İyi geceler canlar... Şimdi nereden başlasam bilemedim direkt konuya giriyorum benim eşim 5 vakit namaz kılar ama banyo alışkanlığı sıfır adamda zorla banyoya sokuyorum durmadan kafasını yıkar yağdanlık gibi olur bir günde ama banyo yapmaya gelince yok kafasını yıkar çıkar kaç kez uyardım bak canım namaz kılıyorsun böyle olmaz al duşunu güzelce sarılalım uyuyalım ama yok sanki ben adama sakın banyo yapma demişim konuştuğum zaman tamam canım haklısın diyor sonra yine bildiğini okuyor ben hergün duş alan bir insanım bir gün alamasam bile ertesi gün mutlaka girerim bebişimide öyle alıştırdım oğlum ondan fazla yıkanıyor allaha şükür su var sabun var ev sıcak neden böyle yapıyor anlamadım yıkanmadığını biliyorumya adam kokmasa bile psikolojikmidir nedir bana kokuyor gibi geliyor sokup banyoya araba fırçasıyla yıkamak istiyorum
Benimki balık gibi valla sudan çıkmaz yaz kış aciz demek seninki cnm yıkanmadan bari haftada bir hamama gidip keselensin
Erkek evlatlarının genelinde var bu anti özellik maaalesef
Ahahaha oto yıkamaya götür kiz
Ne desem bilemedim
Ay ne güldum son cumlene ya bende aynisini dun herife dedim benzinlikteki araba yıkama yerlerine sokcam seni diye sanki evde dipi çalıyo adamın banyo yapasi gelmiyo üsüturmüs ablası
Kiz direk araba yikamaya gotur hic ugrasma
Valla bi laf var can çıkar huy cıkmaz diye işde insanı ne yaparsan yap değiştiremessin Öyle kabullenceksin istemesen bile
Bende de durum tam tersi benimkini biraksam sabah aksam dus yapcak valla imanim gevriyo dus kabinini kurulamaktan ya gunde 1 kere yeter diyom sabah dus yapmadan cikmiyo aksam gelir gekmez dusa giriyo ne camasir isi bitiyo ne utu
1,491,630 soru
24,374,094 cevap
348,214 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın