0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından
Kaynanamla büyük kavgamız oldu sonra kayinbabam kaynanamın tarafını tuttu haksizligini bildiği halde  kocam birde onların ayağına gidip konuşmamı bekliyor 

11 Cevaplar

0 oy
(49 puan) tarafından
Konuya bağlı sen ne dedin o ne dedi konuyu bilmiyoruz 
(178 puan) tarafından
Eski posttumda var görümcemle küstüm  o gelecek bende yuvami dağıtmaya çalışan biri için ne ben ne çocuklarım onun olduğu ortamda olmak istemedim bu yüzünden tartıştık bana  ve anneme demedigini bırakmadı kaynanam
(49 puan) tarafından
Canım görümcenle  görüşme  yapma sen. ama çocuklarını görüsturmelisin . Mevzu cocuksa yani  sonuçta onların da yeğeni .
(178 puan) tarafından
Bak geldi hadi ben sakladım gostermedim kendi bile arayıp yegenlerini sormadı
-Reklam-
0 oy
(3,736 puan) tarafından
Konu ne bilmiyorum ama eğer ben haklıysam gidip konuşmam 
(178 puan) tarafından
Eski posttumda var görümcemle küstüm  o gelecek bende yuvami dağıtmaya çalışan biri için ne ben ne çocuklarım onun olduğu ortamda olmak istemedim bu yüzünden tartıştık bana  ve anneme demedigini bırakmadı kaynanam
(3,736 puan) tarafından
Eski postunu okudum kaynanan kendince birşeyler yapmış bence git konuş eşin de çok istiyorsa ama özür dileme bana yaptığınıza çok kırıldım filan de ömür boyu küs kalamazsınız sonuçta neden konuş diyorum eşini seviyorsan boşanma niyetin de yoksa eğer kaynanan sürekli dolduruşa getirir eşinle aran açılmasın diye söylüyorum eşin ailesini silip atamaz sonuçta böyle huzursuzluk ortamında huzurunuz da kalmaz
0 oy
tarafından
Bende büyük kavga ettim eşim karışmıyor sana kalmış diyor ailem için kaynanayla az öz konuşurum 
(178 puan) tarafından
Resmen bana tükürdügumu yalatmaya calisiyor
tarafından
Dik dur kendini ezdirme izin verme
0 oy
(1,531 puan) tarafından
Konu neyle alakali kime göre neye göre kim haklı kim haksız :)
(178 puan) tarafından
(1,531 puan) tarafından
Kocanın beklentisi yanlış keşke o da savunsaymis seni en azından iki tarafa da karışmasın..
(178 puan) tarafından
Yok ses bile etmedi neler yaşadığımı eski postlarimdan görebilirsin ona ne desem anlar acaba sen ne derdin acaba benim yerimde olsaydin
(1,531 puan) tarafından
Çok kırıldığımı söylerim yani bana hak vermesini biraz benim açımdan düşünmesi anlayacaktır bence güzel güzel konuş
0 oy
(16,895 puan) tarafından
Benim eşim öyle değil. Hatta kaynanamla tartışnca araya bile girmez 
(178 puan) tarafından
Eski posttumda var görümcemle küstüm  o gelecek bende yuvami dağıtmaya çalışan biri için ne ben ne çocuklarım onun olduğu ortamda olmak istemedim bu yüzünden tartıştık bana  ve anneme demedigini bırakmadı kaynanam.simdi İstanbul'da eşim gidip kayınbabamda hizmet ettirmeye çalışıyor
0 oy
(16,491 puan) tarafından
Haklı isem kimsenin ayağına gitmem büyüklerse büyüklüklerini bilsinler azıcık olgun olsunlar derim 
(178 puan) tarafından
Valla sanki köleleriyim
0 oy
tarafından
Haklı olduğum hiçbir konuda özür dilemem kımseye tavız vermem eşimde haklıdan yanadır hep beni hiçbirşey için zorlamaz eğer zorlarsa onunla da kötu olurum ama gerı adım atmam
(178 puan) tarafından
Ben kendime tavır koydum ne onlar buraya gelecek ne ben gidecem ama eşim yerinde durmuyor
tarafından
O gıtsın gıderse aılesı sonucta
(178 puan) tarafından
Beni götürmeye çalışıyor kendine yapıyor sa yapsin
0 oy
tarafından
Dilini uzatsın avucunu yalasın asla gitmem de konuşmamda 
0 oy
tarafından
Haklıysam kimsenin ayağına gitmem.. 
0 oy
tarafından
Bu ben galiba beni anlattın
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Asla gitmem. Gitmedim de. Zamaninda cok taviz verdim de noldu. Ayni seyler tekrr tekrar yaşandı. Dik dur canımm senin derdini anlamazlar 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,123 göst.
+1 oy
17 cevap 495 göst.
1 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sevda Mehmet emir (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 557 göst.
0 oy
8 cevap 317 göst.

403,404 soru

12,084,408 cevap

36,365 kullanıcı

...