9 günlük lohusayim, evde cok sıkıldım ama sezeryan ameliyatlı olduğum için markete falan daha yürüyemiyorum. Evimizin yakininda görümcem var. Dün telefonda kendisine kahvaltiya gelmek istedigimi söyledim, gelme dedi, daha erken bebek dışarı çıkarilmaz diye söylendi çok şaşkınım, sıkıldığımı bir hemcinsim olarak anlamaması, bu kadar eski usül düşünmesi, direk söylemesi falan... Siz neler yaptınız bu süreçte.
Benim canım tatlı parmağımı bıçak kesse 1 gün naz yaparım evdekilere sezeryan olunca da asla 10 günlükken gezmeye çıkamazdım, enfeksiyon vs bir de bu sıcakta bebeğime de yazık. Görünceniz haklı biraz daha toparlanın. Gürümek daha sağlıklıyken markete gidemiyorum diyorsunuz, saatlerce sandalyede oturup nasıl kahvaltı yapacaksınız.
İlk kizimda 3. Gün anneme gezmeye gittim. Sonra yemeğe falan çıktık hiç oturmadim evde.
İkinci kızımda 4. Gün Erciyes kayakerkezine gittim
Ben 40gün çıkmadım!!! Tek hastaneye ve sağlık ocağa gittim pazartesi doğum olcak beklemem kim ne derse desin cikicam gram umrumda değil sen çıkmak istiyorsan çik canım keyfine bak sen
1,493,045 soru
24,395,336 cevap
349,706 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın