4 yaşında bu çocuk normal değil mi acaba neden utanacaksınız ki? 4 yaşındaki oğlum geçen hafta gece altına yapmış ama o kadar mahcup geldi ki yanımıza kızacagim diye korkup. Büyük bir sabırla tabiki kızmadım annecim nasıl oldu diye sakince sordum, tuvaletini yaptırdım üzerini degistirirken de bir sonraki sefere daha dikkatli olması gerektiğini biraz üzüldüğümü artık onun 4 yaşında olduğunu uzun cumlelerden ziyade kısa cumleler ile söyledim. Cümlem bittikten sonrada seni çok seviyorum dedim sarılıp gidiklayarak nidaha olmasın anlaştık mı tatlı bıdıkım dedim kısa bir gülüşme ile anlaştık dedi. Birkaç gün gece yatarken de bence çok su içmeyelim belki çiş yine gelir dedim aklında tutabilmesi için,sonra bunu demeyide bıraktım. Amacım Ona özgüven eksikliği vermemekti , her daim arkasında olduğumu,bu tarz meseleler için ona kızmayacağımı ama üzüldüğümü anlamasiydi. Bence bu şekilde yaklasilmalı aklında daha güzel izlenim bırakıp temkinli oluyorlar. Kızarsak dhaa çok korkup psikolojik bunalıma girerler,görmezden gelirsek de bu sefer umursamazlar