0 oy
161 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (5,144 puan) tarafından
Kızlar kıslik icin birseyler koymaya basladiniz mi daha erken mi vakit geldi mi sizce pazar da fasulye 40 bamya 100 barbunya 50 sizce duser mi fiyatlar 

11 Cevaplar

0 oy
(13,373 puan) tarafından
Ben başladım kurutucam bu sene fasulye ve bamya kuruttum biraz barbunyaya zaman var fiyat bilgim yok bizim kendimizin canım ama düşmez gibi çünkü bu sene sebzelerin iştahı yok sıcak yakıyor hastalaniyor sebzeler
(5,144 puan) tarafından
Kurutunca daha mi guzel oluyor canim ben direk buzluga atiyorum o zaman bende baslayim yavastan
(13,373 puan) tarafından
Canim ben yemiyorum ama dolaptan pek yemiyor bizimkiler kuu daha seviyorlar istersen bu sene bi kac pisirimlik dene beğenirsen seneye yaparsın karar senin fikrinden vazgeçirmek gibi olmasın benimki
-Reklam-
0 oy
(535 puan) tarafından
Yavaştan koymak lazım ben fasulye bide dolmalık biber alcam 
(5,144 puan) tarafından
Dolmalık biberi nasil atiyorsun canim
0 oy
tarafından
Biber kuruttum,madımak koydum,eriste kestim,katmer yaptım,fasulyeyi bugün yapıyorum fiyat hakkında bilgim yok köyde kendimiz yapıyoruz birkaç turşu yaptım daha yapılacak çok şey var salça kusburnu pekmezi domates sosu gibi okullar açılmadan bitirmem lazim
(5,144 puan) tarafından
Keske bizimde bahcemiz olsa ne guzel dalindan kendin toplayip yapiyorsun bende yavastan baslayim en iyisi
0 oy
(10,013 puan) tarafından
Pazar da dün 20 25 liraydi fasulye ben yemiyorum diye almıyorum. Domates alacaktım aksam eşimle gider alırım taşiyyamam dedim cocuj uyuya kalınca onu bırakıp çıkamadım biraz domates sos yapcan birde tarhana yaptik
(6,646 puan) tarafından
Ay burda 100 lira alda bana yolla hayrına ☺️
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Eylülde yaparım genelde erken gibi sanki daha
0 oy
(17,045 puan) tarafından
Geçen hafta başladım patlıcan aldım fırında kızartıp buzluğa attım ama ben fazla yapamıyorum o yüzden her hafta 3 5 kilo anca alıp yapıyorum bu hafta da fasulye alıp pişirip buzluğa aticam. 

Birde domates konservesi yaparım ama onu 1 ay sonra yapicam 
0 oy
(12,233 puan) tarafından
Bezelye bamya koydum bitti zaten. Taze fasulye bizim pazarda 25 tl. Dolmalik biber 19.99du. Alip koycaz yavas yavas. Uzun domates konservelik 10 tlydi. 
0 oy
(569 puan) tarafından
Dolmalık biber patlıcan ve sivri biber kurutmaya başladım. Fasulyeyi bu haftalarda almayı düşünüyorum bamya çok sevmiyorum ama 2 poşetlik alıp dolaba atarim
0 oy
(13,595 puan) tarafından
Daha başlamadım düğünümüz var 17 nde geçsın domates sos ve komposto yapacağım 
0 oy
(6,540 puan) tarafından
Dolaba yeşil fasulye koyduk 

Menemen yaptık 

Asma yaprağı yaptık. 

1 bidon tursu kurduk fasulyedeen.
0 oy
(709 puan) tarafından
Ben biraz menemn yaptım biraz şeftali reçeli birazda vişne leceri yaptım birazda yesilfasulye koydum yeter iki kişiyiz zatn 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,130 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 524 göst.
2 Eylül 2021 Aile kategorisinde Sahraatay3 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 537 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde ❤ Çimen Gözlüm ❤ (7,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 183 göst.
6 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Burcumehmet (262 puan) tarafından soruldu

405,713 soru

12,157,726 cevap

36,596 kullanıcı

...