Ben 10 temmuzda doğum yaptım gorumcelerim beni 1kez aradı o da 11 temmuzda başka arama olmadı... Kizkardesim gelemedi diye 2 gün kızım halasigilde kaldı
Konu:Dün eşim kızımı parka götürdü ordanda gorumcelerim çocuklarını almış geri dönerken kızım aglamis. Orda kalacam diye bende bilmiyorum tabii eşime sordum parktanmi gelmek istemiyor du ne oldu anlattı bende kızıma tepki verdim gözlerimi açarak sen niye onlara ağlıyorsun orda daha kalmak yok dedim onlar sana ağlıyor mu miraya gidelim diye neyse eşimde bana dedi bu ne niye böyle yapıyorsun vs..herkesin derdi var dedi bende hehe tmm sen haklisin dedim moreli bozuldu Çay bile içmeden gtti bgun 2 gündür hâlâ konuştuğumuz yok sadece kızımın iğnesi vardı onn için msj attı ...konu da şu doğum yapmış yapalı gorumcelerim kaynatam hiç geldikleri yok kaynanam sadece 1 kez annemlerde kaldığım için geldi o da yine eşimin zoruyla halbuki aramızda birşey yok severiz de birbirimizi sayarizda smdi aramıyorlar hiç yarın 1 aylık olacak kızım acaba utandıklarından mi aramıyorlar ve eşimde ailesinin yapmış olduklarindan utandığı için mi msj atmıyor yoksa ustemi çıkmak istiyor.. smdi kime desem sen haklısın diyor bı de içimi rahatlatmak için size sormak istedim