0 oy
662 göst.
Diğer kategorisinde (1,107 puan) tarafından
3 buçuk yaşında zaten çok erken konuşmaya başlamıştı ama hiç susmuyor. Akşama kadar konuşuyor. Konudan komiya atlıyor sürekli bir şeyler anlatıyor soruyor. Artık bir yerden sonra dinlemiyorum. Gecistiriyorum. Anlattığı bir şeyi yarıda kesip bir şey söylersem baştan anlatmaya başlıyor ve murlaka cevap bekliyor cevap vermezsem verene kadar anlatıyor. Akşama kadar gerçekten başım ağrıyor. 10 sayfalık bir kitabı okumak 1 saat sürüyor. Her resimde bir şey yorum 10 dk anlatıyor. Gerçekten artık bikiyorum. Biraz süs diyorum bazen 3 dk zor dayanıyor. Böyle bir çocuğu olan var mı. Bir çözümü var mi

30 Cevaplar

0 oy
(1,247 puan) tarafından
Ne kadar başım ağrıyor da desen sukretmelisin. Burda insanlar çocuğum konuşmuyor diye terapist terapist geziyor. Şükret ki konuşuyor soru soruyor cevap istiyor. Aksi bı durum olsa basın daha çok agrirdi emin ol
-Reklam-
0 oy
(634 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin sana ya şaka gibisin resmen, çocuğum çok konuşuyor susturmanın bir çözümü var mı diye post mu açılır.
(1,107 puan) tarafından
Aciliyormis demek ki umarım sende aynısını yaşar ve şikayet etmezsin. Eşimle 2 dk sohbet edemediğini düşün mesela araya sürekli bağırarak giren bir çocuk düşün telefonda konuşamadığını. Bakkalda markette parkta herkesin çok konuşan çocuk bu diyerek oğlunu gösterdiğini bir yere gidince AVM akraba ziyareti herkesin çocuğu sessiz sakin oynarken senin sürekli çocuğuna çene yordugunu düşün. Annesin ama en basitinden insansın. Kafanı 5 dk bir yere koyunca bıcır bıcır konuşup basının ağrısına daha da ağrı kadan bir can düşün ondan sonra yorum yap. Ben eşimle 5 dk sohbet edemem çünkü araya oğlum girer cevap vermezsem bağırarak dahil olur. Konuşmayan çocuk kadar çok konuşan cocukta zor basuna gelmeden anlayamazsın umarım anlarsın da
0 oy
(475 puan) tarafından
Benim kızda erken konuştu teste soktuk bir buçuk yaş ileri denildi. Bide bunun başkasıyla konuşurken ki hali var bizi konuşturmuyor elimden teli alıyor geyik yapıyor her söylediği anlaşılıyor ama bilinçli olmadığı için ne var ne yok söylüyor. Özellikle parkta oyun yerinde zor durumda kalıyorum konuşma diyorum elin yabancısına evin içinde ne olsa anlatıyor. Bi yerde çay içiyorduk gitti çaycı abiye kabız olduğunu hastanede iğne yapıldığını sonra lavman yaptığımızı ne var ne yok anlattı bu daha en basiti  :(
(747 puan) tarafından
Benm kızımda otobüste giderken karşımızda oturan kadına anneme sabah ferace aldık.simdi ben awm ye sınamaya gidiyorum diye anlatıyordu
0 oy
tarafından
Ne güzel işte konuşuyor benim kızım da bıcır bıcır birşeyler anlatmaya başladı alıyorum karşıma anlatsın diye bekliyorum saatlerce konuşurum onunla
0 oy
(620 puan) tarafından
Benimkide aynı. Hatta benimki kız. Düşün ne kadar fazla konuşabildiğini. Ama bu benim hoşuma gidiyor çok şükür konuşmasa doktor doktor gezerdim o daha kötü 
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Sorun sende onda değil tatlım 
0 oy
(141 puan) tarafından
Aynı sorun bende de var o kadar sakin sessiz Bi insanım ki tahammül etmek beni ekstra zor oluyor herşeyin içinde herşeyin
0 oy
(18,304 puan) tarafından
Oğlum da öyle. Bıdır bıdır maşallah. Başımın etini yiyo. Konuşmayı anlatmayı çok seviyo. 
0 oy
(274 puan) tarafından

Ay yorumlar beni benden aldı 

Öncelikle kolaylıklar diliyorum 

Çocuk yetistirmenin her evresinin zor olduğunu bile bile karşısındakini elestirenleri hic anlayamadım.

Herşeyin aşırısı zordur kötüdür. 

Benzer linclenmeyi bebek karnimi cok acitiyor cok hareket ediyor normal mi diye sorduğumda yaşadım. Sukret bebegin yasiyor sukret hareket ediyor tovbe yarabbim biz sanki alin bebegi bizden diyoruz :D 

Tuhaf bi kitle

0 oy
(20,138 puan) tarafından
Zeki olduğu için merak edip soruyor bu çok güzel tabi fazlası yoruyo insanı ama sabırlı olmak yinede sus dememek gerek bende 3 tane hepsi sohbet etmeyi soru sormayı çok sever ben herşeyi unutuyorum onlarla anlatmayı çok seviyorum özellikle ortanca oğlum 5 yaşında çok sorar bende şimdiden net bi şekilde herşeyi anlatır bilgili olması için elimden geleni yaparım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 190 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Emine_ozder01 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 187 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Tuna-Tugra (343 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 362 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
22 cevap 442 göst.