0 oy
1,231 göst.
Diğer kategorisinde (6,115 puan) tarafından
Arkadsimla otryorduk kaç aylık oldu oğlun dedim 8 aylık dedi ek gıda veryrmusun dedim evet hepsini ağzımda cigniyorum veryorim dedi kız oule yapma dedim mikrop var hastalık var yok dislerini fircaladiktan snra bişey olmaz dyer çocuklarımı öyle büyutum makarna pilav bulgur mesela kuru fasulye hepsine ağzımda cigneyip veryorim neblyorsin belki tukurgunde mikrop var belki içinde var belki dilinde var yoksa olsaydı yara olurdu dyor benim midem bulandı vallahi büyük kızıma hep rendeloyordim bebek rendesi dye bişey var dedim  iyy igrenc

48 Cevaplar

0 oy
(2,125 puan) tarafından
Şunu yapsam ağzımdan çıkarırken midem bulanır. Püre vs yapmak için bir sürü şey varken acaba bunu yapmayı neden tercih ediyor çok değişik.
(6,115 puan) tarafından
Bende öyle yapma dedim
-Reklam-
0 oy
(858 puan) tarafından
Ayy yazık yemin o çocuklara çok üzüldüm. Etrafında kocası yada başka biri demiyor mu ne yapıyorsun diye. Manyak kadın taş devrinden mi geliyor. Blender,  rende, bı sürü seçenek varken bide . Allah akıl fikir versin.
(6,115 puan) tarafından
Kocası önünde yapyrodur bişey demiyor dur kız kocası bir sevyro bir görsen eşim agizma eder
0 oy
tarafından
Okurken midem bulandı 
0 oy
(2,115 puan) tarafından
Ben aynı kaşık falan yanlışlıkla kullansam değiştiriyorum daha neler duyacağız...
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Daha ne saçmalıklar duyacağız bakalım.
0 oy
(2,462 puan) tarafından

Mide bulandırıcı ya kimiside emziği yere düştüğünde emiyor veriyor çocuğun ağzına nasıl bir midesizliktir bu ya tüü :blink:

0 oy
(338 puan) tarafından
Kaç yılında yaşıyor arkadaşın evinde rende mi yok  bilendir mi yok. Benim yaşlı babaanem bize öyle veriyormuş 24 yıl önce 
(6,115 puan) tarafından
Yani yıl 2024 ben şok oldum öyle deyince
0 oy
(2,537 puan) tarafından
O kadınin evinde su bile içilmez midem kalkti
(6,115 puan) tarafından
Bide bna dyirdu bı ara evime kahveye gel hiç gtmedim dün parkin ortasnda kızıni uzatmış bezini duzeltyor çek koseye sandalyeye uzatmisşin çocukları ayakabi gymiyor çıplak gysileri falan igrenc
(2,537 puan) tarafından
Çocuğa üzüldüm yazık yaaa

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 279 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,145 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde engineer mom (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 322 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,115 puan) tarafından soruldu