence senin ürün stok yapmadigin için yetmiyor biz salçayı tarhanayi kendimiz yapıyoruz sonra bakliyat bir hafta çok alıyoruz bitince tekrar birde dönüşümlü yemek yapıyorum ben bir gün etli oluyor birgün sebze bilemedim abur cubur çok uzun zamandır almıyoruz alırsak çok alıyoruz sebze meyve pazardan öğle 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 471 göst.
27 Nisan 2024 Aile kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 292 göst.
6 gün önce Aile kategorisinde Zeynepjdjdjd (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,396 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 869 göst.