0 oy
894 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,155 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar hep kaç çocuğunuz var sorusu geliyor bu sefer de kaç kardeşiniz var sorusu olsun bide isimleri neler genel olarak insanların isimlerini her zaman merak ederim buda saçma bi huyumdur ama neyse :D

Mesela benim adım Eda bitane erkek kardeşim var adı Furkan annem hiç kafiyeli uyumlu olsun olayına takılmamış benim adımı komşunun kızımda duymuş hoşuna gitmiş hamileyken öyle koymuş kardeşimin adını da babamın arkadaşının oğlu varmış babam onu çok severmiş o yüzden furkan koymuş:D

42 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bitane erkek kardesim var 

Cok sıkılır görümcem olsun derdim buyanimda sap artik nasio eltiye başka çare kalmadi☺
(7,155 puan) tarafından
Benimde bi tane eltim var mübarek buzdolabı ondan ümidi kestim bende önümüzdeki eltilere bakcaz artık sırada 4 tane bekar kayın vaf :D
tarafından
Hahaha benimde iyi çıktı çıktı çıkmadı sıçtık jsjsjsjs

Sizde deneyin şansınızı hayırlısı jsjsjsjs
-Reklam-
0 oy
(2,730 puan) tarafından
2 kardeşi. Benden 3 yaş küçük erkek kardeşim var. Ama gören abin mi der :):):) genelde ablalar çoğu zaman küçük kardeş kategorisine düşüyor :):)
(7,155 puan) tarafından
Aynen aynen benimde erkek kardeşim bende 4 yaş küçük öyle bir boy attı ki beni geçti şuan sakalı bıyığı da çıkıyor artık abim gibi durur yanımda iki üç seneye :)
(2,730 puan) tarafından
Kız sen kaç yaşındasın ki ? Kardeşinin sakalı bıyığı yeni çıkıyor diyorsun.
(7,155 puan) tarafından
24 kardeşim de 20 şuan
(2,730 puan) tarafından
Hmm :) en güzel yaş valla. Tadını çıkar canım. 25ten sonrası çabucak geçiyor :)
0 oy
(3,843 puan) tarafından
İsmim İpek erkek kardeşim var adı HAKAN kız kardeşim var adı SİMGE İREM BENİM ADİMİ PİSMANİYECİDEN ESİNLENMİSLER İpek pişmaniye İzmit'te meşhur doğum yeri orası babam koymuş erkek kardeşimin doktorunun adı Hakan mis göbek adını Hakan koymuşlar sonra dayımın arkadaşı şehit olmuş askerde onun adida Hakan mis adı Hakan kaldı kız kardeşimin de annem İrem istedi küçük teyzemde simge istedi babam ikiside kırılmasın diye simge İrem koymuşlar 
(7,155 puan) tarafından
Ben artık ne zaman pişmaniye yesem seni hatırlarım ipek :)
(3,843 puan) tarafından
Valla.bacim ne yapalım izmitliyiz izmitin pismaniyesi meşhur o zmanda yeni çıkmış ipek pismaniye diye yiyen pişman yemeyen düşman
0 oy
(2,384 puan) tarafından
Tek çocuk olan ben usulca aranıza kaynayım :)) 
(7,155 puan) tarafından
Olsun kız evin presnesi gibi olur çocuk olunca :)
(2,384 puan) tarafından
Öyle oldu zaten çok memnunum :)) kuzen yeğen vs de yok amcam vefat etti ben küçükken halamda evlenmedi ailenin tapusu bende anlayacağın :) bi yandan iyi bi yandan kötü ama
0 oy
(5,455 puan) tarafından
İki abim bi kız kardeşim var. En büyük abim Göktürk, bi ufağı Göktuğ, kız kardeşim de Umay :)) 
(7,155 puan) tarafından
Ailen ne kadar ileri görüşlüymüş modern isimler koymuşlar ya hepsi çok güzel çok hoş :)
(5,455 puan) tarafından
Aslında hepsi eski çoook eski Türk isimleri. :D
(7,155 puan) tarafından
Şuan moda ya sen ona bak :Dd
0 oy
(2,365 puan) tarafından

3 kiz 1 erkek kardeşim var cnm

Semra Berna  ferdi sevda <3:)

(7,155 puan) tarafından
Üç kız ne güzel hiç arkadaşa bile ihtiyacı olmaz insanın :)
(2,365 puan) tarafından
Aynen öyle cnm kiz kardeş col başka oluyor: :)
0 oy
(1,441 puan) tarafından
Erkek kardesim var mwhmet 25 yaşında cok severim kendilerini :D
0 oy
(51,948 puan) tarafından
abimle uyumlu olsun diye bir ay isimsiz kalmisim fi tarihinde doğduğum icin o zamanlar tabi cinsiyet doğunca ogreniliyo ☺️ sadece i harfi uyuyor
0 oy
(303 puan) tarafından
5 erkek 4 kız kardeşiz, 4 tanede abim doğmuşlar 3,4 aylık olunca vefat etmişler , annem tedavi olduktan sonra bizi getirmiş, 3 tane düşüğü, 2 tanede kürtajı var , bı maşallah alırız
(7,155 puan) tarafından
Nasıl yani ben 18 hesapladım ama tek bir anneden 19 çocuk mu şaka mııı
(303 puan) tarafından
Yok gerçekten
0 oy
(1,366 puan) tarafından
İsmim Yeşim. Bı abim var adı Aykut .. 2 kardeşiz :))
0 oy
tarafından
1 abim var adı Muhammed
0 oy
(3,557 puan) tarafından
Biz 6 kardeşiz, 4 kız 2 oğlan ama ben ve erkek olan ikiziz :)
0 oy
tarafından

Bir kız kardeşim var:D

0 oy
tarafından
Bir ablam var olmaz olasıca....

Adida Leman!!
0 oy
(1,498 puan) tarafından
2 kız 2 oğlan kardeşiz. Ben en büyükleriyim
0 oy
(1,251 puan) tarafından

Benim adım kurtce Mizgin , Türkçe müjde demek. 2 yıl çocuğu olmamış annemle babamın. Ben evde doğmuşum ve doğunca kordonum dolanmış, ağlamamış ve mosmor olmuşum. Aglatabilmek için baya uğraşmış ebem. Sonra ağlayınca büyükler orada mizgin olsun demişler. 

Kardeşimin adı Nurgül. Annem doğumu yaptıran ebesini çok sevmiş onun adını vermişler. 

Bir de ablam var Ayten. 
Babamın 2 evlilikten 3 çocuğu var. Ablam babamın ilk evliliginden. 
0 oy
(328 puan) tarafından
Bende isimleri çok merak ederim 3 kız kardeşiz ortancsyım  Betül Beyza (ben) zkevser 27 24 20
0 oy
(700 puan) tarafından
Biz 11 kardeşiz 5 erkek 6 kız ben tam ortadayım ben den büyük 5 küçükte 5 
0 oy
tarafından
2 erkek bir kız bi abim bi kardeşim var ben ortancayım abimin ismi Bülent kardeşim mert 
0 oy
(18,604 puan) tarafından
Üç ablam iki abim var isimler arasında sadece abilerde uyum var kızlarda Allah ne verdiyse koymuşlar 

İlgili sorular

+2 oy
60 cevap 1,019 göst.
0 oy
7 cevap 375 göst.
18 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Betül'ün Annesi‍‍ ❤ (3,078 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 613 göst.
0 oy
6 cevap 150 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,595 soru

12,390,513 cevap

43,760 kullanıcı

Kategoriler

...