0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (358 puan) tarafından
İyi geceler kızlar kızım uyandı ağlıyo eli bacak arsında buram acıyo diye baktım sanırım enfeksiyon olmuş beyaz beyaz olmuş orası yıkadım temizledim hametan sürdüm mavi olandan birde ben enfeksiyona karşı nioli yağı kullanıyorum çamaşırında ondan damlattım iki damla iyi geldi mi dedim iyi geldi dedi yattı iki gündür ara ara eli orda oluyodu ama aldırış etmemiştim engellersem daha çok yapar diye ama hiç böyle acıyor dememişti sorum şu travozol krem var ondan sürsem mi ağır gelir mi 

8 Cevaplar

0 oy
(358 puan) tarafından
Kimse yok mu 
-Reklam-
0 oy
tarafından
İdrarda enfeksiyon varsa eğer antibiyotik tedavisi gerekir. O yüzden idrar örneği vermeniz şart. Hastaneye gitmeniz lazım..
(358 puan) tarafından
Sabah götüreceğim de hani şimdi kaşıntısını geçirmek için travozol sürsem ağır gelir mi bilemedim
(709 puan) tarafından
Travazolu ben pisik msntaar durumunda 10 aylik kizima da kullaniliyorum birsey yapmaz canim
0 oy
(1,927 puan) tarafından
Ağır gelmez canım sür. Güzelce yıka kurula sür rahatlatır ama net bir tedavi olmaz. Geçiçi süreliğine rahatlatır. Sen onun için hastaneye de götür. 
(358 puan) tarafından
Sabah götüreceğim canım yıkadım temizledim nioli yağı ve hametan sürdüm mavi olandan ama o kaşıntıyı geçirmiyor en azından sabaha kadar rahatlatsın diye sürsem mi diye tereddütte kaldım
(1,927 puan) tarafından
Sür canik bir şey olmaz. Ben kızıma doğduğundan beri ara ara kullanıyorum hafif poposu kizardiginda filan. 25 aylık kızım şimdi kullanıyorum ara sıra. Kasintisini alır rahatlatır korkma.
(358 puan) tarafından
Sürdüm canım teşekkür ederim yahatladım diyo :)
(1,927 puan) tarafından
Rica ederim. Rahatlasın tabi minnoş
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Bilgim yok maalesef doktora götürmedin mi
(358 puan) tarafından
Yok kız biraz önce sizle yazışırken ağlamaya başladı yeni daha sabah götürcem
0 oy
(556 puan) tarafından
Ağır gelmez ama enfeksiyon var büyük ihtimal cnm
(358 puan) tarafından
Evet çünki böyle afedersin kesilmiş peynir gibi beyaz beyaz olmuş orası yıkadım temizledim nioli yağı ve hametan sürdüm mavi olandan ama hemetan pek kaşıntıyı geçirmiyo ondan dedim travozol sürsem mi diye en azından gece rahatlatır sabahta Dr götürürüm
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Sağlık ocağında idrar tahlili verirseniz iyi olur
(358 puan) tarafından
Sağlık ocağı uzak canım bana yakınımda özel hastane var oraya götürcem çocuk doktoruna sağlık ocağının tahlilleri geç çıkıyo 34 haftalık hamileyim git gel zor olacak özelde 1 saatte çıkıyor hemen halleder dönerim sıcağa kalmadan buranın sıcağı berbat
0 oy
(665 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun bilemedim inşAllah geçer Amin 
(358 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım sabah götürürüm doktora zaten
0 oy
(899 puan) tarafından
Travazol sürün ama 5 gün kullanın o rahatlatır muhtemelen mantara dönmüş 
(358 puan) tarafından
Evet banada öyle geldi çünkü afedersin kesilmiş peynir gibi beyaz beyaz olmuş orası yıkadım temizledim nioli yağı hametan sürmüştüm sonra travozol sürdüm artık bu gece rahatlatsın sabah götürürüm doktora
(899 puan) tarafından
Nioli yağı 2.5 yaş için bence kullanma canım ya içeriği temiz mi bilmiyoruz bende aldım bende kaşıntı yaptı kesilmiş peynir gibiyse kesin mantar ama travazolu 6.gün kullanma 5 gün kullanılır doktorlar öyle diyo
(358 puan) tarafından
Ben kendim çok oluyordum mantar enfeksiyonu kuzenim ebe o önermişti bana ki onu kullanmaya başladıktan sonra bi daha olmadı kızına da kullanabilirsin demişti ama hiç kullanmamıştım kızıma bugün ağlayınca damlattım çamaşırına travazoluda bu gecelik sürerim sadece sabaha doktor ne verirse onu kullanırım artık
(899 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak geçer
(358 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim inşallah

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 126 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Demet2011 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Eminebbk (111 puan) tarafından soruldu
0 oy