0 oy
228 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (146 puan) tarafından
Eşimle aile terapistine gitmeye karar verdik iki kez gittik ikimiz birlikte anlatıyoruz eşim hatalı olduğu nü kabul etmeyip benim ailemle olan sorunlarımı dillendirdi dedim buraya benim annemle olan problemimiz değil seninle olan ilişkimizi konuşmaya geldik dedim neyse başka bir olaydada hatalı olduğunu kabul etmek yerine beni yalancı durumuna soktu bende sinirlendim hocam kusura bakmayın ben devam etmek istemiyorum dedim.cikabilir miyim oda dedi biraz sabredin benim tahammülüm bu kadar dedim.esimede dedim şimdi ne istiyorsan anlat diyip çıktım çok canım sıkıldı.neyse eve geldik ya dedim haydi evde aynısın hatalı olduğunu kabul etmiyorsun terapisti yanında  niye yapıyorsun.boyle yaparak beni kaybediyorsun.yeter dedim ben alıştım sessizliğe  gelmeyeceğim git ne anlatıyorsun anlat.en zor zamanlarımı yalnız atlamışım iyi günümde yanımda olsan ne olmasan ne dedim hala çok canım sıkkın yüzüne bile bakmıyorum. Yeni değilim daha önceden kullanıyordum hesabım yeni 

2 Cevaplar

0 oy
(1,158 puan) tarafından
Aile terapistine boşuna gidiyorsunuz olarak yorumladım postunu 
-Reklam-
0 oy
(15,719 puan) tarafından
Ya niye ortamı terk ettin sen. Kocanın olayları çektiği yerden onun kişiligini anlardı zaten terapist. Şimdi sanki sen tahammülsüz o mücadele eden taraf gibi olmuş. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 204 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,198 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 117 göst.
0 oy
5 cevap 753 göst.
9 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 608 göst.
28 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,902 soru

12,323,822 cevap

39,047 kullanıcı

Kategoriler

...