Kızlar bugun kaynanamdaydık neyse patates felan kızartrık domates salata vs. Bişeyler hazırladık masada 4 kişiyiz eşim ben kaynanam görümcem bi tabak patates esimle benım önüme bi tabakta görümcemle kendi onune koydu ama hiç kendi yemedi görümcem yiyodu neyse asıl beni sinirlendiren oha ya bukadarıda olmaz dedirten sey su oldu bizim tabakta 3 5 patates kaldı kaynanamda hörümceme bikac patates koyda abin yesin dedi görümcemde 3 5 pattaes attı bzim tbaga neyse o arada esim doydum ben yemıcem dıye kalktı balkona gecti bana bı cay versenw dedi bende kalktım tam ocakta cay dolduruyodum tesadufen arkamı döndüm kaynanam öasanın bi ucunda oturuyodu bende diğer ucunda neyse uzamnmış bızım tbaktaki patatesleri görümcenin tabagına atıyo ama öle hızlı yapıyoki ben görmeyim dşye ama malesef gördüm ve okadar kötü oldum ki ya dedim bi patates ya bi oataes 2 tane fazla yemişim yada yememişim nolmuş yani şok oldum cok sacma bı konu farkndayım ama bıkaç kez daha bu yemek öevzularında bana bu tarz seyler yapmıştı ve nebilim kendimi okadar köyü hissettimki ben hiç böle seylere takılmam evıme geldıklerınde dolabımda evımde ne varsa önlerine koyarım ama bi patates yanı anlatablıyomuyum ogunden sonra ıyıce kinleştim ona karşı haksızmıyım sizce kendı başınıza gelmiş gibi düşünüp cevaplarsanız sevirim
Ayyy çok benzer olayını yaşadım bugün.... Zaten sevmiyorum da kayinpederle eşimin hatrina çok ses etmiyorum ama yeri gelince de lafımı söylüyorum saygısızlık etmeden o aliyo mesajımi
1,491,369 soru
24,370,655 cevap
347,996 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın