+2 oy
118 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7 puan) tarafından
Kizlar benim 58 mm kistim vardı sağ overde patlamış doktor hastaneye yatman lazım dedi ameliyat olabilirsin dedi böyle birşey yaşayan oldu mu Douglas ta sıvı birikmesi var kanama olabilirmis

9 Cevaplar

+1 oy
önce (430 puan) tarafından
Polikistik overın var mı
önce (7 puan) tarafından
Var canım
-Reklam-
0 oy
önce (129,118 puan) tarafından
arkadasim polikistik over ameliyati oldu kist aldilar ama patlamamistj korkunc bisi degildi bacim korkma
önce (7 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim cevabın için
önce (430 puan) tarafından
Polikistik overın amelıyatını neden oldu arkadasınız. Kurtuluşu var mı pko dan
önce (129,118 puan) tarafından
3 ay ilac tedavisi gordu ilacla kistte kuculme olmadi dr aneliyat dedi oda kabul edip oldu
0 oy
önce (3,391 puan) tarafından
Kist patlarken hiç acı macı hissetmedim mi ? 2 kere yaşadım doğum sancısından beterdi sanki bi organın patlıyor gibi nefesim kesildi kilitlendim sağa sola dönemedim. 2 kere başıma geldi felaket yok böyle bir ağrı   
0 oy
önce (17,874 puan) tarafından
Sezaryan gibi oluyor yakın bir arkadaşım olmuştu 
0 oy
önce (1,335 puan) tarafından
Kist patlaması çok kotu bı durum bildiğin kivraniyorsun kitleniyorsun. Patlamissa zaten ameliyat olacaksın mecburen yoksa zehirleyebilif
0 oy
önce (3,774 puan) tarafından
Hiç acı falan hissetmedin mi ? Sezeryan gibi oluyor diye duymuştum miyom ameliyatı oldum ben sezeryan gibi düşün o ne kadar sürede iyi oluyorsa bu da öyleymis 
0 oy
önce (62 puan) tarafından
Ben bizzat kendim oldum 3 yıl önce kestim patladı doğum sancısından daha kötü bir sancı zaten eğer böyle bir sancın ağrın olursa direkt hastaneye git doktor kontrol ediyor ben gittiğimde direkt bana iç kanamam olduğunu söylemişti hemen hastaneye yatırıp ameliyat etti beni 
0 oy
önce (126 puan) tarafından
Görümcemin kisti patlamıştı diyoduki suyum geliyodu artık ped değilde eski kıyafetleri kullanıyordu kötü kokuyordu kanaması ilk başlarda yoktu kisti patladıktan 5 6 gün somra kanaması oldu suyu bittikten sonra ama diyoduki kanamam da fazlaydı suyumda bide çok kötü kokuyormuş
0 oy
önce (9,905 puan) tarafından
Benimde kistim vardı ama haberim yoktu öyle büyüdüğünde birgün oturmustum bir baktım. Beyaz esofmanimdan yeşil birşey aktı şok oldum. Özele gittim kistlerin patlamış mucize dedi iç kanama gecirmemissin şok olmuştu doktor arkadaşına demişti baksana mucize gibi yasiyo. Kistlerin içe değilde dışa doğru patlamış iç kanama gecirmemissin demisti

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 261 göst.
10 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek.hfs (1,221 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 81 göst.
0 oy
14 cevap 370 göst.
0 oy
4 cevap 376 göst.
24 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,304 soru

12,265,473 cevap

37,449 kullanıcı

Kategoriler

...