0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (137 puan) tarafından
Gündüz bir şekilde hallederizde geceyi napıcaz siz nasıl çözdünüz 

8 Cevaplar

0 oy
(327 puan) tarafından
Vala bezi bir kerede kestikk akşamda hiç baglamadim gece uyutmadan tuvaletini yaptırdım sonra yatırdım sabah uyandigi gibi tuvalete götürdüm baksam öğün çok sıvı tüketmiş gece uyandirirdim 
(137 puan) tarafından
Yaz şimdi zaten gece 1 biberon suyu bitiriyor uykusundan kaldırıp tuvalete götürsem uykusu kaçacak bu seferde
(467 puan) tarafından
Aynen benim kızım gece 3 kere kalkıp anne su içersen iç dıyor bana  bende suyunu verıyorum sabaha kadar su içer ve uykusu kaçarsa uyumaz
-Reklam-
0 oy
(3,666 puan) tarafından
Ben gece bir kere bile uyandırmadım çünkü tuvalet eğitimine başladıktan sonra geceleri bez bağlamayın dediler,  ben geceleri bez bağladım hiçte sorun yaşamadım.

Geceyarısı uykudan çocuğu uyandırıp ne ona stres ne de kendime yapmak istemedim, bir kere bile altına kaçırmadı,  birkaç ay sonra gece bağlamayı da bıraktım çok şükür 6 yaşına geldi bir gece kaçırmadı. 

Gece uyumadan önce  tuvalete götürüyorum, sabah uyandığı gibi götürüyordum küçükken
(137 puan) tarafından
Evet bende uykusunu bölmek istemiyorum aslında geceleri ama bazilarida gündüz takıl gece takmazsam kafası karışır diyor bilemedim
(3,666 puan) tarafından
O uyuduktan sonra bağlıyordum ve hiçbir sorun yaşamadık
0 oy
(14,906 puan) tarafından
gece baglamadim uykudan once goturuyordum sabaha kadar da belli saat araliklarinda goturup yaptiriyordum sinra biraktim kaldirmayi da
(137 puan) tarafından
Hmm peki gece baglasam gündüz baglamasam kafası karışır mi
(14,906 puan) tarafından
tabiki karisir canim
0 oy
(1,733 puan) tarafından
Gece uyandirmamak daha iyi oluyor tutmayı ogreniyorlar gece uyandırinca ogrenemiyorlar sürekli gece kaldırmak gerekiyor bu kez
0 oy
(769 puan) tarafından
Bende gunduzu 2 yasinda biraktirdim bi kac gece bağlamadim baktim isiyor ve kuruyo ben kalkana kadar sonra bez bagladim bi sene boyunca ve buyuk hata ettim simdi nerdeyse 3 4 aydir biraktirmaya calisiyorum ama ben kaldırıyorum gece bi kere veya iki kere kendisi nadiren cisim geldi diyor ama böyle uykunun arasinda mirildanir sekilde uyanikken denk geldim buna ben uyurken tabikide o mırıldanmayi duymuyorum bazen kalkiyorum ki çişini yapmış demekki söylüyor ama ben duymuyorum normal olarak ins ogrencez valla cok zor 
0 oy
(15,888 puan) tarafından
Aynı anda hallettik. Gece gundüz ayrımı yapmadım bezi çıkardım. Sabaha karşi çişi geliyordu uyanıp söyluyordu. Sonradan onuda tutmaya başladı. Sabah kalkinca gidiyordu. 
0 oy
(6,998 puan) tarafından
Ben gece için hiç uyandırmadım canım uyuduktan sonra bez bağladım uyanmadan aldım gece uyumadan 1-2 saat önce sıvı birşey vermedim ve uyumadan mutlaka tuvalete götürdüm 
0 oy
(3,093 puan) tarafından
Kizim 4 yaşında gece maşallah isemez 

Ama oğlum 5 bucuk yaşında hey maşallah 3 kere kaldırıyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 163 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Halil emirim (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 762 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Hirakusunannesi (351 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 765 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu

412,095 soru

12,405,829 cevap

44,601 kullanıcı

Kategoriler

...