Kızlar ben 9 haftalık hamileyim. Başta kimseye söylemedik önce bebeği görüp kalp atışını duyalım sonra söyleriz dedik öyle de yaptık. 2 hafta önce duyduk şükür önce eşimin ailesine söyledik yakınız diye. Ama ben bir türlü anneme söyleyemedim geçen hafta söyledim cesaretimi toplayıp beklediğim tepkiyi aldım bana demediğini bırakmadı. 2 yaşında oğlum var ben cahil miymişim hamile kalmışım hemen derdim neymiş yaşım mı geçmiş onu arayıp aglamayacak mışım zorlanırsam ( oğlumun doğumda da gelmedi hep tek baktım ) VS birseyler saydı kapattı. Ama her gün de konuşuyoruz ben biraz kırgınım çünkü hala ne kadarlık hamile olduğumu bilmiyor sormadı bile inan merak etmez mi ya? Midem çok bulanıyor dün yemek yapamadım eşim sağolsun dışarıdan getirdi ne yemek yaptın dedi dışarıdan yedik yapamadım dedim Hı dedi başka konuya geçti. Yani o kadar zoruma gidiyor ki insanlar annengil sevindi mi 2.Torun geliyor diye sorduklarında evet deyip geçiştiriyorum çünkü hala kardeşlerime ablama bile söyletmedi. O kadar yalnız hissediyorum ki kendimi o kadar zoruma gidiyor ki ben her derdini dinlerim destek çıkarım savunurum yanında olurum ama onun anne olarak bana böyle davranması çok üzüyor beni. Eşime de anlatamıyorum gıcık olmasın anneme diye. Uzun oldu kusura bakmayın ya içimi döktüm