0 oy
125 göst.
Aile kategorisinde (2,851 puan) tarafından
Ben 10 temmuzda doğum yaptım gorumcelerim beni 1kez aradı o da 11 temmuzda başka arama olmadı... Kizkardesim gelemedi diye 2 gün kızım halasigilde kaldı 

Konu:Dün eşim kızımı parka götürdü ordanda gorumcelerim çocuklarını almış geri dönerken kızım aglamis. Orda kalacam diye bende bilmiyorum tabii eşime sordum parktanmi gelmek istemiyor du ne oldu anlattı bende kızıma tepki verdim gözlerimi açarak sen niye onlara ağlıyorsun orda daha kalmak yok dedim onlar sana ağlıyor mu miraya gidelim diye neyse eşimde bana dedi bu ne niye böyle yapıyorsun vs..herkesin derdi var dedi bende hehe tmm sen haklisin dedim moreli bozuldu Çay bile içmeden gtti bgun 2 gündür hâlâ konuştuğumuz yok sadece kızımın iğnesi vardı onn için msj attı ...konu da şu doğum yapmış yapalı gorumcelerim kaynatam hiç geldikleri yok kaynanam sadece 1 kez annemlerde kaldığım için geldi o da yine eşimin zoruyla halbuki aramızda birşey yok severiz de birbirimizi sayarizda smdi aramıyorlar hiç yarın 1 aylık olacak kızım acaba utandıklarından mi aramıyorlar ve eşimde ailesinin yapmış olduklarindan utandığı için mi msj atmıyor yoksa ustemi çıkmak istiyor.. smdi kime desem sen haklısın diyor bı de içimi rahatlatmak için size sormak istedim

3 Cevaplar

0 oy
(3,572 puan) tarafından
Ya niye bu kadar takılıyorsunuz böyle şeylere hiç anlamıyorum bırak gelen gelir gelmeyen gelmez belki de lohusa olduğun için seni zorlamak evine misafirliğe gelmek istemiyorlardır kırkı çıksın ondan sonra gidelim denir mesela bizde de hep Bebek 40 günlük olana kadar hiç kimse gitmez hem bebek için hastalık riskini azaltır hem de annene lohusalığı geçsin diye beklenir
(2,851 puan) tarafından
Ay valla canım takiliyorum ama yabancı değiller babaanesi dedesi halkaları başka kimseyi niye söylemiyorum
(3,572 puan) tarafından
Ne diyeyim yani normalde o kadar sık sıkı bir ilişkiniz varsa Dediğim gibi belki de kırgın çıksın diye bekliyor olabilirler rahatsız etmek istemiyor olabilirler ilk çocuğunda bu şekilde mi yaptılar
(2,851 puan) tarafından
İlk cocugumda evime bile gelmediler ben gittim kaynanam banyodan banyoya kaynatam hiç gelmedi
-Reklam-
0 oy
(545 puan) tarafından
Aramazlarsa aramasinlar niye kendine dert ediyorsun. Benimkilerde aramazlar hem ben arardım baktım daha aramiyorlar bende aramıyorum kaynanamda aramam köye gittikçe görüyorum zaten yeter.  Çok kıymet verince bir yerleri kalkıyor. Gorumcelerimde aynı şekil köyde gelirlerse görürüm bayramdan bayrama 
(2,851 puan) tarafından
Aramayacam daha ne kdarsdeger kıymet verdiysem onlar bana vermedi ama konu da lafa gelincee çok sevilen gelinim
(545 puan) tarafından
İşleri düşünce en iyi gelin oluruz işleri bitince tanımazlar.   İnsan yalandan da olsa arar birşeye ihtiyaç var mı diye. Hainlik insanların içine işlemiş artik
(2,851 puan) tarafından
Valla hiç aramıyorlar kaynanamın kaynatasi rahatsız bı aradi dedeyle ilgileniyorum aramassam hızım kusura bakma dedi kapattı aramadı daha bı de eşimin zoruyla annemlere geldi
(545 puan) tarafından
İyi öyle kalsınlar sende onalr gibi davranışın birdaha.
(2,851 puan) tarafından
Öyle. Davranicam zaten
0 oy
(3,652 puan) tarafından
Ben olsam da kırkını çıkmasını belki beklerdim çünkü rahatsızlık vermek istemem lohusa kadına
(2,851 puan) tarafından
Valla gelen oldu bebeğimi de gördüler onlar hariç

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 106 göst.
9 saat önce Aile kategorisinde Yasminsena (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 301 göst.
0 oy
0 cevap 32 göst.

406,284 soru

12,181,325 cevap