Hissetmedim hatta hiç beklemiyordum sancilari da ishal oldum sanmistim üstelik 39. Haftam bitmis 40a girdiğim gündü sanki 40i doldurmadan dogurmayacakmisim gibi saniyordum herhalde ki doğum ihtimali aklıma bile gelmemisti ahahah☺️☺️ sonra baktim gecmiyor duşa girdim duşta sicak suyla sancı azalinca tamam dedim doğum degil kesin yalancı sancı, doğum olsa sicak suyla bile gecmiyor demisti o zaman uygulamadan biri☺️ ben de yalancı sancı için eşimi uyandırmayayım bosuna dedim ama çok şiddetliydi allahim diyordum yalancisi boyleyse gercegi nasildir acaba diye diye sabah oldu. Sabah kontrolüm vardı çatı muayenesi yapilacakti, hastane merkezde biz ilcedeydik 1 saat uzaklıktaydik, daha fazla dayanamayip eşimi uyandirdim sabah 7 gibi olmuştu arkadaşım da gebeydi aynı doktora gidiyorduk onun da kontrolü vardı, gidip evden onu da aldık saat 9 10 gibiydi sonra merkeze yetişip ordan hastaneye gidene kadar öğlen 12yi buldu. Doktor direkt cati muayenesi yapip doğumhaneye aldirdi doğum baslamis diye 5 6 cm aciklik olmustu gidene kadar sonra 3 saat kadar geçti ve bebisim dogdu☺️❤️❤️❤️ hikayemi anlattım resmen☺️ kisacasi canım ben hiç farketmedim ve hissetmedim doktor dogum baslamis demeyene kadar da bir kaç gün yatış verirler ya da eve yollarlar diye düşünüyordum ☺️