0 oy
827 göst.
Aile kategorisinde (771 puan) tarafından
Çocuklarını bırakıp kocaya kaçan anneleri anlıyamıyorum.Onların gözünden durumlara bakmak istiyorum olmuyor.Sizce bu kadınların kendilerine göre haklı durumu ne 

26 Cevaplar

+20 oy
(83 puan) tarafından
Size naçizane tavsiyem bu tür şeyleri düşünüp yargılayarak sadece kınamış oluyorsunuz. Ne olursa olsun kınama, kınadığın yerden sınanırsın Allah muhafaza. Allah onlara hidayet versin çoluk çocuklarına yardım etsin rabbim de geç. 
(8,274 puan) tarafından
Valla çok doğru bi yorum. Eski bir arkadaşim evliydi boşanmış çocuğunu babasına bırakmış kız çocuğu daha 5 yaşında filan. Bide arada 12 saat yol var  geçen dedim nasıl bırakmış çocuğunu gelmiş buraya zaten biraz sıkıntılı kız hep erkeklerle yani. Sonra dedim neyse kınamayım senin bu yazdığın aklıma geldi.
(428 puan) tarafından
kesinlikle baskalarinin hayatini yargilamak cok sacma buna harcayacaginiz vakti kendi hayatinizi guzellestirmeye harcayin bence
(83 puan) tarafından
Aynen öyle hayat bu ne olacağımızın garantisi yok ki
-Reklam-
+3 oy
(261 puan) tarafından
Anne mi ? Annelik bu kadar basit değil bence olmamalı. Ya kocasını sevmeyebilir anlarım. Başkasına gönlü kayar anlayabilirim. Ama çocuklarını bırakmanın hiçbir açıklaması olamaz ya. Başı boş bırakan mi dersin komşuya bırakıp giden mi dersin.  Nasıl bir vicdan nasıl rahat ediyorsun. Çocuğun aç mi tok mu seni mi özledi dayak mi yiyor hor mu görülüyor bilmeden nasıl başka bir adamın yanında yatıp kalkıp yemek yiyip yaşamaya devam edebilirsin. Ya ben çalışırken bile çocuğumu babasına ananesine babanesine bırakırken bile günde 80 kere arayıp eve nasıl gittiğimi bilmiyordum.  Evde uyurken bile bırakıp evimin karşısında ki bakkala gidemiyorum.  Başına bir iş gelse o vicdan azabıyla nasıl yaşarım. Allahin emanetine nasıl hıyanetlik edebilirim
+2 oy
tarafından
Cazgır ve uçkurlarına düşkün olması. Ha bide terbiyesiz ve edepsiz olması. Haklı durumu mu var bunun
+2 oy
tarafından
O an sadece nefis devrede oluyor akıl mantık devre dışı kalıyor sanırım. Azıcık mantıklı düşünseler asla yapmazlar. Bizde sıkıntı çektik hep güllük gülistanlık olmadı hayatımız ama evlatlarımızı düşündük. Rabbım akıl ihsan etsın kınamak asla değil nıetım
+1 oy
tarafından
Anne kelimesi yakışmıyor onlara
+1 oy
tarafından
Onu onlara sormak lazım sanmıyorum burda onları anlayabilecek insan olsun..
+1 oy
(3,261 puan) tarafından
Kışın Esra Erol'da çıkar sebeplerini dile getirirler ozmn ordan dinleriz :)
(302 puan) tarafından
Kocası mangal yakmadi die gidenimi dersin karpuz almadı die gidenimi dersin daha neler
(3,261 puan) tarafından
Valla ben diyim de ona kalırsa herkeste binbir türlü dert ya Allah'ım ıslah etsin inşallah
+1 oy
(684 puan) tarafından
Hiçbir gerekçesi olmaz bunun tek bir sebebi vardır oda kudurmuş olması biri tatmin etmemiş başka arayışa girişmiş böylelerini anca teneşir paklar 
+1 oy
(709 puan) tarafından
Kocaya kacani mi yok evladini öldüren  mi yok hele bitanesi varya hani belki hatirlarsiniz 1 yasindaki kizini odaya kapatip sevgilisiyle tatile gitmisti bebek evde oyuncagina sarilip aglayip acliktan ölmustu o hic cikmaz aklimdan onlara anne kelimesi asla yakismiyor onlar anne olarak anilacaksa bize anne degil baska guzel bir kelime bulsunlar 
(302 puan) tarafından
Böyle birçok kadın var kızlar
(18,675 puan) tarafından
Allah'ım onların da canını öyle alsın. Yarabbim ne büyük acı. O Yavrucuk orda bir başına açliktan ölmüş. Yasattiklarinin bin katını yaşasın inşallah
(709 puan) tarafından
Ömür  boyu hapis verildi verilse neolacak  ben olsam  onun yattigi koğuşa  kizinin en son ölum goruntulerini her saniye veririm sesini veririm vicdan azabindam gebersin ****** gerci vicdan olsa onu yapmaz
(18,675 puan) tarafından
Vicdan yoktur onda
(492 puan) tarafından
Böyle sanıkları mahkumlar kendi aralarında katlediyorlar bildiğim kadarıyla

Ama herşeyden önemlisi o yavrunun orda öyle olması içimi dağladı.yabancı ülkenin haberi heralde Türk vatandaşı olamaz :(
0 oy
tarafından
Hiçbir haklı sebebi olamaz... Devlet varken çocuğu bırakıp kocaya kaçmak nedir ya...

Çocuğuni alıp kaçanları da anlamıyorum. 
0 oy
(513 puan) tarafından
Psikolojisi bozuk bence 
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Onlar genelde eşleri tarafından veya daha önceden beri psikolojisi bozuk, sorunlu insanlar . Normal bi insan hatta ha.yvan bile yavrusunu bırakmaz. Onlar sağlıklı olmadıkları için bunun farkına varamıyolar bence kınamamak lazım
0 oy
(11,223 puan) tarafından
herkes her şeyi yapabilir bu hayatta ama annelerin çocuklarını bırakması onları görmezden gelmelerini asla anlamam. kimi anne aile içindeki tacize susuyor, kimi böyle bırakıp gidiyor başka adama kaçıyor. Allah şaşırtmasın, kızımdan ayrılmam için ölmem lazım 
0 oy
(9,419 puan) tarafından
Asla kinamiyorum çünkü insan kınadığını yaşamadan ölmezmjs ondan korkuyorum Rabbim sen koru akıl fikir ver diyorum hep. Bizim bir tanıdık kocasından yaşça küçük ama kocası köleyfi ona o kdr onu severdi vilasi vardı tatilere götürürdü 5 tane çocuğu vardı 5 çocuğunu bıraktı kaçtı kocaya 2 hafta otellerde kaldı adamla kocası ztn adam olsaydı veri almazdi gitti getirdi..kocasının ailesi evlerini taşladılar adamida kadını dövdüler adamı neden geri getirdin kadını diye dövdüler kadını kaçtığı için dövdüler adam kimseyi dinlemedi karisini alıp tatile götürdü. Şok üstüne şok geçirdik
0 oy
(50,855 puan) tarafından
libidolari tavan olmasi heralde
0 oy
(4,668 puan) tarafından
Kaynanam 3 çocuk en büyüğü 11 yasind olmak üzere kapı dibi komşu ile kaçıp gitmiş şimdi eşim de dahil kimse gorusmez o adamdan da çocuğu olmuş tabi bu yıllar önce olmus bir olay 93 de falan 
0 oy
(786 puan) tarafından
Biz bu eve yeni taşındık alt komşusunun eşi cezaevindeymiş 3 tane çocuk vardı 1 kız 2 si erkek en büyük 10 yaşında falan kadın bunları eve koymuş gitmiş çocukların haberi bile yokmuş komşulara annemi gördünüzmü falan diye sordular komşular 3 gün falan baktılar Van'dan aileden birileri geldi teslim ettiler çok üzüldüm kadın biriyle gitmiş sanırım öyle laf çıktı
0 oy
(2,364 puan) tarafından
Eltim bıraktı gitti sonra dedi babamlara gittim bir hafta kaldı geri geldi bir ay fln kaldı eşiyle tartıştı eşine uzaklastirma verdi şimdi evinde gününü gün yapiyo pislik...böyle yapma sebebi kendisine istagram açtı konuştu bazıları ile yuvasını yıktı 
(302 puan) tarafından
İşte bu yüzden istagramin kapanmasına hiç uzulmedim
(2,364 puan) tarafından
Sana yemin ederim bende
0 oy
(6,761 puan) tarafından
Ben bu konuda yorum yapılmasını doğru bulmuyorum iyi ya da kötü sonuçta biz kimsenin hayatında değiliz kimse de bizim hayatımızda değil kimin ne yaşadığını bilemiyoruz kinamis gibi oluyo Allah göstermesin sevdiklerimiz ya da kendimiz sınanmayalım ben sadece Allah hidayet versin doğru yolu göstersin diyorum 
0 oy
(7,493 puan) tarafından
Bilemeyiz Allah başa vermesin. Böyle şeyleri dile getirmemek lazım imtihan dünyası malum.

İlgili sorular

0 oy
50 cevap 835 göst.
28 Aralık 2023 Aile kategorisinde sweetlady (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 166 göst.
0 oy
11 cevap 603 göst.
0 oy
7 cevap 206 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,877 puan) tarafından soruldu

404,594 soru