0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (844 puan) tarafından
tarafından kapalı
5 dk bı İdrara çıkıyorm bebek rahim kasiliyo baskı yapıyor kanama nişan su yok  sizce doğum belirtisimi 34.4 haftalık 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

+1 oy
(276 puan) tarafından
Baskı yapinca ağrın oluyo mu 
(844 puan) tarafından
Oluyor canım rahimde
(276 puan) tarafından
Çok siddetliyse acile git bence
(844 puan) tarafından
Gelip gidiyor cnm   bı baskı yapınca Sanki çıkıyor gibi bebek sonra geçiyor
(844 puan) tarafından
Ama sürekli tekrarlıyor bu sancı
(276 puan) tarafından
Şimdi ne desem bilemedim. Bebek baskı yapiyodur o yüzden sancı oluyodur. 35 haftaliksın erken doğumda yapıyo olabilirsin o yüzden net bişey diyemem biraz dinlen ve baskını takip et eğer sık aralıklarla geliyosa sancı hiç durma acile git. Ciğer geliştirici felan vururlar erken doğum riskin varsa tabi. İlk doğumun mu olacak
(844 puan) tarafından
Kızımı 7 Aylik oğlumu 7 buçuk aylık doğurdum bu 3 üncü ama.iki sezeryan la yaptım o.yuzden bu kasılma sık.idrar vs anlamıyorum
(276 puan) tarafından
Kız baştan desene. Benim kardesimde 2 çocuğu var ikiside sezeryan ilk ki 5 yaşında ikincisi yeni 1 yaşına girdi. Aralarında 5 yaş var ama hamileliğinde sezeryan yeri inceldigi için ve bebekte gelmek istediği için 34 haftalikken doğum yaptı. Ciğer geliştirici felan vuruldu kilosu da iyi olduğu için doktoru bekletmedi. Sen bence hiç durma git acile
(844 puan) tarafından
Benim hepsinin arasında 8 yıl var kuzum
(844 puan) tarafından
Benim bebeğin kilosu 2.170 gram di  ayın 29 da
(276 puan) tarafından
Maşallah canım Allah bağışlasın. Dediğim gibi kardeşimin de 5 yıl vardı arada ama yinede sen bilirsin hani sen tedbirinin al taktiri Allah'a bırak. Sağ salim kucağına almayi nasip etsin rabbim
(844 puan) tarafından
Kilosu kaçtı küveste yattı mi
(844 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun cevap verdiğin için
(276 puan) tarafından
Rabbim hepimizden razı olsun. Bizim iki bebiste maşallahı vardı 3bucuk 4 de yakındı. Zaten doktoru da 35 haftada almaya karar verdiğin de kilosu iyi olduğu için aldı öncesinde ciğer geliştirici felan da vuruldu küveze girmedi çok şükür
(844 puan) tarafından
Benim kuzucuk kar 2300 den yukarı çıkmıyor malesef cnm
(844 puan) tarafından
Kızım 40 gun yattı oğlum 1 hafta yattı
(276 puan) tarafından
Bence seninkiler de günlerini tamamlasalardi kilolu olurlardi. Boşver canım ben normal doğum yaptım tam 41 haftalikken doğurdum 3 kilocuktu
(844 puan) tarafından
2500 yeter Onada şükür ederim
(276 puan) tarafından
İcini ferah tut kötüyü çağırma 2bucuktan fazla bile olur. Sen ağrılarını takip et hiç olmazsa yarın bi görün doktora aklın kalmasın
(844 puan) tarafından
Bu gece bakayım bı gidişse göre hareket ederim inşallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 171 göst.
29 Kasım 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Merve33soyturk (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 267 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 347 göst.
17 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Mervenur (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 195 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde berak (373 puan) tarafından soruldu

411,614 soru

12,391,409 cevap

43,824 kullanıcı