0 oy
141 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,072 puan) tarafından
Kızlar ilk defa duyuyorum. 1 yaşındaki Kızımda doğuştan yumurtalık kisti vardı. Onun için tedavi görüyorduk. Başka hastaneye gitmeye karar verdik bir kaç ay sonra ilk defa bugün ultrasona girdik. Kisti kaybolmuş ama rahmi olması gerekenden çok daha büyükmüş. Nasıl oluyor anlamıyorum böbrek büyümesi dalak büyümesi duymuştum ama rahim büyümesini bebeklerde ilk defa görüyorum. Ultrason altına patoloji sonucu var ise onun ile değerlendirilmesi gerekiyor yazılmış. İnternetten bakıyorum bebekler ile ilgili bir yazı yok. Yarın doktorumuza sonuç göstermek  için tekrar gideceğim. Umarım ciddi bir durum değildir. Çevresinde duyan gören varmı bu hastalığı. Nasıl bir yol izlenir acaba. Kafam allak bullak oldu 

2 Cevaplar

0 oy
(11,589 puan) tarafından
kistten kaynaklı mı oldu acaba? kist hormonları etkilemiş belki ondan olmuştur diye fikir yürütüyorum ama tamamen tahmin üzerine. umarım kendiliğinden ya da basit bir tedavi ile düzelebilecek bir şeydir
(3,072 puan) tarafından
İnşallah canım. Bende onu düşündüm ama radyoloji doktoru biraz korkuttu beni. İnternette de cevap birşey bulamayınca endişe ettim açıkçası. Yarın belli olur ama işte anne yüreği endişeliyim
(11,589 puan) tarafından
inşallah korktuğun gibi bir şey değildir, sonucu da yazarsan sevinirim canım merak ettim
-Reklam-
0 oy
(4,215 puan) tarafından

Ah yavrumm. İnşallah ilerde anne olmasini etkilemez insallah onemli bisey degildir hemen duzelir :'(

(3,072 puan) tarafından
İnşallah canım.  Benimde korkum o. Umarım kolay tedavi ile düzelecek birşeydir
(4,215 puan) tarafından
Aminnn benim de kız bebegim var direkt aklima oyle geldi. Off minicik bedenlere hic hastalık ugramasa ya  rabbim büyük. Yarin yine yaz buraya olur mu merak ederim ben.
(3,072 puan) tarafından
Tamam canım haber ederim. İnşallah güzel şeyler duyarım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 691 göst.
2 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
0 oy
2 cevap 442 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,008 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 160 göst.
15 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canveannesi (1,459 puan) tarafından soruldu

405,680 soru

12,155,584 cevap

36,590 kullanıcı

...