0 oy
862 göst.
Aile kategorisinde (141 puan) tarafından

image

image

image

evet kızlar düşüncelerinizi alayım kötü mü ettim üst üste bu konular açılınca rahatsız oluyordum ama kalp kırmak da istemiyordum kötü mü etmişim durmadım yazdım yine sizce doğru mu söylüyor düğün günü anne oğul gibi bir laf kulağıma gelince üstüne bunlar . Belki gerçekten ben sunnizan ettim çok üzülürüm öyle ise . Ancak en azından bu konu açılmaz artık herhalde ve bende yanlış anliyorsam da haklarında kötü düşünmemiş olurum daha fazla değil mi ?

13 Cevaplar

+1 oy
(3,630 puan) tarafından
Belki için rahatlasın diye yazmış olabilirsin ama ben asla yazmazdım eğer gerçekten umursamıyorsam
(141 puan) tarafından
Ya duramadım çünkü biliyorum yine aynı şeyler olacak en azından ağızları kapanır ?? Bu tarz konular açılmaz haksız mıyım?
(3,630 puan) tarafından
Hak veremiyorum çünkü olay sıcağı sıcağına yaşandığı an, ortada söylemen gerekirdi ne söyleyeceksen.. İçine dertlenip de sonradan birine mesaj atmak hiç benlik şeyler değil
(141 puan) tarafından
Haklısınız her insna bir olmuyor tabii ki teşekkür ediyorum
-Reklam-
0 oy
(1,948 puan) tarafından
Canım yanlış anlama ama gerçekten kafam karıştığı için soruyorum, sorunun eşinle mi ailenle mi eşinin ailesiyle mi 
(141 puan) tarafından
İki görümcem de eltimde hatta gorumcemin kaynanası telefonumda eşimle resmimiz var hani yanımdaki eşim gözün görüyor da dediki resimdeki annen mi hani ne alaka ?? Sonra bunalrin köylü birisi gecenlerd gelmişti bana diyor sen eskiden cirkindin kiloluydun şimdi degismissin ama snein annen çok güzel filan ya anlamıyorum işte neden üst üste geliyor böyle şeyler niye deme gereği görüyorlar filan kafam karıştı iyice
(1,948 puan) tarafından
Canım erkeklerin Çoğu böyle ailelerine nasıl olduklarını bildikleri halde laf söyleyemiyorlar ve ailen dedikçe aradaki anlaşmazlıklar artıyor, ha farkına varana helal olsun ama varmayana da kafasına vura vura vardiramazsin ki, tek yapman gereken çok çok önemli olmadıkça kör sağır dilsiz olman, emin ol bu durum eşinin ailesini de catlatir ayrıca
(1,948 puan) tarafından
Kimsenin yanına yakışmak için biçilmiş kaftan olmaya niyetimiz yok , diyenler çok mu güzel sanki, boşversene, herkes dört dörtlük yakışıklı ve güzel değil:)
(141 puan) tarafından
Yazarak hata mı ettim sence ama duramadım artık okadar alıştım ki kör sağır dilsiz olurum da acaba ben mi sunnizan yaptım doğru mu diyor ay bilemedim
(1,948 puan) tarafından
Yazmışsın bı defa ikinizde icinizdekileri söylemişsiniz ama bana samimi geldi doğrusu
0 oy
(141 puan) tarafından
Okuyanlar fikrini söylesin lütfen bakıp çıkmak yok :) 
0 oy
(2,106 puan) tarafından
Bir arada oturulurken senin yaşından büyük gösterdiğini,kilolu olduğunu vs. Bu konularda imada bulunduklarını mı düşündüğün için sordun. Bir de eşinle anne oğul gibi durduğunuz söylemi kulağınıza gitmiş .Doğru mu anladım 
(141 puan) tarafından
Ya şöyle mesela genelde iki görümcem yan yana geldiğinde oluyor bulaşık makinesini sicakken açmıştım biri dediki öyle sicakken açma erken yaslandiriyormus birbirlerine bakıp güldüler. Daha sonra ramazanda davet etmiştim bir önceki gün doğum günümdu davetliydik kuzeninin kayınvalidesi ne onun kızı kaca girdigimi sordu bende 25 dedim oda dedi senden iki üç yaş küçük olduğumu bilmiyordum şaşırdı güldü sonra bir gün sonrası görümcem ve o kuzneini davet ettim herkes gititkten dordumuz kaldıktan sonra kuzeni kızına sordu ozlm yengen kaç yaşında gösteriyor diye oda 31 demişti sanırım hatırlamıyorum sonra ekledi dediki diğer yengesi için 27 yaşındaymış oda dedi ben onu çok daha büyük sanıyordum filan..
Neyse geçenlerde gittik mutfakta üçümüz yalniz kalınca bide çocuğu Ali burda en yaşlı kim gösteriyor diye sordular hani ne alaka mesela..
Ya bilemiyorum üst üste gelince daha çok varda
.
(2,106 puan) tarafından
Anladım. İnşallah dediği gibi tesadüfen konuşulmuştur. Eğer öyle değilse zaten Allah herkesin kalbine göre versin boşver
(141 puan) tarafından
Aminnnn
0 oy
(5,905 puan) tarafından
Kaç gündür içime dert oldu ile ay takmıyorum zaten kendimi çok seviyorum ☺️ ikisi bir arada biraz garip durmuş karşıdaki kişide seni rahatlatmak için baya uğraşmış belli 
(5,905 puan) tarafından
Frozen o kadar basit konular olmuyor işte arkadaşta bunun farkında kimsenin günahını kendine yüklemek istememiş çokta doğru yapmış helallik alarak
(141 puan) tarafından
Yani sonuçta bu dünyanın öteki tarafı da var hakkına girmiş olurum ki eşime de söyledim böyle böyle diye  ama gerçi belki bana öyle geliyordur dedim ama
tarafından
Hayır bir kac kez ustelemis karşı taraftan korku duyar gibi bı izlenim verdi bana rahatsız olduğunu belirtip en son da sadece bir kere helallik alsa daha bı sağlam duruş olmaz miydi
tarafından
İnsan ilişkilerinde çok zayıf davranildiginda hafife alıyor bir cogu o mâna da soyledim
(141 puan) tarafından
Kalbini kırmak istemedim o yüzden ozaman sen boyle yapıyorsun da ne yapmaya çalıştığını biliyorum yapma diye yazıyorum gibi olmaz mıydı ? Çünkü ben emin değilim hakkına da girmek istemem
0 oy
(153 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın sorunları kaçarak değil üstüne giderek çözersin tebrik ederim canım benim
(141 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim:)
(153 puan) tarafından
Ben de doğumdan sonra kg aldım sütten kesince vericem kg dediğin nedir 5-6 ay diyet spor hiç bsy kalmicak Rabbim sağlık versin evlatlarımıza da bizlere de. Evlatlarımızın başından eksik etmesin ufacık şeyleri kafaya takma bak başkalarına kızıp yuvanı dagitacaktin belki de hem de seni seven bı kocan varken. Hakliyken haksız duruma dusucektin. Bazı insanlarin yaşı yoktur eşim de öyle mesela 20 yaşında da 35 gösteriyo şimdi 35 e yaklaştı gene aynı 35 gösteri 50 olduğunda da öyle görünecek sen de oylesindir. Ünlülerden mesela Hakan Peker Ajda Pekkan yonca Evcimik bunlar hep aynı tipte yaşsız yani
(141 puan) tarafından
Ben biraz hassas bir insanım yani bu yüzden ağladığım zamanalr oldu hani mesela o köylüleri sen eskiden çok cirkindin kiloluydun şimdi degismissin gerçi senin annen çok güzel kadin dediğinde veya onların köylüler beni ve annemi ilk kez gördüğünde annemi gelin sanıp sonra annem ben kayinvalideyim deyince yaaaa ne kadar genç kaynanasın deyp gelin bu mu dedikleirnde filan ya bide sürekli böyle şeyler olunca gorumceler de kötü niyetli yapmıyorsa suizan yapmayayım boşuna kurulmayayım insanlara diye söylemek istedim bu arada ben de onlardanım kesinlikle yüz tipim hiç değişmiyor hep kendimi bildiğim gibiyim bu yuzdne belli bir yaş gosteriyor olabilirim ama bu demek degol ki kalbimi kirabilirler
(153 puan) tarafından
Aynen tatlım birazcık özgüvenin kırılmış o yüzden de alinganlasmissin ama diyorumya bazı insanlar yaşsiz senin gibi. O laf edenler moruk olduğunda sen gene aynı sen Olcan boşver :D
0 oy
(2,102 puan) tarafından
Hem umrumda değil diyip hemde ısrarla sorman gülünç duruma düşürmüş yani demiştir görümcen demek ki kendinden şüphe duyuyor da ısrarla soruyor diye. Demiş olsa bile he dedim mi dicek 
(141 puan) tarafından
He dedim demeyecegini bende biliyorum ama en azından hakkımı helal etmeyeceğini bilsin ve belki bir daha bu konular açılmaz açılırsa da bende art niyetleri den tamamen emin olurum
(2,102 puan) tarafından
Yani tavrını belli etmen iyi olmuş
0 oy
(18,262 puan) tarafından
İçindekileri demen iyi olmuş. Ama umursamıyorum demen doğru değil bence. Gayet de umursuyorsun ki demek ki dertlenip konusunu açıp kırıldığını söylüyorsun. Ki bunu umursama gayet normal. Ben olsam ben de kirilirdim
(141 puan) tarafından
Yani okadar çok duydum ki eskisi kadar umursamıyorum gerçekten sadece niye böyle yapıyorlar diye umursuyorum sadece
0 oy
(910 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın arkalarından değil yüzüne kendisine söylemek sormak en doğrusu .bırak senin içine dert olacagina onlara dert olsun niye böyle anlasildik.diye düşünsünler.gayette seviyeli sormuşsun ayrıca kırmadan hakaret etmeden
(141 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm gerçekten de içime dert olmuştu
0 oy
(2,918 puan) tarafından
Çok uzatmisin bacım ben yorumlarını okudum yani resmen sana yapmışlar diyecektin siz böylesiniz hakinazina girdim falan da yanlış tam öyle düşünmüşler yani ayarlayıp kısa keseydin
(141 puan) tarafından
Yani bilerek yaptıklarını mı düşünüyorsunuz?
(2,918 puan) tarafından
Tabiki birbirlerine bakıp gülmüşler yaz misiniz
0 oy
(1,122 puan) tarafından
İçinde kalmamış, güzelce izah etmişsin. O da güzelce söylemiş. Bence artık daha fazla takma... Her şey olması gerektiği gibi şu an 
(141 puan) tarafından
Benimde içim rahatladı artık okadar takacagimi düşünmüyorum
0 oy
(389 puan) tarafından
Gereksiz yere ikide bir helalik istiyorsun gereksiz olmuş öyle bile olsa kadın öyle demek istedim dicek halı yok
(141 puan) tarafından
Tabi yok da helallik isteme nedenim hani aslında öyle değilse diye
0 oy
(654 puan) tarafından
İyi etmişsin . Çok saçma yani böyle şeyler konuşmaları . Kimene boydan kilodan yaştan herkesi rahatsız eder bu konular herkes yerini bilsin 
(141 puan) tarafından
Bana da gereksiz geliyor birde üst üste olunca artık dayanamadım

İlgili sorular

0 oy
79 cevap 1,666 göst.
5 Mart 2022 Aile kategorisinde Cananadiguzel (319 puan) tarafından soruldu

401,986 soru

12,034,226 cevap

36,262 kullanıcı

...