0 oy
643 göst.
Diğer kategorisinde (168 puan) tarafından
Kızım dört yaşında ilk defa çişini tutamayıp altına annemlerde yaptı çok utanıyorum ne yapmalıyım annem birşey demedi ama

33 Cevaplar

+4 oy
(6,331 puan) tarafından
Hiçbişey yapmam kalkar temizlerim napayım kız oğlum 5 yaşında oda kaçırıyor bişey demiyprum :D
-Reklam-
+1 oy
(7,606 puan) tarafından
Utanmak derken ne olacak ki her zaman yapmıyorsa çocuk bu arada yapabilir gayet normal tam tersi sakince yaklaşıp iyice çocugu utandırıp psikolojisini bozmamak lazım 
(6,331 puan) tarafından
Amin darısı başına inşallah❤
(14,123 puan) tarafından
Ay ikinize de hayirli ugurlu olsun :) saglicaakla insallah
(6,331 puan) tarafından
Amin çok sağol canım❤☺aman sen dikkat et. 3 bebeklilerin arasına katılma
(7,606 puan) tarafından
Teşekkür ederim elif❤
(14,123 puan) tarafından
Rabbim isteyene nasip etsin ay hayirlisi:)
0 oy
(1,531 puan) tarafından

Döverimmm :woot: Tövbe tövbe kız adı üstünde çocuk olabilir böyle şeyler güzelce yıkar giydiririm çocuğumu ne utancam Allah Allah canı sağolsun :D

0 oy
(2,262 puan) tarafından
Birşey yapmam kalkıp temizlerim,kızım üç yaşında geçen gün altına büyük tuvaletini yaptı kalktım temizledim her çocukta olur böyle şeyler 
0 oy
(14,083 puan) tarafından
Utanacak ne var 18 yaşında koca kızın altına kaçırmış değil 
0 oy
(11,790 puan) tarafından
Utaniyorum derken. Neyden utandin afeddrsin anlamadim. 4 yasinda yani sadece 4 yasinda bi çocuk altina kacirdi diyemi. Hemde anneannesinin evinde
(903 puan) tarafından
Aynn ya ne kadar sacma konuşmuş utandım diyor bide ne var bunda anneannenin evinde yapmış  benm coocugumun da kacrdigi oldu annem bana kızma yavrum sakın olur çocuk o dahaa masum meleekler dedi yani kizmam ki zaten temzlerm.
0 oy
(3,513 puan) tarafından
Lütfen evladınızı kıracak, aklında kalacak sözler söyleyip üzmeyin. Yetişkinler bile kaçırıyor arada ne var bunda utanacak. 
0 oy
tarafından
Benim yeğenler annemde kalırdı hep ve hep kacirirlardi ne annem kaçırdılar diye utandı ne de ablam olağan birşey bu. Bazen biz bile zor tuvalete yetisiyoruz ki 4 yaşındaki çocuktan bahsediyoruz.
0 oy
tarafından
Neden utaniyorsun o daha küçücük çocuk bunda ayıp olan ne hicbisey demezdim kalkar cocugumu ve ortalığı temizlerdim
tarafından
Hı hı öyle öyle hı hı.
tarafından
Unuttuysan hatırlatayım ben diski yiyen üstüne başına süren çocukları yikayip temizliyorum ;)
tarafından
Yooo unutmadım, unutturmuyorsun :D
tarafından
Hiç unutturur muyum hele bu sene olduğundan daha fazla hatırlatacam hiç unutturmayacam unutturursam saciniz kopsun :)))))
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Cocuk 14 yaşında değil yalnız, 4 YAŞINDA... 

Utanacak bişey yok, geçen gün burda hamile bi arkadaş parkta altıma kaçırdm tutamadım diye post açmıştı, biz koca insanlar bazen kaçırıyoruz çocuk ne yapsın..
0 oy
(16,864 puan) tarafından
Bişey demiyorum kızım çok ayıp cisin gelince kendini tutma diyorum 
0 oy
(50,458 puan) tarafından
olabilir niye utaniyosun ki annen titiz mi normalde gittiginde diken ustunde mu duruyosun
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Kendiniz temizleyip annenize bırakmadığınız sürece sorun yok. Çocuk bu. Olur öyle şeyler. Çocuğu azarlayıp utandırmamak gerek. Travmatik olabilir. Hem anneannesinin evi.  yabancı değil. Canı sağolsun :)
0 oy
(28,726 puan) tarafından

Bunda utanılacak ne var ?? Ayıp ne var yada olabilir bu çocuk demi kaçırabilir tutamayabilir.

Güzelce üzerini değişip güzel dille dikkat etmesi gerektiğini anlatabilirsin 

Buda cekinip üzülüp stres edip ayıp görecek birşey yok hele utanılacak hiç birşey yok.

0 oy
(1,086 puan) tarafından
4 yaşında bu çocuk normal değil mi acaba neden utanacaksınız ki? 4 yaşındaki oğlum geçen hafta gece altına yapmış ama o kadar mahcup geldi ki yanımıza kızacagim diye korkup. Büyük bir sabırla tabiki kızmadım annecim nasıl oldu diye sakince sordum, tuvaletini yaptırdım üzerini degistirirken de bir sonraki sefere daha dikkatli olması gerektiğini biraz üzüldüğümü artık onun 4 yaşında olduğunu uzun cumlelerden ziyade kısa cumleler ile söyledim. Cümlem bittikten sonrada seni çok seviyorum dedim sarılıp gidiklayarak nidaha olmasın anlaştık mı tatlı bıdıkım dedim kısa bir gülüşme ile  anlaştık dedi. Birkaç gün gece yatarken de bence çok su içmeyelim belki çiş yine gelir dedim aklında tutabilmesi için,sonra bunu demeyide bıraktım. Amacım Ona özgüven eksikliği vermemekti , her daim arkasında olduğumu,bu tarz meseleler için ona kızmayacağımı ama üzüldüğümü anlamasiydi. Bence bu şekilde yaklasilmalı aklında daha güzel izlenim bırakıp temkinli oluyorlar. Kızarsak dhaa çok korkup psikolojik bunalıma girerler,görmezden gelirsek de bu sefer umursamazlar
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Çocuk olduğu için hiç dert etmezdim 
0 oy
(9,211 puan) tarafından
Sanki genç kızdan bahsediyorsun ne alaka çocuk o utanacak ne var benim oğlumda annemde bir kaç kez kaçırdı yıkadım utanmadim
0 oy
(333 puan) tarafından
Çocuğum altına yapsa bende yaparım naparim nasıl bişi ya ilk defa yapmış sonuçta. Veee çocuk bu olabilir beyinden utaniyorsun salla gitsin belki usutmustur falan belki oyuna biseye daldida tuttu uzun süre vs 
0 oy
(246 puan) tarafından
Utanıyorum mu :( ne kadar tuaff 

O da birşeymi bi tanidik 19 yaşinda yatağa işiyor 4 yaşındaki kizdan ne bekliyorsun
0 oy
(18,157 puan) tarafından
Çocuk bu olabilir. Hem annenin evi yabancı yer değil. Fazla utanmana gerek yok

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 216 göst.
0 oy
8 cevap 314 göst.
0 oy
11 cevap 290 göst.
0 oy
15 cevap 553 göst.