0 oy
498 göst.
Diğer kategorisinde (2,941 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar ben eşimle 7yil olucak evliyiz ilk evledigimiz beri bir ailesi bir abisi bi kardeşi artık vala bıktım bütün  ailesini adam eti mall mülk sahibi kardeşini bile evlendirdi. 

Şimdi de kardeşiyle ortak yeter dıyorum ayrıl diyorum borcumuz var diyor artık vala bıktım kaynım çalışmıyor eşim zorla ise götürür artık bunları nasıl Ayiracagimi Bılmıyorum vala bıktım bıktım akıl verin ya boşanma derecesine gelecem inanki

11 Cevaplar

+1 oy
(2,941 puan) tarafından
Eskiden bir posta 50yorum gelirdi şimdi çok az galiba uygulamada takılan kişiler çok az
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ortal mali k.opekler yemezmis. Hala ne diye ortaklık peşinde hele şu devirde anlamiyorum. 
(2,941 puan) tarafından
Aynenn dediğin gibi artık inan boşanma derecesine gelecem inanki
0 oy
(8,335 puan) tarafından
Buyugunuz yokmu gidip konuşsa ikna için 
(2,941 puan) tarafından
Büyükler der ortak çalsın diye cnm
0 oy
(4,423 puan) tarafından
Kardesine versin hissesi ne kadarsa otursun kendi devam etsin. Oyle sey mi olur. Kurdugu aileyi onceligi yerine koymayacaksa evlenmeseymis
(2,941 puan) tarafından
Aynen öyle vala artık nasıl bosandiracam kardeşinden bilmiyorum
0 oy
tarafından
Karışma ne hali varsa görsün kazığı yiyince aklı başına gelecek
(2,941 puan) tarafından
Kaç kare yedi kazığı ama boş eşim de kin nefret yok 5 dakkada  unutur
tarafından
Bırak o uğraşsın sen karışma
(2,941 puan) tarafından
Kız ama benim de çocuklarım var inanki artık bazen tahamül edemiyorum
tarafından
Sana ve çocuklarına yansitmiyorsa karışma olurda yansitirsa ben sana söyledim kendin devm ettin gerisi bizi ilgilendirmiyor doyeceksin
(2,941 puan) tarafından
Yani şöyle bişey mesala bişey istesem borcum var  ortağım para yok ben ortalıktan ayrılmayın canım rahatlamam diyor ama yine aynı ayrılmıyor
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Canlarım fikri verecek yok mu
0 oy
(753 puan) tarafından
Benim eşim, kaynım ve kayınbabam ortaklar. Tüm para eşimden sorulur, hesaplar felan. 6 yıldır aralarındayım asla hiçbirimiz 1 liranın bile lafını etmeyiz birbirimize. Bence insanların kişilik meselesi o
(498 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(7,780 puan) tarafından
İnsanın kesesi ayrı olmadıkça bereketi olmaz ne geldi ne harcandı kenara ne atıldı hiçbir şey anlamaz insan.
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Ayyyyy Allah'ım aynı durum bizde de var ikimizde ogretmeniz karı koca kardeşi bir baltaya sahip.olmaadi diye ortak tır aldı yarısını biz verdik yarısını da tir çalışıp ödedi..şimdi borç bitti diyorum ki hesabi ayırın şoför.maasi neyse alsın sigortası odensin geriye ne kaldı kar zarar fark etmez ikiye bölündü..hee diyor çok mantıklı ama iş yapmaya gelince zaten hesap bende  ayarlarız diyor eşim..ama bize tırın hesabından tek kuruş gecmiyor
(2,941 puan) tarafından
Benimkinin işide tir vala inanki nasıl bir çözümü var bilemiyorum
(1,136 puan) tarafından
Ben çözümü sunuyorum söylüyorum ama yok ben anlamadım..tamam benim.maasim var ama ben oraya da bir ton para verdim ev almadım tıra verdim bı karşılığı olmalı ama yok
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Bilirim o zorluğu benim kaynımda alkolik çalışmaz yatar gece pavyonlarda eşim elinden tuttu kaç kez darbesini yedide artık almıyo yanına o iş bitti şükür Allahıma çok dua ettim çok bi yol olmaz abinden dedim haklıymışsın dedi öylede çıktı darısı sana 
(2,941 puan) tarafından
Ne duası etin canim
(20,616 puan) tarafından
Normal dua canım
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Nasıl ayrılırlar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 239 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,919 soru