0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (237 puan) tarafından

Merhana arkadaşlar 11 haftalık gebeyim dün aşırı kanamam oldu havlular çarşaflar doldu taştı idrar yapar gibi kanama o derece ambulans ile hastaneye kaldırım kist ve miyom varmıs bebek iyi çok şükür aranızda böyle olan oldumu hiç yarın jinekolojik onkololojide randevum var sanırım parça alacaklar kötü huylumudur diye cok korkuyorum gözüme uyku girmiyor acaba kansermi dıyorum :((( psıkolojım cok bozuldu bağırarak ağlayasım var :(((

4 Cevaplar

0 oy
(1,113 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah. Daha önce bu kadar şiddetli bir kanama duymamıştım.
(237 puan) tarafından
Aşırıydı ya ıdrar yapar gibi şırıl şırıl banyo kan gölü oldu ambulanstakı sağlık ekıpleri cıkardı oradan adım atamadım kanamadan:((( bir anda geldi
(1,113 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah canım. İnşallah kötü bir şey çıkmaz. Allah çocuğuna bağışlasın.
(237 puan) tarafından
Amin canım inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canm korkma lütfen başıma geldi bebeğime 5 hftalik hamileyken kistim patladı ameliyata alindm acil kistimi aldılar temizlediler yavrum tutundu bana çok şükür şuan 5 buçuk yaşında Allah'ıma bin şükür 
(237 puan) tarafından
Rabbim uzun ömürler versin canım inşallah bendede sıkıntı olmaz çok kötü ruh haline büründüm yazarken bile ağlıyorum birtane evladım var ya kanser falansa ya bana bebeğime bırsey olursa dıye adım atmaya korkuyorum :(((
tarafından
Hayr asla korkma o korkuyor bende yaşadım düşünsene daha 5 hftalik dusebilrdide ama Rabbim izin vermedi dünyaya geldi düşün kist patladı kanamam çok oldu ölüm riskim yüksekti ama zehrlemedi çok şükür korkma sakın
(237 puan) tarafından
Evet canım doğru dıyorsun rabbım sana bağışlamış bebeğini zehirlenenilirdin doğru inş bendede sıkntı olmaz canım ALLAH razı olsun
0 oy
(982 puan) tarafından
Bula bula seni mi buldu hadi buldu diyelim nasil doktor onceden gormedi 
(237 puan) tarafından
Kisti gördü bebek büyüdükçe kaybolacak dedi mıyomu kanama ile gittiğim tıp fakültesi gördü 1 gece yatırdı sabah taburcu oldum
(982 puan) tarafından
Genelde cogu kadinda olan normal bir sey kanser oldugunu dusunmuyorum
(237 puan) tarafından
İnşallah canım güzel sonuçlar alırım
0 oy
tarafından
Arkadaşım 42 yasinda hamile kaldi miyomlarla. Doğum yaptı sıkıntı olmadı.  Ama kanaması yoktu. Hemen umitsizlige kapilma Allah büyüktür 
(237 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benimde birdaha olmaz inşallah kanamam çok kötüydü çünkü
tarafından
Bnmde dogumdan 11 gün sonra bi kanamam oldu anlatamam. Hasta bezi taktım öyle durdum. Hem pıhtı şeklinde hem sulu kıvamda geldi. Ertesi gün azaldı ama
(237 puan) tarafından
Bız tampon gibi yaptık canım kocaman 2 top tuvalet kağıdı bitti ordan sızdı ellerimden aktı tutarken en son ambulans geldiğinde havlu istedi hastanede havlu kan içindeydı rabbım bir daha yasatmasın psıkolojım mahvoldu
tarafından
İnşallah hayırlı haber alirsiniz.  Sakın olmaya çalış

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 279 göst.
1 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 363 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (16,053 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 334 göst.
0 oy