0 oy
116 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından
Oğlumda hiç kusma bulantı olmadı ikinci hamileliğim ve bu belirtiler oluyor cinsiyet farklı olabilir mi kızlar sizde nasıldı durumlar ? 

5 Cevaplar

0 oy
(5,743 puan) tarafından
Benim oğlumda var kızımda hepsinde aynı belirtiler yaşadım bence alakası yok. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
(13 puan) tarafından
Amin inşaallah teşekkür ederim ya bir de kız bebekte çıkıntı var mıydı ultrasonda
(5,743 puan) tarafından
Yok canım direkt kız dediler kız oldu 3 kızım 1 oğlum var şuan hamileyim 22+3 bunada 100 de 100 erkek dedi doktor.
(13 puan) tarafından
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
(5,743 puan) tarafından
Amin cümlemizle inşallah.
-Reklam-
0 oy
(261 puan) tarafından
Ben oğlumda çok kustum midem çok kötüydü 4 ay hiç yemek yiyemedim kızıma hamileyim 29 haftadayim bir gün bile midem bulanmadi. Cinsiyetle alakalı değil bence belirtiler bebekten bebeğe değişiyor.  Çoğu insanın erkek bebek hamileligi kolay geçer benim oğlumun hamileliği çok zordu. Şimdi mesela neredeyse 7 aylık hamileyim zaman nasıl geçti anlamadım bile hiç zorluğu sıkıntısı olmadı bana bu hamileligimin 
(13 puan) tarafından
Bende oğlumda öyleydim ama şimdi her gün farklı bir sıkıntı tabii ki halime yine de çok şükür ama acaba dedim kız olabilir mi:)
(261 puan) tarafından
Valla olabilir de olmayabilir de bilimsel bir gerçekliği yok. Ama hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun kızı erkeği farketmez yani en azından benim için öyle insan tabi merak ediyor . Bir de bizim kız çok nazlı biz 20 haftaya kadar git gel git gel cinsiyeti göremedik hic çok geç öğrendik detayyli ultrasinda kesinlestirdik kız olduğunu yani
(13 puan) tarafından
Önceliğim tabii ki sağlıklı hayırlı bir evlat olması ama insan kız evladın da sevgisini tatmak hayırlısı olsun inşaallah:) ben kontrole gittiğimde bacak arası açıktı doktor erkeğe benziyor ama kordon da olabilir 1 ay sonra net öğrenirsin dedi bekliyorum heyecanla
(261 puan) tarafından
Bizim de hep öyle geçti işte yüzde 60 kız yüzde 60 erkek ama kordon da olabilir bir gidiyoduk bacakları ters pozisyonda bir türlü netlestirememistik kızlarda zaten daha geç ogreniliyomus cinsiyet çünkü erkek çocukların daha belirgin oluyor organları gozukunce hemen erkek diyorlar zaten ama kızlarda boşluk olunca kararsız kalınıyor böyle maalesef
(13 puan) tarafından
Evet haklısın kızlarda biraz geç oluyormus öğrenmek oğlumda direk söylemişti doktor bunda da kararsız kaldı gerçi erken tahminde bulundu
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Oğlumda günde en fazla 3 kez kızımda en fazla 10 kez kusardim
(13 puan) tarafından
Bende bu hamilelikte kusma bulantı oldu belirti farklı olunca kız olabilir diye umutlandim
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Kızda hiç bir belirtim yoktu gayet güzel sağlıklı bir gebelik geçirdim. Şuan erkek çocugum olucak gebeligimi ogrendugimden beri yerdeyim 
(13 puan) tarafından
Bende de tam tersi oldu valla bunun cinsiyet belli değil ama yemek yemek zulüm gibi
(1,264 puan) tarafından
Her gebelik aynı olmuyor dedikleri gibi cinsiyetle alakalı bir durum değil bünye ve yaşla alakalı bence
0 oy
(4,122 puan) tarafından
Kızımda çok sakindim adet yaklaşırken ve adet tarihi geçerken. Ama şu an erkek bebeğe hamileyim. Aynı vakitlerde acayip bi sinir vardı bende. Bende de böyle bi farklılık oldu:)) 
(13 puan) tarafından
Genel olarak hamilelikte sinir hep var bende ikisinde de bulantı kusma ve sürekli hastalıkla boğuştum bu hamilelikte

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 477 göst.
0 oy
0 cevap 54 göst.
25 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 193 göst.
29 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Zeynep5100 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 292 göst.

411,621 soru