Her kadının en az 25 yaşından evvel cilt bariyerini eğer bozuksa tedavi etmek, değilse korumak üzerine kurulmuş bir cilt bakım rutinine sahip olması gerekiyor.
Bu ürünleri 2 5 damla arası kullanarak ve ilk zamanlar haftada 2, sonra da yavaş yavaş 2 günde bir şeklinde kullanmak lazım. Boca edersek mahvederiz, her şeyin fazlası zarardır. Tuz gibi.
13 yaşından beri cildini düzeltmeye çalışan biriyim, karaciğerimde iltihap varmış. Dolayısıyla ne yapsam fayda etmedi. En son cildiyeye gidip 11 ay ilaç kullandım. Doktorum bana lekeler ve gözenekler için (ki cildim bebek poposuna çoktan dönmüştü, müthiş görünüyordu) buna yakın bir rutini verdi ve 1 ay sonra tekrar kontrol istedi.
1 ayın sonunda yüzüm pürüzsüz ve pasparlaktı. Artık ne kullandığımı sormaya başladılar. Sonra doktorum azalttı ve değiştirdi. Ardından ben 8 sene boyunca buna devam etti. 26 yaşındayım ve yüzüm 18 yaşım gibi bebeksi kaldı. Hiç makyaj yapmadım. Doğumdan beri 7 aydır ancak ayda 2 3 kere bakım yapsam bile yüzüm kötü olmadı. Biraz gözeneklerim belli olmaya başladı sadece. Şimdi onları da tekrar düzeltmek için başlamam gerek.
Cildimi inceltmedi aksine Hyaluronic asit sayesinde daha dolgun ve ışıltılı görünüyor. Ben fazla damla kullanmadığım için belki de, bilmiyorum.
Ayrıca hepsini doakozmetikten alıyorum, en güvenilir ve kaliteli ama ucuz olan yer orası.