0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (1,706 puan) tarafından
Kizlar simdi benim bir kuzenim evleniyor, düğün kız evinde olacak.erkek evi burada yapsak akrabalarimizla kusuz kimse gelmez diyerek düğünü kız evinde yaptırıyor.memleketler farklı yani.oglanin ailesi kıza maddi anlamda hiçbir şey yapmadı elimizde yok diyerek.nisanlilik sürecinde de kız evini memleketlerine davet etmediler.yani kız evi oğlan evini hiç görmedi.dugunden beş gün önce de kız evine kalabalık bir şekilde kalmaya geldiler, şimdi de iki laflarinin biri size çok zahmet verdik bizim yüzümüzden huzursuz oldunuz bizim yüzümüzden şöyle oldunuz diyerek laf çarpar gibi konuşuyorlar.cok **** oldum ya siz böyle bir şey gördünüz mu

7 Cevaplar

0 oy
(2,732 puan) tarafından
Hiç bir şey anlamayan bir ben miyim ? 
(1,706 puan) tarafından
Ben gayet açık anlattığımi düşünüyorum ama anlamamış olabilirsin yapacak bir şey yok
(2,732 puan) tarafından
Yok kız bir şey yap diye yazmadım zaten. Kızlardan anlatanlar olur diye yazdım.
tarafından
Bende anlamadım.
-Reklam-
0 oy
(957 puan) tarafından
Kuzenin m.al mi
(1,706 puan) tarafından
Bilmiyorum canım
0 oy
(782 puan) tarafından
Geline fln mı diyorlar bu lafı 
(1,706 puan) tarafından
Gelinin ailesine
0 oy
tarafından
Kuzenin kendini nasik bu kadar değersiz gösterebilir maddiyat anlamında demiyorum durumları olmayabilir bunu anlarım fakat hiç değilse evlerine davet etmek misafir ağırlamaktan bile bi haber gorgusuzlere gidecek şimdiden geçmiş olsun kuzenine çok çekeceği var oglanda sanırım ailesi bu duruma ses cikartmamis
(1,706 puan) tarafından
Bilmiyorum ya çok huzursuzum
0 oy
(1,174 puan) tarafından
Ben olsam böyle bir aileden şüphelenirim. Niye herkesle küsler mesela. Neden evlerine davet etmediler ilginç geldi bana. Kuzenin iyi tanıyor mu bari 
(1,706 puan) tarafından
Sadece oğlanı tanıyor, aileyi tanımıyor
0 oy
(1,816 puan) tarafından
Bana bu iş biraz şüpheli geldi. Umarım kuzenin kötü biseyle karşılaşmaz evlendikten sinra
(1,706 puan) tarafından
İnşallah canım çok tedirginim, nisandan sonra da oğlanın annesi kız tarafına misafirperver değiller minvalinde laflar etmiş.nisan da kız evinde oldu nişanın da yükünü kız evi çekti çok tiksindim ya içim hiç rahat değil hiç sevmedim
(1,816 puan) tarafından
Cnm şimdi kimse gidip görüp etmeden vermiyor kızını. Şahsen benim ailem öyle bişey olsa derki gidip Bi görelim bakalm yerini yurdunu nasıllar diye. Onlar nasıl guvendide verdi
0 oy
tarafından
Kuzenjn

Bence bu yoldan geri dönsün böyle insanlara gerek yok
(1,706 puan) tarafından
Artık çok geç :(

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 360 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 330 göst.
17 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde zynp. (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 2,212 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Aytac Moay (1,059 puan) tarafından soruldu

411,016 soru

12,369,423 cevap

42,295 kullanıcı

Kategoriler

...