0 oy
466 göst.
Diğer kategorisinde (152 puan) tarafından
Kizlar dün demiştim yemeğe misafirim gelcek diye ama hangi yemeğe olduğunu soylemediler bende akşam yemeği sandım görümcem öğlen 12 de geldi bana ne diyo öğlen yemeği ne bişey hıc bişey demiyo bende akşam yemeğini yaparım erkekler işten gelince yeriz diye düşündüm biraz geç geliyorlar anam baktım kapıda ektim gelmiş biz öğlen yemeğine gelmiştik sana eşin soylemedimi dedi hayır dedim biz öğlen yemeği yiyip geliriz dedi akşam şimdide mesaj atmışlar yok gelmiyoruz diye bide tavırlı siz bana sabahın köründe öğle yemeği deseydiniz bende yapardım hemen suç benim oldu kizlar  benmi suçluyum onlarmi bı soyleyin

15 Cevaplar

+2 oy
(993 puan) tarafından
Zikkimin kokunu yesin arsiz reziller oglen yemegi ne ya ilk defa duydum kahvaltiya ya da aksam yemegine gidilir ya da caya gidilir ben senin yerinde olsam zikkimin kokunu yiyin derdim tavir alip gelmeyene aksam ye.ege gelseler geberecekler mi acliktan ay inan cok sinirlendim seni saf bulmuslar
(152 puan) tarafından
Bende şuan çok sinirliyim söylemiyorlar da bana sabah 12 de gelmişler insan bı söyler ben nerden biliyim yani öğlene geldiniz hazırlığını yaptım yemek yapcam diye gittiler bide ben suçlu oldum
(993 puan) tarafından
O saatte kahvalti yapmamislardir kahvalti hafif olur diye senden yemegi aradan cikarmayi dusunmuslerdir rezillik hic alttan alma zikkim yeyin de yanlis anlamis da olsan sorun o eksik beyinlerde direk seni arasaymis esin araciligiyla demeselermis ayrica 12 de yemek yenmez millet tatilde cocuklar okula gitmiyor zaten kahvaltiyi 9 da 10 da yapiyorlar
(152 puan) tarafından
İşte dusuncesizler Gerçekten eşimde akşam yemeği diye konuşmuş beni zan altında bırakıp gittiler
(710 puan) tarafından
Kiz ile ile ilk kez sana katildim varya:))))
-Reklam-
0 oy
(834 puan) tarafından
Suç sende degil ama hic mi konusmadiniz ne zaman geleceksiniz diye
(152 puan) tarafından
Dün eşim konuşmuş akşam yemeği diye bunlar. 12 de geldi sabah ben nerden bileyim öğlen yemeği diye geldiler gayipmiyim ben bacım söylemiyorda sabahtandir
0 oy
tarafından
Ortada anlaşmazlık oluşmuş kimse de şuc göremedim.
(152 puan) tarafından
Bacım eşim akşam yemeği dedi dün akşam konustular diye bu öğlen 12 de gelmiş söylemiyorda. Bana ben öyle geldiler akşama kadar oturcaklar sandim
0 oy
tarafından
Ben böyle durumda öğlen mi akşam mı diye sorarım 
(152 puan) tarafından
Dün eşim akşam yemeği diye konuşmuş
0 oy
(721 puan) tarafından
Ben olsam hafif bişeyler hazırlayıp kusura bakmayın akşam geleceksiniz sandım obyuzden fazla bişey yapamadım derdim. Sen eve gidin akşam yemegine mi gelin dedin anlamadim
(152 puan) tarafından
Hayır ben öyle bişey demedim onlar öğlen yemeği diyince ben bilmiyordum şimdilik çay koyuyum kurabiye var yiyin akşam yemeğini yapayım  hemen dedim yok biz gidelim akşam geliriz simdi aciz dedi durun lütfen mahcup oluyorum yok gidelim akşam geliriz dediler gittiler mesaj atıp yok gelmiyoru dedi
(600 puan) tarafından
Kız gören diyecek restorana gidiyorlar. Önemli olan yemek mi maksat birbirimizi görmek
tarafından
Ay ne kadar ayıp yaptıkları belli kı yanlıs anlaşılma olmuş diye bilirlerdi aç geldık canım hep beraber bısıler hazırlayıp çay kahvaltı tarzı yiyelim sonra da akşam yemeğıme gırışiriz hep beraber diye çok mu zordu yani? Yemek yok diye kalkıp gıtmek nedir ya terbiyesizler boşver zaten samımı degıller böyle insanlar ne kadar uzak o kadar ıyı
0 oy
(1,095 puan) tarafından
Yani yemek sorun mu Allah aşkına.. Maksat muhabbet değil mi? Mutfağa girip birşeyler hazırlayabilirler bu durumda. Yabancı da değiller
(152 puan) tarafından
Söyledim ben işte ama durun simdilik çay kurabiye koyuyum eğer açsanız diye yemeğe hemen başlarız dedim dinlemediler gittiler başıma ağrılar girdi
(1,095 puan) tarafından
Yani senin kasıtlı olarak onlara yemek hazırlamadığını düşünmüş olmaları lazım ki bu çok büyük bir suizan.
(152 puan) tarafından
Şansım bacım bilmiyom valla Allah görüyor ya hiç birşeyden haberim yok bana böyle yaptilar
0 oy
(2,272 puan) tarafından
Bence umursamana bile değmez. Hem nerede görülmüş öğle yemeğine gidildiği. Kahvaltıya geldik derler anlarım ama o saatte öğle yemeğine mi gelinir. Çıksın gitsinler lokantada yesinler. 
(152 puan) tarafından
Bilmiyorum bacım ya zaten ben ne yapsam onlara batiyorum hepten battım gozlerine Allah görüyor hicbirseyden haberim yok
0 oy
(1,417 puan) tarafından
Evet canım suç sende. Zıkkımın kökü yemeği diyip kapıyı suratına kapatmadığın için suçlu sensin bence. Ne garip insanlar var ya sanki yabancısına mı gelmiş karnı açsa bi makarna kavurur yersin akşam da eşler gelince normal yemek yenir. 
(152 puan) tarafından
Bilmiyorum bacım suç bende olmuştur onlar gorgusuz olduğu için bilmicem
(1,417 puan) tarafından
Bir de eşine mi haber verdiler gelicez diye. Öyle bir şey yaptılarsa zaten baştan yanlış bence evin hanımı aranmalı
(152 puan) tarafından
Evet akşamdan haber vermişler
(1,417 puan) tarafından
Bir laf söylerseler sen de de ki bir dahakine beni ararsan daha iyi olur böyle yanlış anlaşılmalar olmamış olur kulaktan kulağa de
(152 puan) tarafından
şuan nasıl teşekkür etsem bilmiyorum sana böyle soyluycem hiç aklıma gelmemişti Allah razı olsun canım mantıklı bişey eğer hakkımda konusurlarsa böyle diyicem
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Yemek yoksa bizde yokuz demeye getirmişler, bu karakterde insanlar zaten zıkkım kökünü yesinler...
(152 puan) tarafından
Evet aynen öyle oldu suçlu benmişim neden önlerine bişey koymammisim kahve yaptım çay yaptım o kadar çocuklara o sıcakta gittim bişeylwr aldım atistirsinlar diye ellerim koptu aama gene yaranamadım
0 oy
tarafından
öğlen yemeği de 12de yenilmez ki suç karşı tarafta yani. ne kadar eşinizle konuşmuş dahi olsalar yine size de söylemeleri gerekirdi. sonuçta koşturacak olan sizsiniz eşiniz değil
0 oy
(490 puan) tarafından
canım 12 de misafirliğime gidilir dabah 5te gelselermiş ben olsam kahvaltı veriridim
(152 puan) tarafından
Bana hiç bir konuda açıklama yapmadılar ki akşam yemeği demişler öğlen geldiler bende sandım akşama kadar durcaklar yemeğe geccez bide ben apar topar markete gittim yani  2 yasindaaki kızımla marktte baya uzak çocukları gelmişti dedim gidiyim biseyler alıyım atistirsinlar sonra eşime demişler çocukların önüne hiç bişey koymadı Allah'a havale ettim
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Amaaan boş ver restorant değil orası istediği saatte hazır olsun
(152 puan) tarafından
Heralde beni öyle sandılar
0 oy
(556 puan) tarafından
Sana eşin soylemedi mi dediginde beni arayıp bana soyleseydiniz bende bilirdim deseydin sonuçta yemeği yapan eşiniz değil 
(152 puan) tarafından
O anda saskindim apar topar gittiler çünkü ne yapacağımı şaşırdım durdurdum ettim durmadılar gittiler
(556 puan) tarafından
İyi olmuş gittikleri bide onlar için kendini yoracaktin
0 oy
(13,440 puan) tarafından
Görümcen ve eşi mi geldiler öğlen yemeği için 
(152 puan) tarafından
Yok gorumcem geldi ilk coxuklariyla sonra eltimle kaynım geldi
0 oy
(205 puan) tarafından
Daha neler duycağz anam
(152 puan) tarafından
Öyle bacım