0 oy
820 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yahu bu kadar kıyafet nerden çıkıyor bilmiyorum. Her yer kıyafet dolu. Atma huyum çok yok bekarlıgmdaki giydiğim şeyler bile dolabımda ama artık boğuldum. İsraf evet farkındayim. İki de çocuğum var gardrobumu döktüm az önce kıyafetleri ayırdım şu giysi kutuları varya dışarıda onlara göndericem. Artık eşya görmek istemiyorum bir de yazlık kışlık muhabbeti var kafayı yememe az kaldı :( siz nasıl yapıyorsnz şu eşya işini. Hurç aldım bir de hepimizin eşyalarını ayrı hurca koyucam bir düzen olsun ordan burdan eşya çıkıyor 

30 Cevaplar

0 oy
(2,733 puan) tarafından
Hiç öyle huyum yoktur. Her mevsim geçişinde giymediklerimi ayırırım koyarım kenara. Ayırdıklarıma tekrar bakarım lekeli, yırtıkları atarım geri kalan sağlamları kayınpederime veririm o da köye götürür. Orada giyiliyor diye. Açık giyinen biri değilim kapalı da değilim ama en açık kıyafetim askılı kollu. Köyde atlet olarak filan kullanılır diye gönderiyorum hep. Çok fazla eşya ıvır zıvır sevmem. Evde her şey kullandığım şeyler dolabımda aynı şekil. Kullanmadığım kıyafeti dursun bir gün giyerim kenara atmam. Çünkü giymem. Her mevsim geçişinde bir kaç parça alırım bir çoğunu da bu seneye olmaz diyip atarım.
tarafından
Ben de sadelik seviyorum evim çok sade gereksiz bir şeyim yok ama şu kıyafet konusunda uzun süredir bir ayıklama yapmadığım için bugün çok bunalmıştm çok şükür ayırdım gönderdim bir nebzede rahatladım ;)
(2,733 puan) tarafından
Hadi gözün aydın canım :):):)
-Reklam-
0 oy
(780 puan) tarafından
Giymedigim herşeyi Kızılay giysi kutusuna atiyorum
tarafından
Ben de şu her mahallede olan giysi kutuları oluyor ya onlara gönderdim inşallah ihtiyaç sahiplerine gidiyor ya da geri dönüşüme gidiyordur
(780 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(1,642 puan) tarafından

Bizim burada eşya dolabı olmadığı için hepsini attım. Dolabım ferahladı resmen. Az eşya çok huzur gerçekten. Eskiden ne giysem karar veremiyordum, öyle bir derdim kalmadı .)))

tarafından
En güzeli;)
0 oy
tarafından
Giyilebilecek temiz güzel giysiler ise giysi kutularından önce ihtiyacı olanı bulun derim çünkü o kutuları genelde cingenler boşaltıyor paraya çeviriyor bizim burada var evin hemen yanında hep aynı kişileri görürüm düzenli olarak hergun gelip kontrol ediyorlar bir de ayırıp seçiyorlar iyi olmayanları öylece dışına bırakıp gidiyorlar
tarafından
Evet öyle yapıyorum oğlumun kıyafetlerini az giyilmişleri mesela çevremde tanıdıklar var onlara gönderirim. Ama yıpranmışlari attım kumbaraya
0 oy
(5,510 puan) tarafından
Bu kiş giymedigim herseyi kiyafet kutularina koydum. Simdi 1-2 ay sonra da bu yaz giymediklerimi kiyafet kutusuna koyacagim. Eskiden bende hic atmazdim. Artik giymedigimi atiyorum. 
tarafından
Ya bir de artık çok pahalı her şey ondan sanirm daha sonra belki alamam diye atmadım son zamanlarda ama bu şekilde de olmuyor
(5,510 puan) tarafından
Evet canim o huy eskiden beri bende var. Sonra alamam lazim olur falan. Ama calisiyorum aliyorum da surekli. Gecen baktim giymedigim bissuru elbise var. Simdi de yazlik sececegim.
0 oy
(47 puan) tarafından
Ben küçüklüğümden Beri kişliklari hurca koyarım yazlıkları dolaba kışın da kişliklari dolaba yazlıkları hurca koyarım dolabım düzenli olur.. 4 adet dolusu hurclarim var dolabın üstünde..giymediklerimi atiyorum
tarafından
Ben son zamanlarda bu tarz şeylere hiç vakit ayiramadim bazı nedenlerden ötürü. Yoksa düzeni çok severim. Neyse ki artık evimdeyim ve bolca sadeleştirme işlemleri yapıcam ;)
(47 puan) tarafından
♥️♥️♥️
0 oy
(281 puan) tarafından
En iyi çözüm ihtiyacın kadar kıyafet almak az olsun öz olsun. hem maddi manevi rahatlık hem zaman hem de yer tasarrufu. Çalıştığım için kıyafete ihtiyacım çok oluyor yillarca çok aldım bazılarının etiketi bile üstündeydi giyme fırsatı dahi bulamadim o kadar coktu. Sonra eledim kıyafetleri, ihtiyaç sahiplerine dağıttım, eski olanların bazılarını evde temizlik vs.için kestim söktüm. Kimisini de belediye kumbarasina ve çöpe attım. O zamandan sonra kıyafet de almadım almıyorum elimdekiler yeter. Almayınca rahatladım valla. Yazlık kışlık hurca koyup kaldırıyorum ben de dolap yetmiyor hepsine
tarafından
Evet haklısın. Ben de ihtiyacım yoksa almam aslında ama eksileri de vermemisim bir süre o yüzden böyle eşya içinde boğuldum resmen
0 oy
(13,603 puan) tarafından
Ben giymediğim ve kullanmadığım her eşyayı elden çıkarırım. Yazlık kışlık zamanında illa bi torba ayırıyorum vermeye. Vakumlu harçlar işime çok yarıyor bide ilk çocuğum olmasına rağmen 2. Ye diye saklamiyorum 
tarafından
Ben saklamistim mecbur. Bebek kıyafetleri bizimkilerden daha pahalı çünkü :)
(13,603 puan) tarafından
Oyle tabikj ama ne zamana kadar saklicam belki 2. Çocuğum olmicak belki cinsiyeti farklı olcak çıplak kalmaz cocuk gerek yok  :)
0 oy
(477 puan) tarafından
Bende aman şu kalsın bi ara giyerim dedigim tüm kiyafetleri verdim çocuklarımın da dahil hep dagittim kurtuldum
0 oy
(7,740 puan) tarafından
Benim de öyleydi yok şu yeni Dursun bunun bir şeyi yoktursun bu çok güzel dursun bunu daha bir iki defa giydim Dursun yok şunu satarım Dursun derken yıllardır kalabalığın içinde yaşıyordum hepsini ayırdım tam 3 çuval kıyafet abiye gecelik ayakkabı takılar tokalar kullanmadım ne varsa hepsini giysi kutusuna attım canım hiç de pişman değilim
tarafından
Ahh işte dünkü halim tam da böyleydi. Yani güzel kıyafetler de var ama ya bedeni olmuyor ya sonra giyerim bilmem ne bahanesi çok ama dolapta yer kalmadı. Ayırdım iki poşet gönderdim dün. Biraz da olsa rahatladı dolap. Bugün de hurç siparişi vericem güzelce ayrı hurclara koyucam kışlık yazlıkları

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 122 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 164 göst.
3 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Daisylovess5 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 300 göst.
19 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Prensannesi26 (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 301 göst.
19 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde omuryagmur (1 puan) tarafından soruldu

408,633 soru

12,279,280 cevap

37,835 kullanıcı

Kategoriler

...