+1 oy
647 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Of of adama ve çocuğa üzüldüm 

image

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Yazık gercekten ben ayrı olduğum halde iki cocugumdan utanıp hickimseye yaklasmadim zaten olan hep iyilere olur adam ne çabalar sarfedio çalışırken bu o..buda miletle yatmak için çocuğu komşuya birakio evine giderken ne niyetle çağırdığını bilmiomuydu oturup namaz kılalım diycek değildi heralde adama çok üzüldüm içime öküz oturdu resmen...
tarafından
Güldürdün dhhdhd
tarafından
Niye hız :)
-Reklam-
+2 oy
(158 puan) tarafından
Böyle erkekler hiç mutlu olmuyor adam en sevdiği çikolatayı alır gekir buda başkasına gö.t verir Allah im ya kocaisna yardım etsin umarım boşanır adama yazık öbürü de aldı alacağını ne yapsın artık bunu
tarafından
Aynen çok doğru
+2 oy
(4,139 puan) tarafından
Ya böyle şeyler atmayın bence dünya hali yanlış yapmaya müsait Allah korusun ağzımızdan yanlış bişey çıkarsa ya kınarsak acırsak üzülürsek Rabbim herkesi doğru yola iletsin inşallah 
tarafından
İyi de insan yanlış olduğunu bilmiyor mu bunun kinamakla hiç bir ilgisi yok bu bir tercihtir
(4,139 puan) tarafından
Yok bacım ben çok korkarım böyle şeylerden yanlış birşey düşünmekten bile korkarım. Hepimiz yanlışın ne olduğunu biliyoruz ama yine de yanlışlar yapmıyo muyuz hangimiz dört dörtlüğüz ki Allah islah etsin deyip geçmek lazım belki gerçek bile değil yani neden eleştirip günaha girelim
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Böylesine ne denir ki şimdi ne uzulesim ne aciyasim geliyor bu tiplere
tarafından
Bende öyle ama adam hapise girecek bu o. Yüzünden
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Ay çok üzüldüm yazık adama ya. Kocası onu düşünüyor ama onun yaptığına bak gerçekten çok yazık pişman olduğunu dile getirmiş ama boşanmak da istemiş bilmedim şimdi. Allah ıslah etsin yazık gerçekten.
tarafından
Düşünsene senin en sevdiğin çikolatayı alıyor insan int.har eder o kadar kanına dokunur ama yüzsüz işte
(3,267 puan) tarafından
Yazık günah ya.
0 oy
(2,388 puan) tarafından
Direk bu kadına yazmak tek bir söz soylemek istiyorum
tarafından
Ben git kendini at derdum
0 oy
(1,928 puan) tarafından
Allahım yarabbim çocuğunu ona buna emanet edip kendini becertmeye gidiyor. Inşallah adam öğrenir çocuğu da elinden alır kadını da kapı önüne atar. 
tarafından
Dimi ya hiç bide vicdandan bahsediyor
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Huzursuzmuş hanfendi . Geber 
tarafından
Bxdhhfufud
0 oy
(205 puan) tarafından
İnşallah adam bu kadından tez vakitte soğurda boşanır adam ter döksün ailesi için sen bir anlık zevk için milletle eğlen sonra vicdanmış b***vicdan yaptın yeme milleti
tarafından
Bence de öğrenir gibj
0 oy
(690 puan) tarafından
Boşuna dememişler ehline denk gelmeyen herşey helak olur gider :(((
tarafından
Aynen öyle
0 oy
(786 puan) tarafından
Kınama komşuyu gelir başına dememişler boşa çoluğumuz çocugumuz var kınamayalım 

Allahım ıslah etsin inşallah 
tarafından
Bence kınanir yani insan yanlışlıkla zina yapar mi
0 oy
(6,456 puan) tarafından
Hangi site bu canım
tarafından
Bu kızlar soruyor KS
0 oy
(6,283 puan) tarafından
Internet yüzünden olmuş.  Akilsiz kullandığı için yani 
tarafından
Bahane işte yani ben eşim yanlis anlar diye çoğu videoya yorum yapmaktan çekiniyorum
(6,283 puan) tarafından
Ben hiç kullanmadım ınstagram . Sadece Facebook fotoğraf falan atmıyorum 'zaten .
0 oy
(453 puan) tarafından
Bu hangi uygulamadan aldın rabbim kimseyi sasirtmasin insanlık hali biranlik şehvete kapilabiliu herkez kendinden sorumlu insanları bilip bilmeden yargılamak bize düşmez herkez kınıyor ama yarın öbür gün başımıza ne gelir bilemeyz
tarafından
Kızlar soruyor KS diye Google yaz görürsün
(453 puan) tarafından
Gördüm uygulamayi indirdim yine sildim erkeklerde vardı
0 oy
(3,870 puan) tarafından
Çok saçma sapan birşey yapmış kadın ayrıca ben kocasına çok üzüldüm onun yüzüne nasıl bakıyorsa artık 
tarafından
Aynen öyle
0 oy
(329 puan) tarafından
Kendini o kadar çok masum göstermiş ki eşinden habersiz Instagram indirmis kim bilir kaç aylarca yıllarca sakladı bunu kaç ay o çocukla konuştu ki karşısındaki de evli biri bunu geçti çocuğunu arkadaşına vermiş belliki o niyetle gitmiş o eve bütün suçu adama atmış o yaklaştı şu bu en başında o eve gitmeseydin  kocası çalıştırmaya kiyamamis gerekirse 2 işte çalışırım demiş burda ne mutsuz evlilikler görüyor uz eşini aldatan erkekler gerçekten çok üzülüyorum Rabbim başa vermesin ama bilmiyorum inşallah o adam ve karşısındaki adamın karısı tez vakitte bu iki pislikten kurtulur 
tarafından
Okurken sinirden titredim resmen
(329 puan) tarafından
Aynen öyle yaaa
0 oy
(2,068 puan) tarafından

Ahh böyle hataya günaha düşenleri görünce içim parçalanıyor hele ki hiç biseyden haberi olmayan garipler rabbim sen kimseyi şaşırtma diyorum kınamak bize göre değil Allah muhafaza ama cidden bu ülkenin ahlaki bozuldu rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah :'(

tarafından
Amin canım
0 oy
(2,288 puan) tarafından
Adama yazık. Çocuklara yazık. 
tarafından
Dimi şimdi öldürse suçlu

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 773 göst.
12 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy