0 oy
1,102 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Günlük aylık farketmez size ne kadar para veriyor neye nasıl harcama yapıyorsunuz 

Kendisi elektirik Su telefon internet bütün faturalari öder aylık yada haftalık tüm mutfak masraflarını karşılar başka bir ihtiyaç çıkarsa halleder çocukların ihtiyacını alır bana bin lira verir neye istersen harca diye 

Alsiveris kıyafet vs olursa da bazen kendisi alır bazen de ben verdiği parayla alırım 

Belki az gelecek ama aagari ücretle çalıştığı için iki çocuk kira vs olduğu için asla sorun etmiyorum ki benim öyle kuaför lazer vs giderlerim de yok evde kendim halletmeye çalışıyorum öyle sizleri merak ettm 

58 Cevaplar

0 oy
(746 puan) tarafından
Kartı bende istedigim zaman alışveriş yaparım eşim benden daha fazla savurgandır o yüzden kontrol ederim harcamalarını hep 
-Reklam-
0 oy
(2,930 puan) tarafından

Bana vermez ben kendim kazanıyorum zaten ben ona veririm genelde ibana at der hep :D

0 oy
tarafından
Eşimden harçlık almam o denli vermez zaten oda bana der mesela 3 bin canım istediğin gibi kullan dursun keyfince takıl 
0 oy
(4,141 puan) tarafından
Kart bende oluyor genelde herşeyi ben öderim vakti olmuyor çünkü eşimin ne istersem de alırım 
0 oy
tarafından
Valla venim esim 20 bin maasi gorursek seviniyoruz kesintiler oluyo cunku bizde oyle harclik durumu yok aylik alisverise gideriz ne getekirse alirim faturalari oder cocugun giderleri su bu herseyi halleder sonra maasi bin 2 bin ceker evde birakir o para evdd durur ihtiyscim olsa alir harcarim ama sigaram yok ust bas ihtiyac disi corap bile almam bi eksigim varsa zaten cocukla tek cikamiyorum esimle cikiyoruz ben aliyorum o oduyo kuafor ortamindan nefret ederim sac makyaj epilasyon herseyi kendim yaparim valla elime para degmiyo desem yalan olmaz heralde a.a bu emonomik sartlarda karnimixi doyurdugumuza sukrediyorum napiyim 
0 oy
(5,502 puan) tarafından
Normalde calisiyorum. Dogum sebebi ile 2 sene ucretsiz izne ayrildim. Kredi kartini vermisti ev ihtiyaclarini ordan aldim. Kendi kisisel ihtiyaclarim icinde birikimim vardi ordan harcadim. 
0 oy
tarafından

Eşinden harçlık almayıp kendi parasını kazanan kadınlar klubundenim:D

0 oy
(3,951 puan) tarafından
Valla aylık 3000 TL verir ekstra dan 500 TL verir bide kartıma 1000 gönderir böyle işte canısı 
0 oy
tarafından
Evin bütün ihtiyaclarını kendisi karşılar bende kendi kartı da var ama bana verdigi para yetiyor da artiyor bile aylik 3 bin 4 bin civarı veriyor duruma gore bende oyle ihtiyacim olmadigi surece gereksiz harcamiyorum genelde birikim yapıyorum 
0 oy
(51,341 puan) tarafından
bittikçe yollar belli bir miktarı yok canim
0 oy
(341 puan) tarafından
Ben kira aldığım için eşimden para istemem ama parasız olduğum zaman isterim verir 300 500 
0 oy
(674 puan) tarafından
Oyle belirlenmis  bir para miktarı yok sizin gibi ev elektirik vs hep eşime halleder alışveriş de öyle bazen eksik olursa karta atar fazla, fazla kalanı kartta kalıyor öyle giysi makyaj falan da eşimle çıkınca o an müsait ise durumumuz diyorum ama değilse demiyorum öyle hallediyoruz 
0 oy
(265 puan) tarafından
Kartı verdi eşim sağolsun evin herşeyini çocukların herşeyini ben alıyorum o sadece elektrik su ontemet ödüyor para ver desem de yüz ikiyuz elli verir 
0 oy
(2,772 puan) tarafından
Benım evin ve çocukların tüm ihtiyaçlarını karşılar bana da aylık 2000 verir :) Genellikle bakım ürünlerinde kullanırım
0 oy
(615 puan) tarafından
Kredi kartim için 5 yollar ona yatiririm birazda nakit yollar. Kızıma bana alacaklarimi ordan kartimdan alırım. Markete çıkarsam bir şey lazım olursa da ordan alirim. Bitince verir gene ay sonuna doğru fazla mesai yatar o yüzden belli olmuyor. Kısacası kart döndürüyorum. Asgari tutari odeyip harcıyorum. Şuan borç kapatacak da durum yok o yüzden böyle devam biraz daha
0 oy
(2,581 puan) tarafından
Kendi harçlığını alır gerisi benim hesapta durur. Faturalar falan ben öderim. Market alışverişini de yaparken benim hesap kartımı kullanır. Ona para lazım olduğunda söyler ufak miktar yollarım
0 oy
(647 puan) tarafından
Ücretsiz izinde olduğum dönemde ben kartımdan harciyordum, eşim de borcunu ödüyordu. 
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Nakit pek vermez kart verdi ne alacaksam onunla alırım 

İlgili sorular

0 oy
51 cevap 848 göst.
24 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 611 göst.
1 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
58 cevap 1,168 göst.
26 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,474 puan) tarafından soruldu
0 oy
71 cevap 1,451 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,472 soru

12,272,963 cevap

37,657 kullanıcı

Kategoriler

...