0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Bebeğim dogdu cigerlerinde su kalmıştı 15 gündür yoğun bakımda taburcu olacak yarın.

Yoğun bakım için özel hastaneye ücret ödeniyor mu bilginiz var mı 

12 Cevaplar

0 oy
(205 puan) tarafından
Canım özelde veya devlette yoğun bakımlar ücretsizdir
(14 puan) tarafından
Teşekkür ederim bilgi için
-Reklam-
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Devletten mj sevk edilmişti
(14 puan) tarafından
Hayır özelde doğum yaptım odaya çıktık çocuk tıkandı yoğun bakıma aldılar
0 oy
(908 puan) tarafından
Türkiye'nin neresinde olursanız olun yoğun bakımlar ücretsizdir ama ülkede hergün birşey değişiyo ama normal şartlar da ücretsiz
(14 puan) tarafından
0 oy
(2,221 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla yok canım, eşimin ikiz yeğenleri ikisini de üniversite hastanesi özele sevk etti ,yatmiıslardı ücret vermediler

Çok geçmiş olsun 
(14 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(6,621 puan) tarafından
Bnm bebekte 1 hafta özelde yattı bisi ödemedik  .devlet hastanesi sevk etti yani
(14 puan) tarafından
0 oy
(712 puan) tarafından
Kızım yoğun bakımda yattı özelde yani 10 gün falan yoğun bakım ucretsizdi
(14 puan) tarafından
0 oy
(441 puan) tarafından
Benim kızımda yaş akciğer tanısıyla yenidoğan yoğun bakıma alınmıştı, özel hastaneler devletten alıyor parayı ve malesef bazıları sahtekarlık yapıyor, böyle durumlarda mutlaka başka doktorlara danışacağız diye kan sonuçlarını ve doktor raporlarını istemek lazım. Sırf para almak için sapa sağlam bebekleri yatıran annesinden ayıran çok vicdansız var maalesef. Benim kızım 2. Gün kansızlık var diye araştırma hastanesine gönderildi ve ilk gün doktorun entübe için verdiği ilaç olmasaydı daha çabuk kavuşacaktım, ilacı vücudundan atması uzun sürdü. Kansızlık yoktu bile. Başına gelen olursa hamile arkadaşlarda okur diye uzun yazdım.
(14 puan) tarafından
Benim çocuğuma da yaş akciğer tanısı konuldu
(441 puan) tarafından
Sezeryan doğumlarda normalmiş araştırdığımda öğrenmiştim ancak akciğere boru indirmişlerdi ilacın dozunu fazla vermişler diye oda koşullarında solunuma 9 günde geçmişti, sizin daha da fazla kalmış :(
(14 puan) tarafından
Evet maalesef , bugün 15.  Gün , normal odaya geçtik
0 oy
(1,144 puan) tarafından
Hayir ucretsiz tamamen
(14 puan) tarafından
0 oy
(153 puan) tarafından
Özellerde ilk 28 gün Yenidoğan'a hiçbir ücret ödenmez

Soruların varsa Alo 170'i ara öyle güzel cevap veriyorlar ki
0 oy
(603 puan) tarafından
Yoğun bakım özel devlet fark etmez sigorta varsa ücretsizdir canım isterlerse de vermeyin. Bazen yoğun bakımda yatan bebekler için dışarıdan doktor geliyor veya başka bir şey için ücret gerekmiyorsa da öncesinde bilgi veriyorlar 
0 oy
(7,701 puan) tarafından
Devlet karşılıyor canım 
0 oy
(767 puan) tarafından
Yoğun bakım ücretsiz .yoğun bakımdan çıkınca belli bir gün sonra kontrole cagiriyorlar oda ücretsiz bilginiz olsun .

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 261 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sendeee (286 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 148 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mehmetcanınannesi (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 246 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Emirhann (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 308 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,688 puan) tarafından soruldu

405,910 soru

12,166,272 cevap

36,624 kullanıcı

...