0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Alnı kulagı bacakları bile tüylü yetmezmiş gibi bıyıkları çıktı 9 aylık kızım dökülür müğğ . 

12 Cevaplar

0 oy
(4,025 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bizimki de öyleydi. Büyüdükçe belirginlik azaldı seyrekleşti göze batmıyor yani. Kıllı durmuyor. 4 yaşında. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim doğduğunda baya tüylüydü kolları falan ama döküldü şuan 11 aylık kalmadı birşey.
(2,732 puan) tarafından
Kesinlikle çok haklısın. Zaten vpn programında vıp bölüm var orada ücretli üyelik istiyor. Sadece instagramı kullanırken açıyorum işim bittiğinde kapatıyorum. Zaten vpn açık olduğunda wp üzerinden mesaj gelmiyor ve gitmiyorda. İnfluencer arkadaşım var geçenlerde girebiliyor musun dedi vpn ile giriyorum dedim o da takipçileri çok fazla olduğu için cesaret edemiyorum hesabı hackliyorlarmış diye. Bir kere girdi çıktı yok giremem onca takipçi var dedi. Senin tercihin dedim. Onca ünlüler giriyor kullanıyor bir şey olmuyor dedim.
(13,148 puan) tarafından
Düzgün bir program kullanınca sorun olmaz sadece girişteki güvenlik adımları artırılabilir sadece. vpn yasak ya da yasal olmayan bir şey değil. çoğu yazılımcı kullanır zaten
(2,732 puan) tarafından
Herkesin kendi tercihi valla canım. Benim kardeşimde lisede bilgisayar okudu ünide yazılıma geçti. Teknoloji olarak bir çok sertifikası var. Genelde bu tarz şeyleri kardeşime tanışıp o şekil yaparım. Ben de öyle yardımcı oldum kullanmak isterse kullanır :)
tarafından
Ablam indirmişte 1500 kusur gelmiş faturası dikkat edilsin diye söylemek istedim. Yoksa banane indiren kullansin.
(13,148 puan) tarafından
ablam ödemeyi onayladı ya da güvenilir olmayan birini tercih etti sanırım yoksa senelerdir kullanırım hiç faturama yansımadı
0 oy
(2,732 puan) tarafından
Dökülür canım. Benim kızımında sarı sarı tüyleri vardı dökülüyor zamanlar. Yenidoğan saçları bile döküldü hep.
(11 puan) tarafından
9 aylık oldu daha dökülür mü kii
(2,732 puan) tarafından
Dökülür canım zamanla.
0 oy
tarafından
Benim kızım da tüylüydü alnı kulakları fln 4-5 aylık civarında döküldü 
0 oy
tarafından
Dökülür kız benim ki 2 yaşında ama 7 aylık doğdu kız çocuğu ama bir kılıydi yüzü anlı sırtı fenaydı sonra yavaş yavaş döküldü 
(11 puan) tarafından
Umarım dökülür en azından bıyık gitsimm
0 oy
(2,688 puan) tarafından
Benimki beş yaşında alnı hariç her yeri duruyor daha
0 oy
(4,365 puan) tarafından
Benim ilk oglum killiydi resmen, esim derdi sirti nasil bunun kil yumagi vs ama 3-4 ay civari hic kalmadi. Suan 6 yasinda tuylu bi cocuk degil. Genetik veya hormonal olabilir. En iyisi doktora danis sen.
0 oy
(1,469 puan) tarafından
Benim oğlan da aynı kıl yumağı çok şaşkınım ilk oğlum keldi ama ikincinin her yeri kıl banyodan Recep İvedik gibi çıkıyoruz abartısız 
(11 puan) tarafından
Çok güldüm jdjdj biz o kadar değil ama kıllıyız
(1,469 puan) tarafından
:)) kız valla kuruyken o kadar belli olmuyo ama ıslakken kasları birlesiyo sjsjs
0 oy
(51,620 puan) tarafından
kulaklarında vardi bizim döküldü 
0 oy
(2,489 puan) tarafından
Sigara içiyor musunuz 
(11 puan) tarafından
Hayır gayet salıklı beslenen biriryim
0 oy
(674 puan) tarafından
Benim oğlum öyle ama kulak sırt bacak ve kolları çok değil ama var yinede ve ben çok seviyorum bazen terleyince bıyıkları da belirginleşiyor  4 aylık oldu hala dökülmedi dökülür mu bilmem 
0 oy
(338 puan) tarafından
Ahh bacım ahh benim kızım 12 yaşında dahada artı resmen bıyıkları gözüküyor düşün artık kendi bile rahatsız olmuş anne bana kazak giydir diyo. Kapi etek kesinlikle giymek istemiyor. Geçen bacima hastaneye götüreceğim artık dedim. Bana sen eniyisimi epilasyon a götür dedi. O derece kılı bak tüy demiyorum bildiğin kıl bide benim kız esmer dahada beli ediyor beli kolu bacağı hepsi kıl dolu 
(165 puan) tarafından
12 yaşında olur artık normal annesi :)) ergen oluyor epilasyona regl öncesi almıyorlar bnm kızım da 11 buck yaşında

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 215 göst.
4 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Defne_batuhan (3,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 434 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Anne adayiiii (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 157 göst.
0 oy
4 cevap 140 göst.
14 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu

410,139 soru

12,332,157 cevap

39,261 kullanıcı

Kategoriler

...