0 oy
505 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (28 puan) tarafından
Kaynanam köye gitti buhün eşimle birlikte almaya gidecektik eşimi aramış karın gelmesin benim eşyam çok demiş benim haberim yok görümcem aradı ee sen gitme ne işin var annemi almaya gitcen kocan alsın gelsin boşver sen gel bize oturalım dedi bemde bakarız abla dedim akşam yemeği vakti eşim dedi ki ee annem dediki karın gelmesin eşyam çok arabaya sığmaz bende dedim ki niye köyü mü almış sığmayacak ben kızım için gidecektim mö mö diyip duruyordu inekleri gösteririm diye gitmek istiyordum eşim öyle söyleyince bende kırıldım yani bem haber anlamaz biri değilim gelme deseler gitmem zaten ama çocuk gibi beni kandırmaya çalışmaları zoruma gitti neuse eşim kaynanamı getirdi arka koltuk bomboştu bende kızdım hoşgeldin bile demedim eşyaları taşımaya da yardım etmedim iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama çok kırıldım 

5 Cevaplar

0 oy
(1,203 puan) tarafından
Sizde mi yasiyor
(28 puan) tarafından
Altlı üstlü oturuyoruz
(1,203 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsin valla
(28 puan) tarafından
Bilmiyorum yine de kendimi suçlu hissettim kayınbabam bile niye ne almışki sığmayacak dedi
-Reklam-
0 oy
(2,366 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Valla beni istemeyeni ben hiç istemem. Boş ver ne kırılıp kendini üzeceksin değer mi Allah aşkına? Malesef her kaynanadan ana olmaz. O da göstermiş kaynanalığını. 
(28 puan) tarafından
Aslında asıl sorun benim eşim annesine demiyor ki anne biraz başbaşa kalalım şnan ki 6 senelik eviliyim evimde eşime güzel bir sofra kurup başbaşa yemek yiyemedim
(2,366 puan) tarafından
Eşine güzel bir zamanda anlatsan mesela hiç yapamadık edemedik hayalim var üzülüyorum diye dinlemez mi seni
(28 puan) tarafından
2 defa denedim ikisinde de red cevabı aldım ailesinden ayrılmak istemiyor ki kendisinin artık ayrı bir aikesi olduğunu hala idrak edebildiğini düşünmüyorum ama bir yola girdik elbet bir gün farkedecek bende sabredebildiğim kadar sabredeceğim sadece umarım geç olmadan farkeder tek temennim tek isteğim
(2,366 puan) tarafından
Çocuklarınızın yüzüne baksın rabbim tez vakitte iyi olun inşallah
(28 puan) tarafından
İnşallah çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Çok iyi yaptın,bence sırf önde oturmak için yaptı sen gitseydin o arkada otururdu 
(28 puan) tarafından
Bilmiyorum valla neden yaptığını ama hoşuma gitmedi mesela aynı şeyi ben yapsam onun da hoşuna gitmez ki yapmam
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Araba boşsa eğer kendi kendine triplere girmiş, seni istemiyor belli. Seni istemeyen birisine ne diye hoşgeldin diyip yardım edesin ki. Koca kadın sonuçta varsa birşey yüzüne söylemesi gerekirdi, tabi güzellikle
(28 puan) tarafından
Evet bende dedim arayıp bana diyebilirdi ki eşyam çok gelmesen olur mu diye tine bu kadar kırılmazdım
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Iyi yapmışsın boş olmasa neyse sende deseydin bostu araba diye esinde demeliydi hani bos kaldi diye istemediğinden öyle demis 
(28 puan) tarafından
Esmişler belli ki ona da o yüzden

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,678 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde hayal20 (5,470 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,330 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde Su1880 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 868 göst.
21 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Simsek21 (1,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 401 göst.
15 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevimlipandacik07 (177 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,639 soru

24,403,561 cevap

350,320 kullanıcı

...