+1 oy
785 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (279 puan) tarafından
Kaldığımız ilde test yapılmadığı için il dışına geldik test yapmak için Bebeğime Down Sendromlu Olabilir Dediler Gözlerinden Dolayı Çok Üzgünüm Çok Ağladım Cuma Akşamı Hürmetine Lütfen Dua Edin Testi Temiz Çıksın Gurbetteyim Tekim kimsem yok Çok Üzgünüm:((( İnşallah Rabbim Sesimi Duyar Duam Kabul Olur

33 Cevaplar

0 oy
(974 puan) tarafından
Rabbim içinizden geçen tüm duaları kabul etsin ferahlıkla çıkın hastaneden inşallah
(279 puan) tarafından
Aminn İnşaallah  
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cnm bak muhtemelen ikili üçlü tarama testi yaptırdın sana güzel.bi haberim var o testlerin doğruluk payı %50 down sendrom denilme sebebi ney biliyor musun mesela sen 25 haftalık hamilesin ama.bebeginin bas burun ense kalınlık çevresi vs 27 hafta ile uyumlu yada 23 hafta ile uyumlu ve testler senin hamilelik haftana göre yapıldığı için o yüzden o testlerde yanılma payı çok yüksek oluyor 
(509 puan) tarafından
Eğitmen: katılıyorum sana canm doğduktan sonra bariz belli oluyor ki test sonucu çıkmadan da
(279 puan) tarafından
İnşallah Bende Böyle Bi Haber Alırım Çok İstiyorum ugurbicegim
(509 puan) tarafından
Nur29 sen baktığında bebekte belli mi farklı geliyor mu sana
(279 puan) tarafından
İlk Dogdugunda Yoktu Ama Down Dediklerinde Beynime yazilinca ister istemez bakınca War Gibi Hissediyorum bazende bakınca yok diyorum
(509 puan) tarafından
Fotoğraf görmedim yorum yapamıyorum canım. Kaç aylık bebeğin
0 oy
tarafından
Canım tıp ilerledi ilerleyeli her 100 bebekten 90'ına engelli vs. Diyorlar üzülme, Allah dağına göre kar verir. Rabbım şifa versin, inşallah birşey yoktur.
(279 puan) tarafından
Aminn İnşaallah
0 oy
(281 puan) tarafından
Rabbim duanızı kabul etsin inşallah testiniz de güzel sonuç verir
(279 puan) tarafından
İnşallah İnşallah
0 oy
tarafından
Canm Rabbim kalbine ferahlık versin ama üzülme lütfen yanılma payları çok yuksekk inanma canım bebeğinin doğduğunu gormeden
(542 puan) tarafından
Bebek doğmuş bence önceki postlarina bakın
(279 puan) tarafından
Doğdu bebeğim öyle dediler hamile iken öyle birşey demediler
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Arkadaşım doğum yaptıktan sonra benzetildi genetik test yapıldı temiz çıktı canım inşallah seninde öyle oluncak içini ferah tut 
(279 puan) tarafından
Aminn İnşallah Şuan Testin Sonucunu bekliyoruz
0 oy
tarafından
Rrabbim.safi ismi ile şifa versin Allah yardımcın olsun canım 

Allah evladını sana bağışlasın
(279 puan) tarafından
Aminn İnşallah Rabbim Sesimizi Duysun
0 oy
(1,533 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun içine ferahlık versin inşallah bişeyi yoktur bana neler neler dediler hamileliğimi zehir ettiler en iyisini Rabbim bilir dua edicem
(279 puan) tarafından
Hamilelikte Birşey Demediler Doğdu İlk Muayenede Dedi Doktor Kimi War Dedi Kimi Yok Rabbim Baksın Yüzüme İnşallah Korktuğum başıma gelmez
0 oy
(2,358 puan) tarafından
RABBİM korktuğuna uğratmasın cnm  inşallah bu mübarek aksm in hürmetine 
(279 puan) tarafından
Aminn
0 oy
tarafından
bebeğiniz doğdu mu yoksa anne karnında ikili üçlü test mi yaptırdınız? eğer ikili üçlğ testlerden ise doğruluk payı çok yok. annem kardeşime hamileyken bu testlerden yapıyor ve kardeşim doktorların dediğine göre bazı uzuvları yok down sendromlu vs ama çok sağlıklı ve tombik bir şekilde doğdu. içinizi ferah tutun 
(279 puan) tarafından
Doğdu benim bebeğim İnşallah birşeyi yoktur
0 oy
(51,345 puan) tarafından
yanilma oluyor onlarda inşallah değildir 
(279 puan) tarafından
Aminn inşaallah
0 oy
(2,705 puan) tarafından
Rabbim dualarini kabul etsin canim saglikla dogsun bebegin
(279 puan) tarafından
Aminn İnşallah
0 oy
(2,332 puan) tarafından
İnşallah sonuçları temiz çıkar inşallah. Amiiin
(279 puan) tarafından
İnşallah Canım İnşallah
0 oy
(347 puan) tarafından
Rabbim yavrunu sağlıklı sıhhatli bağışlasın imtihanını korkularınızdan etmesin gönlündeki muradı en hayırlı şekilde kabul etsin kabul oldu sevincini yaşatsın hayırlısıyla 
(279 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah amin
0 oy
(310 puan) tarafından
Ne kadar geçerli bilmiyorum ama down sendromlu bebeklerin ayırt edici bazı özellikleri var. Çekik gôz tek başına bir belirti değil ondan şüphelendilerse. Anne veya baba biraz da olsa çekik gözlüyse bebek yumuk yumuk olduğundan daha çekik gözlü oluyor ilk zaman. Ama mesela ellerinin içindeki çizgi tek hat şeklindeyde, ayak baş parmağı diğerlerinden ayrıksa, kulakları kafasına oranla çok küçükse vs. İnternetten görsellerine de ulaşabilirsiniz bunların.
(279 puan) tarafından
Hafif basık burun we çekik gözlü
0 oy
(87 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun inşallah namazlarda sana dua edecem sende kendini bırakma Rabbim ne verirse kabul et iyi düşünelim iyi olsun sağlıkla sihhatle al çocuğunu kucağına inşallah amin 
(279 puan) tarafından
Aminn duanı Rabbim kabul etsin inşallah birşeyi yoktur
0 oy
(6,664 puan) tarafından
İnşallah temiz çıkar sonuçları canım 
0 oy
(29,053 puan) tarafından

Rabbim şifa versin hayırlı sonuçların olsun isnAllah üzülme yanılma payı yüksek olan teşhisler insAllah temiz çıkar 

(279 puan) tarafından
Aminn İnşallah
0 oy
(7,712 puan) tarafından
Tanıdığıma da aynı şey denildi test verdiler sonucu baya uzun sürdü ama temiz çıktı rabbim seni de sevindirsin canim
0 oy
(410 puan) tarafından
Rabbim dualarını kabul etsin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 581 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 608 göst.
0 oy
3 cevap 85 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Balbocegi (263 puan) tarafından soruldu